arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yanımda biri olsa ailem olsa çekmem giderim ailemin yanına ama tekken cesaret edemiyorum

yanımda biri olsa ailem olsa çekmem giderim ailemin yanına ama tekken cesaret edemiyorum

senin sorunun da bu zaten özgüven eksikliği ve cesaretsizlik... ya ne kadınlar var tek başına taşı sıksa suyunu çıkarıyo... çekilirmi o hayat canım... kanıtla seni aldattıgını devlet sana nafakada bağlar boşanınca zaten... hırslı ol kendine güven... kocasından hergün dayak yeyip susan da senin gibi düşünenler... bu hayat senin kaderin degil hersey senin elinde... senin kaderin genel evinde fink atan adamın yanında oturmak mı yok öyle dünyaa...

bana göre sorun olan ona göre sorun değil ona göre sorun lan da bana göre sorun değil tıpkı bu olayda olduğu gibi bana göre onun oraya gitmesi yeter ama ona göre öyle değil evlenmeden önce bi sorunumuz olmuştu onun çok büyyüttüğü benim fazla büyütmediğim bi sorun ve ben ona diyorum hadi sen bunu büyük bisorun olarak algılıyosun tamam eyvallah diyorum ama geçmişte olan bişey evlenmeden önce olan bişeyi böyle peynir ekmek gibi sürekli önüme koymak zorunda değilsin evli değildik cümlemden başkasıyla bi ilişkim olduğunu düşünmeyin aldatma falan olmadı benim tarafımda he bide bi z evlenmeden önce bi kaç arkadaşım çok güzel oyun oynamışlardı hakkımda ileri geri şeyler söylemişlerdi ve kimsenin dediğine değil ben gördüğüme inanırım demişti ama hiçte öyle olmadı onların dediklerine inanmıştı ve halada inanıyor ben bunları onun aklından silemiyceğime göre yin yapıcak bişeyim yok

lise terkim yaşımı söyliyince şaşırıcaksınız belki ama y çok şey yaşadığım için yaşıma göre biraz olgunum bu arada yaşım 18 eşimin yaşını merak ederseniz o da 23 çalışma şansım tabiki var en yakın zamanda çalışıcam

İkinizde çocuksunuz ama eşin saygısız bir çocuk
Değişmesini bekleme bu birinci konu
Okulunu tamamlamaya gayret et
Yalnız başına hayatını sürdüren bir sürü insan var, kendine güven
Bu arada hastalığının teşhisini kim koydu ve nasıl bir tedavi önerdi
Anne ve baban neredeler, hayattalar mı
Sana yol gösterecek, destek olacak kimsen var mı ?

annem hayatta başka biriyle evli babamı bilmiyorum hiç görmedim keşke bi çocuk gibi hayat yaşasaydım o zaman çocuk lafını kabul ederdim ama şuanki durumuma hiç uymuyor herşeyin farkındayım ama hiç bişey yapamadığım için çocuğum eşimde çocuk değil ya bencil ve işine geleni yapıyor oda bunun içinmi çocuk keşke tam anlamıyla çocuk olsaydık destek olucak kimsem yok hepsi evlenmeseydin diyicek büyük ihtimal ve başka çarem olmadıklarını bildikleri halde

Boyle bir insanin yaninda nasil nefes alabiliuorsun ?! Bize gelince namus namus derler erkekperdede namus var bu ne demek boyle bird anlatiyor ben esimin telinde eski bir msj yakaladimmda ne ler yaptim dayagi yedim ama yinede susmadim ortaligi karisdirdim az daha olecekdim . Kaldiki boyle bisiyi bana diyecek bn duyacam benzin doker yakarim . Onuda yattigi kariyida hatta yattiklari yatagi ve evide .. Canim bnce cok seviyorsan al karsina konus. Yok o kdr minnetim yok diyorsan kurtul o sahisdan yemin ederim ben sinir oldum kusura bkma ama ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…