- 14 Haziran 2019
- 14.431
- 69.868
- Konu Sahibi GucluAAnne
O zaman kesin iki arabanın da parası size kalacakİşte evlat olduğumuz için yapmıyor hep bizden bekliyor hatta arada der şakasına ben size baktım büyüttüm sora sizde diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman kesin iki arabanın da parası size kalacakİşte evlat olduğumuz için yapmıyor hep bizden bekliyor hatta arada der şakasına ben size baktım büyüttüm sora sizde diye
Tabiki kilitleyeceklerTamir masrafını da size kilitlemesinler dikkat edin de. Bir an önce arabayı da üzerinize alın
Onu düşündüm ama eşim uygun bulmadı biri görür söyler haklıyken yalancı duruma düşeriz birde ardı yine kesilmeyecek açıkça konuşulacak bida da istemeyecek dedi.Koy bir kapalı otoparka, tamire verdik dersin.
Madem ne şiş yansın ne kebap diyorsun , madem baban bencil biri, madem her dedigine kılıf arayıp ona bir gün yüzünü aşmamış damadını suçluyor o babaya yalan mustehak
Onlar şehir dışına gidince ertesi günü alırsın hayali tamirden
Madem eşini dinliyorsun sana ne güzel "konuş babanla" demis. Yine dinlesene adamcağiziOnu düşündüm ama eşim uygun bulmadı biri görür söyler haklıyken yalancı duruma düşeriz birde ardı yine kesilmeyecek açıkça konuşulacak bida da istemeyecek dedi.
doldurmayın depoyu, parça parça alınNe hikmetse hep depo doluyken ihtiyacı olur arabaya
babana söyle arabayı kendi üzerine al ne olur ne olmaz ayrıca babanda artık elini cebine atsın düşük depo ver arabayı mecbur kendi dolduracak gitmek istiyorsa. eşine üzüldüm benMerhaba arkadaşlar.bir çıkmaza girdim eşim ve ailem arasında kaldım ne yapacağımı şaşırdım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var.yanlışım olabilir lütfen kırıcı olmayalım
Bekarken kredi ile bir araba aldım.devir işlemlerinde bile babamın tek kuruşu nasip değildir tamamen kendi gücümle her masrafı karşıladım.sonra bi kaç taksiti ödedim ve evlendim eşim kredimi ödedi bu arada bebek yüzünden işimi bıraktım şu an ev hanımıyım.arabayı alırken babamın üzerine almıştım evlendim eşim sorun yapmadı hala onun üzerinde . Babam her istediğinde ihtiyacı olduğunda aracı kullanır hatta eşim mağdur kalmamam için depoyu doldurur babam aldığında hep boş depo getirir sorun yapmayız uzun yol yapıyor çünkü.şimdi bayram için tekrar istiyor tatile gidecekmiş bu arada kendi aracı var uzun yola çıkmaz bu araba diye benim aracı alıyor.bu defa aracımda arıza var ve tamiri için yüklü bir meblağ istiyorlar eşim şehir içi biniyorsun idare et bi süre dedi.ben bu durumu babama nasıl anlatacağım ben onlar için her fedakarlığı yapıyorum ama o beni düşünmüyor araç benim üzerimde diye istediği gibi aracı kullanıyor ama tüm maddi kısmına eşim destek oluyor aracı vermesem küsecek biliyorum versem yolda kalabilir yada arıza daha büyük hale gelebilir biliyorum babam karşılamaz maddiyatı.eşim de diyor ki yeter artık bu arızayı bahane et ve yüzünü çevir banada daha fazla maddi yük verme haklı kendisi de .arada kaldım ailemi kırmak istemiyorum ama eşime de hak veriyorum siz olsanız napardınız bi yol gösterin arada kaldım .gönlüm vermek istemiyor yolda kaza arıza olursa vicdan yaparım biliyorum ama bu durumu aileme nasıl anlatacağım .söylesem inanmaz daha 3ay önce 300 km lik yol yaptım bişey yoktu diyecek eşimi vermiyor diye suçlayacak.depomu daha yeni doldurdum malum mazot fiyatları çok arttı bana 1aydan fazla gider o mazot çocuğumu okula götürüp getiriyorum bayram sonu araba boş depoyla gelecek eşim yine zor durumda kalacak .gerçekten başıma ağrılar girdi düşünmekten
Teşekkür ederim veremem demedim ama arızalı dedim benimkinden önce seninki olsun sonuçta yola gitceksin falan dedim benimki maddi durumdan sonraya bıraktık dedim bişey demedi tekrar derse eğer bu şekilde uzun yola çıkılmaz riske atmayalım falan diyeceğim artıkİlk olarak bu durumda eşinize hak vermek gerekir. Dediğiniz gibi mazot ve benzin fiyatları anormal şekilde arttı. Tabi bu arabalar da su yakmıyor. Babanız kendi arabası varken sizinkisini kullanmak istemesini sürekli olarak eşinizin boyun eğmesine bağlıyorum. Kendisi bu duruma alışmış. İstediğiniz yardıma cevap olarak da arabanız gerçekten arızalıymış babamın karşısına geçip doğru düzgün anlatırdım kırmadan ve üzmeden. Küserse de yapacak bir şey yok siz nasıl da olsa yalan söylemiyorsunuz. İyi günler.
