Tamam ama cidden cok hassasım o yüzden diyorum zaten yalan değil,annem basından beri dogulı diye önyargısı oldu,sonra benim ısrarımla aileler tanıstı asla kavga olmadı ama annem cok soguktu yüzlerine bile bakmıyordu,ayıp etti,sonra babamla defalarca konustum babam kızdı etti sonra beni dinledi annem ama hep ara ara babamo gazlıyor kızımıza böyle yapıyor bak kavga ediyor onla diye,ama sebebimiz buydu cocukla o da bunalıyordu ailesime karsı sorumluydu sonucta,sonra söz kescez dedi babam bize gitti babasına dedi cpcugun,annem oturdu cocuk gibi yere agladı gittim sarıldım anne yapma bak iyi olcak dedim neden korkuyosun dedim delirdinmi bu hallerim ne dedim,sonra da sarıldım aglamasın diye,babam geldi bize dedi 4 mayısda söz takarız bende baktım gene aramıyor onları babam baba arada haber ver dedim bende agresif davrandım biraz tartıstım babam bana dedi inadına uzatcam varmı dedi ya bana,e bende bunaldım baktım gene yok cocukla kavgalar ettik,cocugun babası babamı kac kere aradı babam demiş ne rahatsız ediyosun ya beb seni arıcam dedim ya,bunlarda onları kırmıs cocukda duydu bunu bana saydırdı bi ayrıldk basında sonra ara ara kopamadık 1 yıldır düşün ileşim oldı hep ama denge de kalmadı bizde ben terapiye gidelim dedim cocuga zaten evkenceksek de gitmeliyiz dedim hatta anneme bile dedim anne sende gideceksin bana diyor deli sensim sen hastaneliksin sen ya sürekli bi hakaret bıktım yemin ederim diyorum size