• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba herkese sizce bir erkek bir kızdan intikam almak için o kişiyle evlenir mi?

Fazla dizi izliyorsunuz sanırım diziyi bırakıp belgesel falan izleyin bir gelinlik kirasi bile ne kadar farkindamisiniz çocuk oyuncağı mi bu milyonlar döksün adam evlenip intikam alacakmış geçin su ayaklari seven erkeği bile nikah masasına oturtmak zor iken
Tamam

İntikam soğuk yenen yemektir.
Bazen intikam için insanların yapacaklarına akıl sır ermeyebilir.
Ama genelde bu filmlerde, dizilerde olur.
Bence fazla takmayın kafanıza, inat olsun diye biri ile evlenerek, kimse hayatını çöpe atmaz bence.

Evlenmez.. İntikam için insan evlenir mi yahu?! Her şeyi geçtim o kadar edeceği masrafı düşünür insan 😂 O kadar masraf edince de kim kimden intikam alıyor tartışılır 😄
İntikam için bir duygu gerekli, çok seversin ve karşılığında kazık yemişsindir sen ondan güya intikam alırsın ama içinde yine bir sürü duygu vardır. Zaten içinde bitmeyen duygular olduğu için intikam almak istersin. Senin gibi onun da canı yansın istersin.
Sevgilin veya eski sevgilin seni kandırıyor. Evlilik bu çocuk oyuncağı değil.

Evlenmez.. İntikam için insan evlenir mi yahu?! Her şeyi geçtim o kadar edeceği masrafı düşünür insan 😂 O kadar masraf edince de kim kimden intikam alıyor tartışılır 😄
İntikam için bir duygu gerekli, çok seversin ve karşılığında kazık yemişsindir sen ondan güya intikam alırsın ama içinde yine bir sürü duygu vardır. Zaten içinde bitmeyen duygular olduğu için intikam almak istersin. Senin gibi onun da canı yansın istersin.
Sevgilin veya eski sevgilin seni kandırıyor. Evlilik bu çocuk oyuncağı değil.
Boşanınca nafaka vercek bi de. Evlilik içinde mal edinirse yarısını kadına kaptırcak. Kadına karşı ağır kusur işlerse kadın tazminat talep edebilir. Hacı S*bancı olmayan erkekler bu deliliği yapmaz. 😂

Başlık gayet açık yapabilirler mi bunu?
Bir erkek bir kızdan intikam almak için o kişiyle bu kişiyle şu kişiyle evlenebilir evlenmeye de bilir. O kişiyle bu kişi aynı kişi mi değil mi orası anlaşılmıyor fakat onunla bununla amaçsızca evlenebilecek kadar altın, düğün, eşya, kira, üzerine dairesi varsa evlenen kişiyi şu kişi kaçırmış gibi görünüyor. Evlendiği kişi yatarak vakit geçirmekten hoşlanan biriyse bu sene içinde bir bebek yapmazsa o kişi bu kişiyi boşarsa o zaman yeniden şu kişiyle evlenmenizde sakınca kalmaz.
Gayet açık, yapabilirler bunu.

Evlenip gitti de sana senden intikam almak için yaptım mı dedi yoksa evlenip gidişini sindiremedin de kendi kendine intikam almaya evlendi mi dedin, yoksa seninle biri evlendi de işler istediğin gibi gitmedi de intikam evliliğine mi kurban gittiğini sandın, yoksa adam senle evlenip başkasına aşıkım senle intikam için evlendim diyip Erol taş gülüşü mü fırlattı?

Ay harika ya bomboş ihtimalleri dizmece oyunu gibi kafam boşaldı

Yazdığım şeylerin olasılığını başlığı açan arkadaş farketmiş miydi yoksa benim yazdıklarım onun dünyasında bir tuvale mi dönüşmüştü yoksa intikam mart sıcağına alışık olmayan bir yemek miydi, tüh bozulacak

Evlenip gitti de sana senden intikam almak için yaptım mı dedi yoksa evlenip gidişini sindiremedin de kendi kendine intikam almaya evlendi mi dedin, yoksa seninle biri evlendi de işler istediğin gibi gitmedi de intikam evliliğine mi kurban gittiğini sandın, yoksa adam senle evlenip başkasına aşıkım senle intikam için evlendim diyip Erol taş gülüşü mü fırlattı?

Yazdığım şeylerin olasılığını başlığı açan arkadaş farketmiş miydi yoksa benim yazdıklarım onun dünyasında bir tuvale mi dönüşmüştü yoksa intikam mart sıcağına alışık olmayan bir yemek miyd

Yazdığım şeylerin olasılığını başlığı açan arkadaş farketmiş miydi yoksa benim yazdıklarım onun dünyasında bir tuvale mi dönüşmüştü yoksa intikam mart sıcağına alışık olmayan bir yemek miydi, tüh bozulacak
Tamam

Siz bu olayın neresindesiniz?
Karımla intikam için evlendim diyen biriyle mi tanıştınız? Yoksa kocanız mı bu erkek?
İntikam için kimse kimseyle evlenmez. Dizilerde olur öyle şeyler.
7 yıllık bir ilişkiydi sonuçta her günümüz birlikte geçiyodu bana acı çektirmek içinmiş hepsi yazıklar olsun

Back
X