Kesinlikle haklısınız bu defa özellikle çok bunaldım zorda kaldımSat aracı kurtul..ne bu böyle..insanin omrunden omur gidiyor
taksi tut , zaten vergisi kaskosu benzini aynıya gelirİnanın onu bile düşündüm ama eşimin işi gereği aracı olması gerek ve yoğun çalışan bi insan ben çok mağdur kalıyorum hastane postane okul çocukla zor oluyor diye satmadı eşim rahat et dedi.ama benim rahat olmam yada olmamam ailemi ilgilendirmiyor sanırım aracı alınca siz napacaksınız demez hiç mesela bayram eşim hep çalışacak araba olsa çıkar bi dolanırım çocuklarla hava alırım ama araba olmazsa evde kalacağım eh idare ediverin yada benle gel dedi babam
Evleneceksiniz diye mi arabayı babanızın üzerine yaptınız? "O zamanki durumlar" dediğiniz hangi durumlar? Madem bir kaç taksitten sonrasını eşiniz ödeyip krediyi kapatmış niye arabayı eşinizle ortak üstünüze almadınız? Bana sanki mal kaçırma gibi geldi.Arkadaşlar krediyi ben çektim ama o zamanki durumlar için babamın üzerine olmasını ben istemiştim.ikinci arabamız var babam o yüzden o kadar rahat zaten .kardeşimde araç tek diye isteyemiyor benden istiyor zorda kalırsak bile ikinci araç var diye.kendi aracı çok eski model şehir içi bile yolda bırakacak cinsten sürekli hararet yapıyor araç uzun yola çıkmaz asla.ama bana güvenerekte plan yapmasına beni düşünmemesine üzülüyorum.ben biraz hayır demeyi bilemiyorum işte ailem konusunda hassasım ama eşime yüklenmekte üzüyor ben hayır desem babama eşimi verdirmiyor sanacaklar bundan da eminim eşime yüklenecekler
Onu bunu bilmem de arabayı kendi üzerine yap baktin işin içinden çıkamıyorsun arabayı sat parayı da bankaya at üzerine ekleyip daha güzel sana ait olan bir araç alMerhaba arkadaşlar.bir çıkmaza girdim eşim ve ailem arasında kaldım ne yapacağımı şaşırdım lütfen fikirlerinize ihtiyacım var.yanlışım olabilir lütfen kırıcı olmayalım
Bekarken kredi ile bir araba aldım.devir işlemlerinde bile babamın tek kuruşu nasip değildir tamamen kendi gücümle her masrafı karşıladım.sonra bi kaç taksiti ödedim ve evlendim eşim kredimi ödedi bu arada bebek yüzünden işimi bıraktım şu an ev hanımıyım.arabayı alırken babamın üzerine almıştım evlendim eşim sorun yapmadı hala onun üzerinde . Babam her istediğinde ihtiyacı olduğunda aracı kullanır hatta eşim mağdur kalmamam için depoyu doldurur babam aldığında hep boş depo getirir sorun yapmayız uzun yol yapıyor çünkü.şimdi bayram için tekrar istiyor tatile gidecekmiş bu arada kendi aracı var uzun yola çıkmaz bu araba diye benim aracı alıyor.bu defa aracımda arıza var ve tamiri için yüklü bir meblağ istiyorlar eşim şehir içi biniyorsun idare et bi süre dedi.ben bu durumu babama nasıl anlatacağım ben onlar için her fedakarlığı yapıyorum ama o beni düşünmüyor araç benim üzerimde diye istediği gibi aracı kullanıyor ama tüm maddi kısmına eşim destek oluyor aracı vermesem küsecek biliyorum versem yolda kalabilir yada arıza daha büyük hale gelebilir biliyorum babam karşılamaz maddiyatı.eşim de diyor ki yeter artık bu arızayı bahane et ve yüzünü çevir