Arkadaşlar lütfen yardım!!

Merhaba arkadaşlar.bir çıkmaza girdim eşim ve ailem arasında kaldım ne yapacağımı şaşırdım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var.yanlışım olabilir lütfen kırıcı olmayalım 🙏🏻
Bekarken kredi ile bir araba aldım.devir işlemlerinde bile babamın tek kuruşu nasip değildir tamamen kendi gücümle her masrafı karşıladım.sonra bi kaç taksiti ödedim ve evlendim eşim kredimi ödedi bu arada bebek yüzünden işimi bıraktım şu an ev hanımıyım.arabayı alırken babamın üzerine almıştım evlendim eşim sorun yapmadı hala onun üzerinde . Babam her istediğinde ihtiyacı olduğunda aracı kullanır hatta eşim mağdur kalmamam için depoyu doldurur babam aldığında hep boş depo getirir sorun yapmayız uzun yol yapıyor çünkü.şimdi bayram için tekrar istiyor tatile gidecekmiş bu arada kendi aracı var uzun yola çıkmaz bu araba diye benim aracı alıyor.bu defa aracımda arıza var ve tamiri için yüklü bir meblağ istiyorlar eşim şehir içi biniyorsun idare et bi süre dedi.ben bu durumu babama nasıl anlatacağım ben onlar için her fedakarlığı yapıyorum ama o beni düşünmüyor araç benim üzerimde diye istediği gibi aracı kullanıyor ama tüm maddi kısmına eşim destek oluyor aracı vermesem küsecek biliyorum versem yolda kalabilir yada arıza daha büyük hale gelebilir biliyorum babam karşılamaz maddiyatı.eşim de diyor ki yeter artık bu arızayı bahane et ve yüzünü çevir banada daha fazla maddi yük verme haklı kendisi de .arada kaldım ailemi kırmak istemiyorum ama eşime de hak veriyorum 😔 siz olsanız napardınız bi yol gösterin arada kaldım .gönlüm vermek istemiyor yolda kaza arıza olursa vicdan yaparım biliyorum ama bu durumu aileme nasıl anlatacağım .söylesem inanmaz daha 3ay önce 300 km lik yol yaptım bişey yoktu diyecek eşimi vermiyor diye suçlayacak.depomu daha yeni doldurdum malum mazot fiyatları çok arttı bana 1aydan fazla gider o mazot çocuğumu okula götürüp getiriyorum bayram sonu araba boş depoyla gelecek eşim yine zor durumda kalacak .gerçekten başıma ağrılar girdi düşünmekten 😔
Araba arızalı demek neden devlet meselesi haline dönüyor?
Arızalı bitti.
İnanmıyorsa ustayla konussun.

w
Hah işte, yansıtıyor bir şekilde, onun gibi. Sen dikkatli özenlisindir, araban da güzel, bakımlı görünür.

Tabii ben artık geyiğe vurdum; eşim benden daha fazla kullanıyor arabamızı ve hatta ondan bana sıra gelmiyor. Bakıyorum el freni aralığı artmış bi şeyler olmuş. Adam fazla güçlü... Araba da artık ona göre şekil almış, daha güçlü insan istiyor koltuğunda, el frenini o aralığa kadar çekmek mesele olur oldu artık bana bozmuş arabanın el freni şeysini ashsh. Eşim çok titiz, araba da ışıl ışıl. Koltuğa geçiyorum, sabah soğukta bende çalışmıyor araba, eşimde cart diye çalışıyor adam dilinden anlıyor ahshs

Araba da adam seçer oldu :KK70:
Kendime aldıracağım artık başka yolu yok. Arabamız beni istemiyör sürücü koltuğunda ahshs
benim kocam da kaf dağına kadar çekiyor el frenini 😂 bi kere indiremeyip komşudan yardım istemiştim 😂

Ama bizde en çok bende araba. Benim arabam o, koca totolum, kaptırıkım 😂

Merhaba arkadaşlar.bir çıkmaza girdim eşim ve ailem arasında kaldım ne yapacağımı şaşırdım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var.yanlışım olabilir lütfen kırıcı olmayalım 🙏🏻
Bekarken kredi ile bir araba aldım.devir işlemlerinde bile babamın tek kuruşu nasip değildir tamamen kendi gücümle her masrafı karşıladım.sonra bi kaç taksiti ödedim ve evlendim eşim kredimi ödedi bu arada bebek yüzünden işimi bıraktım şu an ev hanımıyım.arabayı alırken babamın üzerine almıştım evlendim eşim sorun yapmadı hala onun üzerinde . Babam her istediğinde ihtiyacı olduğunda aracı kullanır hatta eşim mağdur kalmamam için depoyu doldurur babam aldığında hep boş depo getirir sorun yapmayız uzun yol yapıyor çünkü.şimdi bayram için tekrar istiyor tatile gidecekmiş bu arada kendi aracı var uzun yola çıkmaz bu araba diye benim aracı alıyor.bu defa aracımda arıza var ve tamiri için yüklü bir meblağ istiyorlar eşim şehir içi biniyorsun idare et bi süre dedi.ben bu durumu babama nasıl anlatacağım ben onlar için her fedakarlığı yapıyorum ama o beni düşünmüyor araç benim üzerimde diye istediği gibi aracı kullanıyor ama tüm maddi kısmına eşim destek oluyor aracı vermesem küsecek biliyorum versem yolda kalabilir yada arıza daha büyük hale gelebilir biliyorum babam karşılamaz maddiyatı.eşim de diyor ki yeter artık bu arızayı bahane et ve yüzünü çevir banada daha fazla maddi yük verme haklı kendisi de .arada kaldım ailemi kırmak istemiyorum ama eşime de hak veriyorum 😔 siz olsanız napardınız bi yol gösterin arada kaldım .gönlüm vermek istemiyor yolda kaza arıza olursa vicdan yaparım biliyorum ama bu durumu aileme nasıl anlatacağım .söylesem inanmaz daha 3ay önce 300 km lik yol yaptım bişey yoktu diyecek eşimi vermiyor diye suçlayacak.depomu daha yeni doldurdum malum mazot fiyatları çok arttı bana 1aydan fazla gider o mazot çocuğumu okula götürüp getiriyorum bayram sonu araba boş depoyla gelecek eşim yine zor durumda kalacak .gerçekten başıma ağrılar girdi düşünmekten 😔
Kendi paranızla aldığınız arabayı niye babanızın üstüne yaptınız ki? Asıl hata orada başlıyor.

