bunu söylerken bile kötü oluyorum ama sordunuz madem söylim vajina genişliği problemim var
ben çok seviyorum ve en fazla 2 gün sonra sinirim geçiyor ve yumuşamaya başlıyorum o da büyük ihtimal bundan yüz buluyor
hangi kadının eşi bunu bunu yapıyor desem ben herkes değilim ben buyum diyor
Maddiyat yuzunden sizin tedavinizi fazla takmiyor, ehhhhhh nasilsa cinsel ihtiyac bir sekilde gideririm, o kadin veya bu kadin fark etmez diyip randevuevine gidiyor. Siz de bunu kabulleniyorsunuz
Adam sizdeki problemi bahane ediyor, sizi sevseydi, sizinle birlikte olmak icin elinden geleni yapip, tedavinizi yaptirirdi bence. Oylece randevuevlerinde takiliyor, sizin buna artik tepki koymayacaginizi da biliyor nasilsa.....adam sizin tepkinizi koymayacagini nasilsa anlamis ya, fink atar artik. Siz de onun gonlu olsun diye para biriktirin, gidin bir de operasyona yatin, o zaman belki beyimiz genelevden burnunu cikarir, siz de murdar olan bu adami nasilsa yataginiza kabul edeceksiniz.
Midenizden ameliyat olun bence, problemleriniz orda cunku.
ben çok seviyorum ve en fazla 2 gün sonra sinirim geçiyor ve yumuşamaya başlıyorum o da büyük ihtimal bundan yüz buluyor
hangi kadının eşi bunu bunu yapıyor desem ben herkes değilim ben buyum diyor
Seviyor olabilirsin bunda sorun yok, eşin o senin
Ama sen yumuşadıkça o sana olan saygısını kaybetmiş
Ben buyum demek; işine gelmiyorsa kapı orada demektir, büyük söz söylemek istemiyorum ama adamın ben buyum dilini boynuna dolarım arkadaş
Kimse herkes gibi olmak zorunda değildir ama saygı ortak bir kavramdır
Tercihini yaşıyorsun şu durumda, yapacak bir şey yok gibi
Allah im nasil insanlar var.. allah evliligin de hayirlisini nasip etsin. Isinizgercekten zor.
Daha 1,5 yil olmus evleneli. Size destek olup, tedaviniz icin elinden geleni yapmasi gerekirken o sizi sucluyor, iyilesmeniz icini kilini kipirdatmiyor ve kendi zevki icin bu kadar igrenc bir yola basvuruyor.
Boyle konusmak kolay diyeceksiniz ama ben boyle bir adamla asla evli kalamazdim. Birakin dokunmasini ayni evde yasamayi bile midem kaldirmazdi.
Allah yardimciniz olsun...
ben annemden babadan ayrı anneannemle teyzem büyüttü beni 5 sene önce anneannem öldü ben teyzeme kaldım teyzemde sinir hastası kimseyi anlamaz yine allah razı olsun sokağa atmadı baktı ama onunlada biyere kadar yaşayabildim sonra evlendim ben eşimin ben buyum lafına katlanıcak biri değilim ama sırtımı dayıcağm başka kimse yok bilmiyorum ya gerçekten bilemiyorum
Yani sırf kadını beğenmediği icin girmemiş öyle mi, gerçekten cok mide bulandırıcı.
Allah korusun siz kanser de olabilirdiniz, o zaman ne yapacak? Eve kuma mu getirecek?
gözünün önüne siz geldiğiniz için değil,orayı beğenmediği için bişey yapmamış.
gayet açık konuşmalarından.
bir erkek o niyetle gidecek ve girmeden vicdan yapıp sizi düşünecek.kapıda bekleyecek.
siz inandınız mı buna?
ne kadar sabırlısınız.kaldı ki ilk yaptığında dahi açıklama yapmasına bile izin vermezdim.
siz o konuşmaları duymanıza rağmen susmuşsunuz.
ben annemden babadan ayrı anneannemle teyzem büyüttü beni 5 sene önce anneannem öldü ben teyzeme kaldım teyzemde sinir hastası kimseyi anlamaz yine allah razı olsun sokağa atmadı baktı ama onunlada biyere kadar yaşayabildim sonra evlendim ben eşimin ben buyum lafına katlanıcak biri değilim ama sırtımı dayıcağm başka kimse yok bilmiyorum ya gerçekten bilemiyorum
bilmiyorum ya arkadaşına küçük düşmemek için kızı beğenmedim demişse saçmalıyorum ben ya :/
ben ilk anlattığı zaman ağladım ve konuşmadım o ne yaptı aa bide konuşmuyor sanki yaptım keşke yapsaymışım boşuna bu suratı çekmezdim tarzı bi cümle kurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?