- 17 Kasım 2016
- 10.268
- 25.712
-
- Konu Sahibi GucluAAnne
Kardeşine birşey derdim de neyse....hayır kardeş verme verme herkes yerini bilsin sen onun arabayı aliyormusun, devir değişti bir cam olmuş kaç lira( ben surtmustum bizim arabanın yan cami 17 de 250 olan şey şimdi olmus bin küsur) yolculuk boyunca airza büyürse ve tutar artarsa ne olacak babisin odeyecek mi????Kardeşimde aynısını dedi napıcam ne dicem diye sorduğumda yapcak bişey yok yolda kalırlarsa da kalsınlar napalım dedi
Yani sorduğunuz soru o kadar saçma ve herkes yapmanız gerekeni yazmış ki ben sadece benzine takıldım.Arkadaşım konu benzin su değil yardımınızı istediğim konu farklı zor durumdayım yerimde olsaydınız ne yapardınız konuyu çarptırmayalım lütfen
Niye ki? Diğer benzinciler su mu katıyor?
Haklısınız başka çarem olmayacak zaten teşekkür ederimEşiniz size karşı bu kadar ince düşünürken bence ailenizin onu kullanmasına müsade etmeyin. Bir yerden sonra erkek rest çekiyor boşanmak istiyor kadının aklı başına geliyor ama geç oluyor. Babanıza verdiğiniz arabayı satın borcunu ödeyemiyoruz sıkıntıdayız deyin ve satın. Çünkü vermemek gibi kararlı bir duruş sergileyemeyeceksiniz belli ki. Bir kaç ay sonra yine alırsınız isterseniz babanızın ayağını kestikten sonra. Depoyu da fullemeyin daima biraz elini cebine atsın babanız. Eşiniz sizi düşünüyor siz babanıza hibe ediyorsunuz. Ha olmaz mı olur ama bu kadarı sömürüye giriyor.
Saçmaysa neden burda zaman öldürüyorsunuz saçma bir konu için ???Yani sorduğunuz soru o kadar saçma ve herkes yapmanız gerekeni yazmış ki ben sadece benzine takıldım.
Zamanım bolSaçmaysa neden burda zaman öldürüyorsunuz saçma bir konu için ???
Sarı Mercedes filmi geldi aklıma;
"Balkızıma avröpa benzininden başkasını almam" : p
İlk mesajımda belirttim zaten yolda onlara bişey olur diye vicdanım rahat etmeyecek diye1. Araba arizali deyip vermeyeceksiniz
2. Arabayi vereceksiniz, araba yolda kalirsa cekici masrafi, otopark parasi vs dahil olmak uzere hepsi size kalacak. Birde bayram gunu babanizi dusunerek strese gireceksiniz
Onceki yorumumda tecrubemi belirttim. Babanizin canina birsey olabilir dedim. Hala kocam kotu olacak, ben kotu olacagim diyorsunuz. Verin o halde arabayi
Benimde aklıma direk anne geldi; anne napıyor acaba bu olaylar olurkenOnu diyemem bunu yapamam diyorsunuz da yapacak birşey yok alacaksınız karşınıza konusacaksiniz. Arabayı üstüme almak istiyorum, arabayı alıp depo boş veriyorsun eşimle sorun yaşıyorum diye . Babanıza diyemiyorsaniz annenize diyin.
Teşekkür ederim aynen öyle olacak bende bi şekilde bunu izah edeceğim işteYapacağınız şey basit ama siz yapar mısınız bilemedim. Arabada arıza var. Yaptırmamız gerek yola çıkamazsınız. Zaten yaptırıp satıcam, sürekli sorun çıkarıyor soğudum arabadan yeni alıcaz, diyip satıp yeni alıcaksınız böylece aracı üstünüze de almış olacaksınız. Uzun yola gelmeyen bir araç alın size şehir içinde yetsin. Böylece 1 taşla 3 kuş vurursunuz. Alın size tavsiye.
Eşimin ailesi de aynı merak etmeyin eşim o yüzden sabır gösteriyorBen sinir oldum tavrınızı, eşinizi düşünemiyorum
Onu diyemem böyle yapamam ile olmaz
Babanızın yaptığı ayıp. Çok ayıp
Ailenize sahip çıkın yoksa yarın daha büyük sorunlar karşınıza gelir
Adam torunlarının rızkını da dusunmuyor ya 1 depo benzin azmi Damat doldursun kendisi gezsin
Boş depo verin bir kez olur 2 kez olur adam ne güzel alışmış ya eşinizin ailesi yapsa bu kdr sessiz kalirmiydiniz?
Huyunu bildiğim için sorun değil ben yavaş gider gelirim diyecek .kendi arabasında daha fazla sorun varken yaptıklarını biliyorumAraba bozuk yolda kalırsanız beni aramayın bunları kabul ediyorsan buyur al baba demek neden bu kadar zor geliyor ki?