Yukarıda belirttim belli yerlerden benzin aldığımız için idare eder sandım ama olmadı insanlık bu başımıza herşey gelebilir
Evet tabi ki, basiniza bir olay gelmis. Ama bir kere gelir basiniza, ders alirsiniz, sonra ona gore davranirsiniz.

Deponun ful oldugunu nasil biliyor babaniz? Haber mi veriyorsunuz? Cok basit olaylari karmasiklastirmaya gerek yok. Sizin durmunuzun cozumu cok basit ama kimseyi kirmayayim diye dusunen insanlar kendini hep bu durumda buluyor. Hicbir sey degistirmeyi dusunmuyorsaniz, sikayet etmeyin.

Haklısınız ama ailem konusunda hassasım işte vicdanım rahat etmiyor biraz fazla iyimserim farkındayım ama söz konusu aile olunca hayır diyemiyorum 😔
Aynı olayı eşinizin babası yapsa yine sessiz mi kalirsiniz peki pek zannetmiyorum.

Bekarlik döneminde alınan bir araba var eşiniz kredisini ödemiş bütün masraflarini esiniz karşılamış istese krediyi odemeyebilirdi beni ilgilendirmez diye.

Allah gecinden versin babaniz vefat etse araba sizin olmayacak miras olarak bolusulecek olan ödenen kredilere olacak ve sizin almak için harcadiginiz para ve birikimler hiç olacak.

Konu sahibi ailesi konusunda hassfkfdklfdkld
Onu nasıl desin kadın simdi ggfgşlgflş

Hamilwyim, işi de bıraktım paraya ihtiyacımız var arabayız satıcaz desinler. Hatta satsınlar, biraz daha ara koyup yenisini alsınlar yoksam başa bela olur. Yıllardan oldu 2022 hala başkasının üstüne ev, araba almayı anlayamıyorum ben yanlış orda başlıyor zaten.

Babanizin kendi arabasi da varken sizin arabanizi almasi tamamen dusuncesizlik.
Ustelik keyfi sebeplerle aliyor arabayi. Insan kizini damada mahcup etmemek icin istemez. Ustelik arabayi damat almis sayilir. Kızının arabasi olsa ne ala.
Arizali arabayi veripte buyuk bir sorunla geri almaktansa hic vermeyin. Arabayi da bir an once satip baska bir araba alin. Babanizin bu arabayla bagi kalmasin.
Hicte vicdan yapmayin. Aile deyince benim icin akan sular durur ama bu konuda babanizin yaptigi ayip. Kendi arabasiyla gitsin tatile.
Ayrica neden babanizin arabasi uzun yola gidemiyor ? Kilometre yapmasin diye mi?

Eşiniz yerden göğe kadar haklı, babanız tam bir parazit üzgünüm ama gerçek bu. Korkacak bir şey yok evli barklı koca kadınsınız düşünmeniz gereken ayrı bir ev ayrı bir bütçe var. Küserse küssün o kendi hamlığı, siz gerçeği söylemelisiniz.

Hamilwyim, işi de bıraktım paraya ihtiyacımız var arabayız satıcaz desinler. Hatta satsınlar, biraz daha ara koyup yenisini alsınlar yoksam başa bela olur. Yıllardan oldu 2022 hala başkasının üstüne ev, araba almayı anlayamıyorum ben yanlış orda başlıyor zaten.

Başkasının üstüne degilki adam kendi benimsemiş ben sorgusuz problemsiz vereceğine inanmıyorum türlü türlü olay çıkar e kalsın madem e verilir o iş

Haklısınız ama ailem konusunda hassasım işte vicdanım rahat etmiyor biraz fazla iyimserim farkındayım ama söz konusu aile olunca hayır diyemiyorum 😔
Ama eşiniz suistimal ediliyor yazık değil mi, eşiniz aileniz değil mi? Araba arızalı veremem bitti gitti, en kısa zamandada aracı üstünüze alın

Yüz çevirecek ya da yalan söyleyecek bi şey yok ortada . Baba araba arızalı kaza bela olur size bi şey olmasından endişe ediyorum. Su an sıkışık oldugumuz icin yaptiramadik kendi arabanı kullan bu seferlik deyin olsun bitsin.

X