Arkadaşlar lütfen yardım!!

Araba arızalı demek neden devlet meselesi haline dönüyor?
Arızalı bitti.
İnanmıyorsa ustayla konussun.

w
benim kocam da kaf dağına kadar çekiyor el frenini bi kere indiremeyip komşudan yardım istemiştim

Ama bizde en çok bende araba. Benim arabam o, koca totolum, kaptırıkım

Kendi paranızla aldığınız arabayı niye babanızın üstüne yaptınız ki? Asıl hata orada başlıyor.

Yukarıda belirttim belli yerlerden benzin aldığımız için idare eder sandım ama olmadı insanlık bu başımıza herşey gelebilir
Evet tabi ki, basiniza bir olay gelmis. Ama bir kere gelir basiniza, ders alirsiniz, sonra ona gore davranirsiniz.

Deponun ful oldugunu nasil biliyor babaniz? Haber mi veriyorsunuz? Cok basit olaylari karmasiklastirmaya gerek yok. Sizin durmunuzun cozumu cok basit ama kimseyi kirmayayim diye dusunen insanlar kendini hep bu durumda buluyor. Hicbir sey degistirmeyi dusunmuyorsaniz, sikayet etmeyin.

Haklısınız ama ailem konusunda hassasım işte vicdanım rahat etmiyor biraz fazla iyimserim farkındayım ama söz konusu aile olunca hayır diyemiyorum
Aynı olayı eşinizin babası yapsa yine sessiz mi kalirsiniz peki pek zannetmiyorum.

Bekarlik döneminde alınan bir araba var eşiniz kredisini ödemiş bütün masraflarini esiniz karşılamış istese krediyi odemeyebilirdi beni ilgilendirmez diye.

Allah gecinden versin babaniz vefat etse araba sizin olmayacak miras olarak bolusulecek olan ödenen kredilere olacak ve sizin almak için harcadiginiz para ve birikimler hiç olacak.

Konu sahibi ailesi konusunda hassfkfdklfdkld
Onu nasıl desin kadın simdi ggfgşlgflş

Hamilwyim, işi de bıraktım paraya ihtiyacımız var arabayız satıcaz desinler. Hatta satsınlar, biraz daha ara koyup yenisini alsınlar yoksam başa bela olur. Yıllardan oldu 2022 hala başkasının üstüne ev, araba almayı anlayamıyorum ben yanlış orda başlıyor zaten.

Babanizin kendi arabasi da varken sizin arabanizi almasi tamamen dusuncesizlik.
Ustelik keyfi sebeplerle aliyor arabayi. Insan kizini damada mahcup etmemek icin istemez. Ustelik arabayi damat almis sayilir. Kızının arabasi olsa ne ala.
Arizali arabayi veripte buyuk bir sorunla geri almaktansa hic vermeyin. Arabayi da bir an once satip baska bir araba alin. Babanizin bu arabayla bagi kalmasin.
Hicte vicdan yapmayin. Aile deyince benim icin akan sular durur ama bu konuda babanizin yaptigi ayip. Kendi arabasiyla gitsin tatile.
Ayrica neden babanizin arabasi uzun yola gidemiyor ? Kilometre yapmasin diye mi?

Eşiniz yerden göğe kadar haklı, babanız tam bir parazit üzgünüm ama gerçek bu. Korkacak bir şey yok evli barklı koca kadınsınız düşünmeniz gereken ayrı bir ev ayrı bir bütçe var. Küserse küssün o kendi hamlığı, siz gerçeği söylemelisiniz.

Başkasının üstüne degilki adam kendi benimsemiş ben sorgusuz problemsiz vereceğine inanmıyorum türlü türlü olay çıkar e kalsın madem e verilir o iş

Haklısınız ama ailem konusunda hassasım işte vicdanım rahat etmiyor biraz fazla iyimserim farkındayım ama söz konusu aile olunca hayır diyemiyorum
Ama eşiniz suistimal ediliyor yazık değil mi, eşiniz aileniz değil mi? Araba arızalı veremem bitti gitti, en kısa zamandada aracı üstünüze alın

Yüz çevirecek ya da yalan söyleyecek bi şey yok ortada . Baba araba arızalı kaza bela olur size bi şey olmasından endişe ediyorum. Su an sıkışık oldugumuz icin yaptiramadik kendi arabanı kullan bu seferlik deyin olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…