• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba herkese sizce bir erkek bir kızdan intikam almak için o kişiyle evlenir mi?

Siz bu olayın neresindesiniz?
Karımla intikam için evlendim diyen biriyle mi tanıştınız? Yoksa kocanız mı bu erkek?
İntikam için kimse kimseyle evlenmez. Dizilerde olur öyle şeyler.
7 yıllık bir ilişkiydi sonuçta her günümüz birlikte geçiyodu bana acı çektirmek içinmiş hepsi yazıklar olsun

7 yıllık bir ilişkiydi sonuçta her günümüz birlikte geçiyodu bana acı çektirmek içinmiş hepsi yazıklar olsun
Uzun süren ilişkiden kısa süre sonra evlilikler oluyor. İntikamla alakası yok. Bence tamamen yıpranmış bir ilişkiden sonra gelen yeni ilişkinin heyecanları huzuru tatlı geliyor evleniyor.
Olmuş bitmiş bir şeyi düşünüp durmak yerine önüne bak. Bitmiş gitmiş

Sonuç ne oldu peki ? Evli, mutlu, çocuklu ? 🤔

Dayım baba tarafımdan bi kuzenimle sevgiliydi. 7 sene çıktılar. Dayım defalarca istemeye gelicez dedi, kuzenim oyaladı. Sebep durumu kötüymüş bilmem ne. En son babası yurt dışından gelince haber vereceğini söyledi. Babası geldi yine haber vermedi. Başkasından geldiğini öğrenince kendisine ilgisi olan biriyle evlendi. Evet evli, mutlu muuuu ehh, çocuklular evet. Unutamadı da gerçi. Dayımın eşi biliyor mesela unutmadığını. Kuzenim büyük şok yaşamıştı. Sevgilisinin apar topar evlenmesini zor kaldırdı cilt hastalıkları yaşadı psikolojik.

Ama bunlar evlenseydi de mutlu olamayacaklardı çünkü ikisi de inatçıydı.

7 yıllık bir ilişkiyi sırf bana inat olsun diye heba edip başka biriyle evlendiğine göre salaktır evet
seni sevse seninle evlenirdi. niye heba etsin ki? sevgili olmussunuz begenmemis kendisine evlenecek baska kiz bulmus belki daha itaatkar, belki annesinin daha sevecegi, belki daha cilveli, belki ailesi daha zengin.
erkekler turk kadini gibi degil ki "huyunu suyunu begenmiyorum ama sevgili oldum bjr kere evleneyim bari" diyecek. adamlar kendileri icin en iyisini ariyor

seni sevse seninle evlenirdi. niye heba etsin ki? sevgili olmussunuz begenmemis kendisine evlenecek baska kiz bulmus belki daha itaatkar, belki annesinin daha sevecegi, belki daha cilveli, belki ailesi daha zengin.
erkekler turk kadini gibi degil ki "huyunu suyunu begenmiyorum ama sevgili oldum bjr kere evleneyim bari" diyecek. adamlar kendileri icin en iyisini ariyor
İtaatkar=köle;
Annesinin seveceği;bakıcı
Daha zengin=parası için
Not:cilve konusunda benimle yarışamaz

İtaatkar=köle;
Annesinin seveceği;bakıcı
Daha zengin=parası için
Not:cilve konusunda benimle yarışamaz
e tamam iste. seninle 7 sene cilveleşmiş simdi de ona tamamen yeni gelen biriyle evlenmis.
niye köle olsun ne guzel itaat eden, hesap sormayan bir kadin, ailesi de zenginmis, kendi anasina da saygi duyan , yaşlanınca bakmaya hevesli geleneksel bir kadın bulmus, kacirmamis evlenmis..nice erkegin hayali
sen de saniyorsun ki her gece sevişirken gozlerini kapiyor seni hayal ediyor.
oyle bir dünya yok. Gayet mutludur eminim karisiyla. sevmese almazdi. yakinda zaten cocuk haberini duyarsin

e tamam iste. seninle 7 sene cilveleşmiş simdi de ona tamamen yeni gelen biriyle evlenmis.
niye köle olsun ne guzel itaat eden, hesap sormayan bir kadin, ailesi de zenginmis, kendi anasina da saygi duyan , yaşlanınca bakmaya hevesli geleneksel bir kadın bulmus, kacirmamis evlenmis..nice erkegin hayali
sen de saniyorsun ki her gece sevişirken gozlerini kapiyor seni hayal ediyor.
oyle bir dünya yok. Gayet mutludur eminim karisiyla. sevmese almazdi. yakinda zaten cocuk haberini duyarsin
Beni hayal edemez zaten anca kabuslarına girerim😂😂

etmiyordur zaten merak etme. kimbilir 7 senede nasil yiprandi iliski. oysa simdi karşısında tamamen yepyeni biri var. bence heyecan verici.
zaten 7 sene dedigin 23 yasindaymissin. basit lise aşkı heralde. cok da önemli bir sey degil. kimler kimleri unutuyor.
benim de cevremde cok oldu uzun iliskisi bitip hemen evlenen. hatta kkda da vardi bir kadin. evren diye sevgilisi vardi oldlar bilir. harika bir adamdi, hediyeler süprizler...bir 7 yilda onlarda vardi heralde. kizin ceyiz topigi vardi tam pembik gelindi, aşk aşk dolasiyordu. sonra adam bittiği gibi durumu gayet iyi ama yasca buyuk ve guzellik olarak ondan uzak biriyle evlendi (instada takiplesiyorduk o zamanlar). herkes bir anlik gaza gelip ayrilik acisiyla evlendi falan diye yorumladı ama kadin gayet mutluydu pespese cocuklar dogurdu - mutlu mutlu yasadi.
olur yani, olmayacak sey degil. benim akrabalarımdan da var uzun iliskisi bitince yenisiyle evlenen.
hatta bir arkadasim var. kiz yillarca ayni cocukla evlenmeyi bekledi - din engelleri vardi. bugun yarin diye diye...hep asik asik pozlar verirlerdi falan. bir gun arkadasim mesaj atti bizim gruba , nisanlaniyroum hepinizi mutlu günüme beklerim diye. bir baktik ki damat baska birisi😂 ama mutlu yani.
olmayacak iliskiyi bitirip cabucak yeni birini bulanlar genelde pat diye evleniyor zaten.
adamin aci cektigi, senden intikam aldigi ya da seni salladigi falan yok. hic bosuna böyle gerceklikten uzak seylerle kendini kandirma.
sen de unut o seni nasil unuttuysa bul yenisini

Çocuk yaşta başlamış ilişki, 16 yaşinda tanıştığı kız çocuğu ile 23 yaşındaki kadının arasında dağlar var. Onun için de geçerli bu. Belki gerçekten de kabuslarına giriyorsunuz, neden olmasın yani..

Back
X