Cocuga ama anlatamam bana bunları diyorlar diyemiyorum ki,desem yüzler bana diye korkuyorum,annesiyle konusuyoruz zaten dediö teyze ailemi cok seviyorum ayrı ama yanlısları oldu dedim ailem böyle değil dediö normalde bi büyük bizden cıksaydı dedim ailemde ikilemdeydi dedim ailemi gene onlara kötülemiyorum ama ailem anca yok da yok,ayıp ettiniz anne dedim cok şu inadım onlara değil bana zarar veriyor dedim verecekde dedim,yapma yapma diyorım yapma evden gideyim o zaman bırakın dedim,dedi tamam git bizi sil defol git babanıda yollamıcam arkandan git diyor,dedim tamam anne gidicem böyle olmuyor dedim yanyana ben bıktım sende durmuyorsun dedim madem huzur bırakmadım evde dedim giderim,babam aslında ben konustum ya iknaydı işte onlar hemen olsun dedi bizimkilerde dedi tanıyalım edelim,onlar seviypruz birbirini diye dediler hep olsun ısrarla,eve geldiler falan kötğ geçmedi anmem zaten takacak bişey arıyor ya yok öyle dedile böyle dediler diyor anne dediö kötüye neden cekiyosun,babam bize dedi söz takcaz baktım aramıyor onları erkek arkadasımda habire bana soruyor neden aramıyor baban falan bende annemlere diyorum bakıyorım gene yok babama dedim arasana baba cunku köye gidiyor annemler her sene o zaman yaklastı dediö baba köye gitmeden yapıcaktınız ya arasana bana dedi aramıyorum keyfim böyle istiyor dedi yüzüme ,sonra bende annemle kavga ettim ya amacınuz ne demedinizmi dedim insanlara köye gitmedem yapıcaz kendimi yedim sonra bi baktım ailem söz kesmicek gidiyolar köye bunalıma girdim cocukla girdik birbirine ben cok utandım üzüldüm..Ailemim umrunda değil gittiler köye..Annesi bana dediki kızım o zaman gel bize yeter dedi gidin evlenin,sonra cocuk bugun yazdı yanındayım gdip evlenicez gene dedi duamızı edelim her gün belki düzelir ama düzelmezse o evden cıkıcaksın dedi bi zaman sonrada evlenicez dedi,korkum sadece kimsee bişey olmasın dedi,biliyorum bende cok sinirli davrandım dedi haksızdım dedi ama simdi böylr denicez dedi hep kötü düşündüm dedi bunalıma girdim dedi simdi oldu oldımolmadı bayramdan sonra evden cıkacaksın dedi,zaten aileme kendşm cıkıcam dicem onlara sarmasınlar diye cunku kimseye asla bişey olmasın hatta anneme dedim eger bişey yaparsanız sizi şikayet edicem dedim ,bunuda diyorım ki babama veya birine bişey olmasın diye zaten