banada daha fazla maddi yük verme haklı kendisi de .arada kaldım ailemi kırmak istemiyorum ama eşime de hak veriyorum siz olsanız napardınız bi yol gösterin arada kaldım .gönlüm vermek istemiyor yolda kaza arıza olursa vicdan yaparım biliyorum ama bu durumu aileme nasıl anlatacağım .söylesem inanmaz daha 3ay önce 300 km lik yol yaptım bişey yoktu diyecek eşimi vermiyor diye suçlayacak.depomu daha yeni doldurdum malum mazot fiyatları çok arttı bana 1aydan fazla gider o mazot çocuğumu okula götürüp getiriyorum bayram sonu araba boş depoyla gelecek eşim yine zor durumda kalacak .gerçekten başıma ağrılar girdi düşünmekten
Ailem konusunda hassasım demek çok saçma bu durumda, babanız neden biraz hassas değil sizin ile ilgili, damada benzinsiz boş araç verip kızını zor durumda bırakıyor ama, az biraz akıl...Arkadaşlar krediyi ben çektim ama o zamanki durumlar için babamın üzerine olmasını ben istemiştim.ikinci arabamız var babam o yüzden o kadar rahat zaten .kardeşimde araç tek diye isteyemiyor benden istiyor zorda kalırsak bile ikinci araç var diye.kendi aracı çok eski model şehir içi bile yolda bırakacak cinsten sürekli hararet yapıyor araç uzun yola çıkmaz asla.ama bana güvenerekte plan yapmasına beni düşünmemesine üzülüyorum.ben biraz hayır demeyi bilemiyorum işte ailem konusunda hassasım ama eşime yüklenmekte üzüyor ben hayır desem babama eşimi verdirmiyor sanacaklar bundan da eminim eşime yüklenecekler
Arkadaşım nerden nereye geldi konu mal kaçırma vs ben boşanmadım ki mal kaçırayım aracı aldığımda hayatımda kimse yoktu özel durum bu kadar konu alakasız yerlere geldi . Babamın haksız olduğu yerler var farkındayım ama iki tarafıda kırmadan çözme yoluna girdim ve fikir istedim sadece .babam kalkıp her gün aracı almıyor tabiki ama uzun şehir dışı söz konusu olduğunda benim araba geliyor işte kendi aracında sorun olduğu için bekarken böyle ilerledi şimdi de alıştığını yapmaya çalışıyor ben çalıştığım dönemde sıkıntı yapmıyorduk ama artık evde olduğum için kimseyi kırmadan konuya çözüm arıyorum yok olmazsa mecbur dediğiniz gibi konuşacağım zatenEvleneceksiniz diye mi arabayı babanızın üzerine yaptınız? "O zamanki durumlar" dediğiniz hangi durumlar? Madem bir kaç taksitten sonrasını eşiniz ödeyip krediyi kapatmış niye arabayı eşinizle ortak üstünüze almadınız? Bana sanki mal kaçırma gibi geldi.
Onu kıramam, bunu söyleyemem, eşime bunu yapamam... hangi cevabı kabul edeceksiniz peki? İyi niyetli arkadaşlar şunu de, bunu söyle demişler ama ben olsam direk söylerim. Hep boş depo getiriyorsun, eşim dolduruyor mahçup oluyorum lütfen beni bu duruma sokma derim. Ayrıca arabayı tamir ettirmemiz gerekiyor ama şimdi durumumuz yok, ben öderim diyorsan verelim tamire deyin. Kocanız haklı olarak ağır bir laf etse kaldırabilir misiniz, adam neredeyse tüm krediyi ödemiş yetmediği gibi bir de devamlı depo dolduruyor kayınpederine.
Ne gibi bir özel durum olabilir ki?Miras değil araba noterde belirlendi araç benim ama özel durumlar için o dönemde böyle gerekli görmüştüm