arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
esiniz sizi fiziksel olarak aldatmadiysada dusunce vs olarak gayette guzel aldatmis
sadece kadini begenmemis yoksa sizin yuzunuzun onune gelmesi filan hikaye
nasi bu kadar saf olabiliyosunuz cidden aklim almiyo
istedigin kadar takip et bu adam seni kafasinda bitirmis insan askerlik arkadasina bile anlatmaz geneleve gittigini.
sizinde onu affetmeniz kusura bakmayin ama mide bulandirici kelimesini bile gecmis

bunu söylerken bile kötü oluyorum ama sordunuz madem söylim vajina genişliği problemim var

Çok geçmiş olsun. Cinsel ilişkiye engel mi peki bu bilgim yok da :26:

Konuya gelince, eşine bu saatten sonra nasıl güvenceksin? Ben de evlendim, 3 ay boyunca vajinismustum cinsel ilişki yaşamadık, ama benim eşim böyle şeyleri bana hissettirmedi bile :26: Doktora götürmek istedi, ben istemedim maddiyat yüzünden. Kendim hallettim çok şükür.
Düğünde takılan üç beş paran yok mu onlarla olsan tedavini. Ama şunu da bil eşini ne kadar sevsen de bu adam seni aldatır.

bende diger bölüme yazmistim. git madem takip et elinde delilin olsun ve sonra bosan bu adam cekilmez.

Allah im nasil insanlar var.. allah evliligin de hayirlisini nasip etsin. Isinizgercekten zor.

Daha 1,5 yil olmus evleneli. Size destek olup, tedaviniz icin elinden geleni yapmasi gerekirken o sizi sucluyor, iyilesmeniz icini kilini kipirdatmiyor ve kendi zevki icin bu kadar igrenc bir yola basvuruyor.

Boyle konusmak kolay diyeceksiniz ama ben boyle bir adamla asla evli kalamazdim. Birakin dokunmasini ayni evde yasamayi bile midem kaldirmazdi.

Allah yardimciniz olsun...

ben çok seviyorum ve en fazla 2 gün sonra sinirim geçiyor ve yumuşamaya başlıyorum o da büyük ihtimal bundan yüz buluyor
hangi kadının eşi bunu bunu yapıyor desem ben herkes değilim ben buyum diyor

Seviyor olabilirsin bunda sorun yok, eşin o senin
Ama sen yumuşadıkça o sana olan saygısını kaybetmiş
Ben buyum demek; işine gelmiyorsa kapı orada demektir, büyük söz söylemek istemiyorum ama adamın ben buyum dilini boynuna dolarım arkadaş
Kimse herkes gibi olmak zorunda değildir ama saygı ortak bir kavramdır
Tercihini yaşıyorsun şu durumda, yapacak bir şey yok gibi

haklısınız şuan ne diyceğimi bilemedim

ben annemden babadan ayrı anneannemle teyzem büyüttü beni 5 sene önce anneannem öldü ben teyzeme kaldım teyzemde sinir hastası kimseyi anlamaz yine allah razı olsun sokağa atmadı baktı ama onunlada biyere kadar yaşayabildim sonra evlendim ben eşimin ben buyum lafına katlanıcak biri değilim ama sırtımı dayıcağm başka kimse yok bilmiyorum ya gerçekten bilemiyorum

amin belki bi kapı açılır banada allahtan ümit kesilmez

okuduklarıma inanamadım.
bu kadar sakin kalman yanlış sende ki problem onu hoş gömeni gerektirmez. bu çok yanlış. bu adam senı aldatıyor göz göre göre buna katlanmamalısın. ve bu bır kere başladıysa devamı gelir. bence bu adam senı sevmiyor sevse tedavi olman için elinden geleni yapar senınle bırlıkte olmak için. çok üzüldüm senın adına inan aldatılmayı kimse haketmiyor bence. buna katlanma derim
sana ilk anlattığında sadece senin gözünde dürüstlük timsali olmaya çalışmış gittim ama gözümün önüne sen geldin yapamadım falan yanı ben senı aldatamam gibi bi düşünce yerleştirmeye çalışmış sana.

