Arkadaşlar lütfen yardım!!

ben yerinizde olsam bozuk araba oldugu icin degil şu sartlar altinda da sürekli vermem.
çunku eşiniz babanizin bindigi yerine mazotunu bile doldurmadigi arabanin giderlerini karsilamak zorunda degil.
arabayi full depo kullanmayin ihtiyaciniz kadar alin babaniz cok binmek istiyosa bi zahmet depoyu doldursun.
arabanin bozuk oldugunu yolda kalabileceklerini soyleyin, dinlemezsede ariza buyurse kendisinin karsilamasi gerektigini çunku artik esinizin masraflara yeyisemedigini aciklayin.
anne baba tamam baş taci ama bu başka bir olay
Ne hikmetse hep depo doluyken ihtiyacı olur arabaya

Araç bozukmuş zaten , babanıza söyleyin yalan değil ki sonuçta. Eşiniz de haklı yani benzin fiyatları ucmus , ayrıca kendi aracı varken neden kendi aracını kullanmıyor babanız ?

Başka aracınız var mı ?
Yoksa siz ne yapacaksınız bayramda araçsız ?
Araç var ama bayramda eşim çalışacak ben ya evi bekleyeceğim ya çocuklarımı alıp kendim dolanacağım

Araç var ama bayramda eşim çalışacak ben ya evi bekleyeceğim ya çocuklarımı alıp kendim dolanacağım
Eee o zaman size de lazım olacak yani araç.
Söyleyin babanıza araç bozuk , eşim de artık masrafları karşılamakta zorlanıyor bayramda da bana lazım deyin geçin.
Bu arada aracınızı da kendi üstünüze alın.

Bı de bu onu diyemem, bunu diyemem kafasını anlamıyorum ben, bdv' de çok konu aciliyo bu tip, neden diyemiyosunuz? Sen akillisin, ben enayi miyim? Kimseye enayi yerine koyduramam kendimi, en gıcık olduğum şey.
Haklısınız ama ailem konusunda hassasım işte vicdanım rahat etmiyor biraz fazla iyimserim farkındayım ama söz konusu aile olunca hayır diyemiyorum 😔

İnanın onu bile düşündüm ama eşimin işi gereği aracı olması gerek ve yoğun çalışan bi insan ben çok mağdur kalıyorum hastane postane okul çocukla zor oluyor diye satmadı eşim rahat et dedi.ama benim rahat olmam yada olmamam ailemi ilgilendirmiyor sanırım aracı alınca siz napacaksınız demez hiç mesela bayram eşim hep çalışacak araba olsa çıkar bi dolanırım çocuklarla hava alırım ama araba olmazsa evde kalacağım eh idare ediverin yada benle gel dedi babam 🙈
Kusura bakmayın da babanızda çok yüzsüzmüş.
Ne demek idare ediverin ?
Kendi aracıyla gitsin.
Eğer aracı verirseniz ve daha büyük arıza çıkarırsa eşinizle aranız açılır benden söylemesi.

Fakirlik zenginlik değil mesele arkadaşım daha önce yolda kaldığım için eşim benim aracıma dikkat eder çocuklarla mağdur kalmamam için depoyu doldurur aylık bütçeyi ayarlar
Aracınızın benzininin bittiğini anlayamıyor musunuz? Benzin bitti diye yolda kalmak nedir? Bazen erkeklere kadın sürücü hakkında söylendikleri için hak veriyorum.

Eee o zaman size de lazım olacak yani araç.
Söyleyin babanıza araç bozuk , eşim de artık masrafları karşılamakta zorlanıyor bayramda da bana lazım deyin geçin.
Bu arada aracınızı da kendi üstünüze alın.
O konuda muallakta zaten aracı verecek olsa çoktan teklif ederdi kaza bela olur alın üzerinize derdi hiç ses etmiyor ama buna da çözüm bulmam gerek tek çare satmakta aracı sanırım

Fakirlik zenginlik değil mesele arkadaşım daha önce yolda kaldığım için eşim benim aracıma dikkat eder çocuklarla mağdur kalmamam için depoyu doldurur aylık bütçeyi ayarlar
Cümlenin fakirlik zenginlik kısmına mi takildiniz komiklik olsun diye öyle yazdım. O zaman full doldurun babaniz harcasin ne diyelim şimdi biz?birde araba kullanıyorsanız benzin almayi da bilin eşiniz benzin almayin ca neden mağdur oluyorsunuz 😅😅

Cümlenin fakirlik zenginlik kısmına mi takildiniz komiklik olsun diye öyle yazdım. O zaman full doldurun babaniz harcasin ne diyelim şimdi biz?birde araba kullanıyorsanız benzin almayi da bilin eşiniz benzin almayin ca neden mağdur oluyorsunuz 😅😅
Yukarıda belirttim belli yerlerden benzin aldığımız için idare eder sandım ama olmadı insanlık bu başımıza herşey gelebilir

Eşiniz size karşı bu kadar ince düşünürken bence ailenizin onu kullanmasına müsade etmeyin. Bir yerden sonra erkek rest çekiyor boşanmak istiyor kadının aklı başına geliyor ama geç oluyor. Babanıza verdiğiniz arabayı satın borcunu ödeyemiyoruz sıkıntıdayız deyin ve satın. Çünkü vermemek gibi kararlı bir duruş sergileyemeyeceksiniz belli ki. Bir kaç ay sonra yine alırsınız isterseniz babanızın ayağını kestikten sonra. Depoyu da fullemeyin daima biraz elini cebine atsın babanız. Eşiniz sizi düşünüyor siz babanıza hibe ediyorsunuz. Ha olmaz mı olur ama bu kadarı sömürüye giriyor.

X