Arkadaşlar lütfen yardım!!

Eşiniz sonuna kadar haklı. Arabanın devrini alın üstünüze bir an önce. Baba dediğin çekinir ya hu evladıma yük olmayayım, damadın cebinden bedava yakıt kullanmayayım diye.

Bir an önce sınırınızı çizin. Eşinizle de aranız açılır sonunda.

Durumunuzu açıkça anlatın.
Kırılmaz diye düşünüyorum. Bazen kirmakta iyidir. Böyle bir babayı. Yani ihtiyacı olsa tamam ama burada yapılan bir ayıp var

Ben esinizi hakli buluyorum yani ekonomi belli ulkenin hali berbat. Babaniza gercekten ariza olduğunu soyleyin, bu zamana kadar ne zaman istesen verdik baba, eger vermek istemesek o zamanlar vermezdik, ama simdi araba arizali o yuzden almasan daha iyi olur diyin, ayrica depoyu neden siz dolduruyorsunuz, size de yük hani okuduğum kadariyla zorlaniyor esiniz, o zaman doldurmayin, istediğinde dersiniz depo bos baba haberin olsun diye, sorarsa da çocukla gel git masraflar artti artik yetistiremiyoruz diyip doldurmayin en azindan alacaksa arabayi, kendisi doldursun depoyu.

Düşünecek bir şey yok, baban değil de eşin olsaydı bunu yapan " boşan" derdim
Babanız sizi sömürüyor

Yani inşallah olmasın da Allah korusun çocuk bu düşer saçar bi yerine birşey olur ateşi çıkar anne babanız niye düşünmüyor bunu. Onlar otobüsle gidiversin? Bu kez öyle idare etsinler? Veya sıfır depo verin benzini, şimdiden azaltın ekleme de yapmayın.
Evladına yük olan ebeveynleri de evlenip ana babasından hala birşeyler uman insanları da hiç anlayamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…