Ha şöyle sorunun kaynağına gelelim
Demek ki sorunun yumuşamak değilmiş dimi
Çalışma şansın yok mu, eğitim durumun ne? Biraz bilgi verirsen belki daha doğru tavsiyeler verir insanlar
Konuyu açtığından beri midesizlikten eleştiriliyorsun, anlatsana anlasın insanlar güzel kardeşim
Sen bu adama mecbur hissediyorsun kendini, sinek kadar kocam olsun başımda olsun mantığı
Bence biraz kendini fark etmen lazım

Eşinin sana karsi bir kizginligi ya da aranizda sık.sık dile getirilen eşinin unutamadigi bir sorununuz var mi?

Ben bunlari sizin yüzünüze soyleyecek kadar ileri gitmesini dürüst insan olmasına baglayamayacagim ... Ve sizinde bu kadar anlayisli olmanizi anlayamadim başka bir sorun olduğunu dusunuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gözünün önüne siz geldiğiniz için değil,orayı beğenmediği için bişey yapmamış.
gayet açık konuşmalarından.

bir erkek o niyetle gidecek ve girmeden vicdan yapıp sizi düşünecek.kapıda bekleyecek.
siz inandınız mı buna?

ne kadar sabırlısınız.kaldı ki ilk yaptığında dahi açıklama yapmasına bile izin vermezdim.
siz o konuşmaları duymanıza rağmen susmuşsunuz.

Yani sırf kadını beğenmediği icin girmemiş öyle mi, gerçekten cok mide bulandırıcı.

Allah korusun siz kanser de olabilirdiniz, o zaman ne yapacak? Eve kuma mu getirecek?

bilmiyorum ya arkadaşına küçük düşmemek için kızı beğenmedim demişse saçmalıyorum ben ya :/

ben ilk anlattığı zaman ağladım ve konuşmadım o ne yaptı aa bide konuşmuyor sanki yaptım keşke yapsaymışım boşuna bu suratı çekmezdim tarzı bi cümle kurdu

onu takip edince fazla birşey değişmiyecek anladığım kadarıyla. zor olsada ona mecbursan, şimdilik ses çıkartma madem...

ama sonra elinden geleni yap kendine gerçek bir yuva kur. bunun içinde çalışman şart...

durumuna çok üzüldüm ama sana da çok kızdım. böyle bir adamla evli kalmak için hiçbir bahane üretilemez. üzgünüm ama hem terbiyesiz, hem ş.refsiz hem de seni sevmiyor. kızarsan da kız.

bilmiyorum ya arkadaşına küçük düşmemek için kızı beğenmedim demişse saçmalıyorum ben ya :/

Dilerim öyledir. Ama bununla da yasanmaz ki, ne zamana kadar bu kurtla ömür gecireceksiniz?

ayrıl bu adamdan derhal o evlere takılan adamaların % 15 aids hastalıgına yakalanıyormuş... hayatın kararır... cinsel ilişkiye girmeseniz bile bigün eli kesilir kanı sana bulaşır falan bitersinn.... artık devlet boşanan kadınlara maaş nafaka vs. bir sürü maaş baglıyo niye çekesin ki tedavinide olursun güzel yuva kurarsın kendine...

ben ilk anlattığı zaman ağladım ve konuşmadım o ne yaptı aa bide konuşmuyor sanki yaptım keşke yapsaymışım boşuna bu suratı çekmezdim tarzı bi cümle kurdu

yoo bence tepkinizi ölçtü.

o zaman gerçekten anlattığı gibi olduğunu varsayalım.

gidip kapıda beklemesiyle,içeriye girip bişey yapması arasında benim gözümde asla fark yoktur.
gitti mi?gitti. bitti o zaman.yaptı ya da yapmadı.farkeder mi?
zihniyet o çünkü.onun için normal bu.yapılabilir.o zaman yapmadı ama yapacak.(varsayıyorum)

ama sanırım sizin durumlar karışık.gidecek başka yerim yok falan demişsiniz.

umarım herşey yoluna girer...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…