• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba herkese sizce bir erkek bir kızdan intikam almak için o kişiyle evlenir mi?

Evlendigi kişiden mi intikam alacak, sevgilisinden intikam.almak icin baskasiyla mi evlenecek?

2.yi yapan salaklar biliyorum ama ilkine anlam veremedim, intikam icin sevismek? Cok anlamsiz.

Konu sahibinin sevgilisi intikam için başkasıyla evlenmiş olsa gerek, ya da direkt konu sahibiyle... Başka birşey çıkaramadım bu gizemli konudan.

Erkeklerin o kadar duygusal kararlar vermeyeceği kanaatindeyim. Kendilerini yakmazlar, hiç beğenmedikleri biriyle evlenmezler. Ha tanımadan evlenirler ama bir gideri vardır o kızın yani. Zaten kendini intikam diye yakan adamı da aklınızdan çıkarın bi zahmet. Evlenmek ayrı masraf, boşanmak ayrı… ailelerin goygoyu, evi dağıtma stresi falan da cabası.böyle bir fikirsize hayatınızda yer olmasın.

Başlık gayet açık yapabilirler mi bunu?
Fazla dizi izliyorsunuz sanırım diziyi bırakıp belgesel falan izleyin bir gelinlik kirasi bile ne kadar farkindamisiniz çocuk oyuncağı mi bu milyonlar döksün adam evlenip intikam alacakmış geçin su ayaklari seven erkeği bile nikah masasına oturtmak zor iken

Back
X