Arkadaşlar lütfen acil 6 yıllık eşimin bağımlı olduğunu öğrendim

Çok üzücü katlanmak zorunda değilsiniz. Sonradan çocuklara kötü yansımaları olur.

Evet çocuklarima çok üzülüyorum yarın konuşacaklar benim çok bilgim yok etrafımızda bu durumda olan yada bu durumu yenen biri varmi
Ben çok önceden böyle bir konuya cevap vermiştim. Abim kullanıyor ve artık balta ve silahla dolaşıp evden dışarı çıkmıyor sürekli camlardan insanları gözlüyordu. Bu madde beyine kalıcı olarak hasar veriyor. Bütün ailesi terketti uzaklaştırma kararı vs kaç ay uğraştı, hapise girme durumları oldu yine de bırakmadı hastaneye yattı bağladılar tedavisini oldu çıkınca tekrar başladı. Şimdi psikiyatristin verdiği ilaçları kullanıyor. Onlar halusunasyonlara ve takıntılarına engel oluyor. Met İçmeye devam ediyor o kadar aşırı olmasa da. İlaçları bırakınca halusunasyon görmeye başlıyor. O yüzden muhtemelen ömür boyu ilaç kullanıp uyuşuk bir şekilde yaşayacak. Ayrica beden sağlığı da çok fena.

Abiniz için üzüldüm pekil suz kaç ay sonra fark ettiniz bu durumu ve ne kadar sürede bu hale geldi met mi kullandı hep

Peki Met kullaniyo dediniz fizikten ne gibi değişiklikleri oldu

Abiniz için üzüldüm pekil suz kaç ay sonra fark ettiniz bu durumu ve ne kadar sürede bu hale geldi met mi kullandı hep
Teşekkür ederim. Farklı şeyler de denemiş olabilir. Mesela ot tarzı. Biz bu şekilde çıldırmadan uzun yıllar önce uyuşturucu içtiğini farkettik ama sentetik olduğunu düşünmüyorduk. Kenevir tarzı birseyler diye düşünüyorduk ki o bile yıllar boyu kullanımda beyin hasarı veriyormuş bilmiyorduk. Met içtiğini bilmiyorduk akıl sağlığını yitirip hastahaneye yatırılınca öğrendik. Miktar olarak çok fazla içiyormuş ama kaç sene içtiğini bilmiyorum. İlk önce gözleri kırmızıydı sadece. Sonra dişleri aşırı sarardı ve tek tek dokülmeye başladı. Bir dönem vücudunda yaralar çıktı. Şimdi ise renginin çok sarı olduğunu gozlemliyorum.

Ben eşimde içilen aparatı buldum internette araştırdım onla met iciliyormus adı pipe olarak geçiyor ve gözleri hep kırmızı son günlerde dikkatimi çeken onu ictiginde gayet mutlu kavgacı değil ama sabah uyanınca sanki etkisi geçmişte tekrar içmesi gerekiyormuş gibi duruyor dün bordürü yapilmasi gereken işler vardı ve çok sınırlıydı takı fırsatını bulup dükkana gidip geldiğinde sanki sinirlerini aldırmış gibi bud ami metin etkisi bide yani eşim artık ayık kalamiyor sanki

çok üzüldüm bu duruma. valla bizim eski partman görevlisi kristal mi öyle birşey kullanıyormuş. bir türlü bırakamadı yönetici bile konuştu tehdit edildi işten çıkarırırız diye ama nafile. böyle şeyler hastaneye yatmadan çok zor bırakılıyor. kesinlikle tedavi aldırın

Peki siz nasıl anladınız kullandigini

Evet içince sakin oluyorlar. Ama ileride paranoya, halusunasyonlar da başlayabilir. Bu berbat bir bağımlılık ve neyi kaybederse kaybetsinler bırakmıyorlar. Bu arada abim psikiyatriste gittiğinde kendisine bipolar tanısı konuldu. Bipolarlarin bağımlılık yatkınlığı oluyormuş. Bir an önce Psikolojik tedavi görmesini sağlamanız lazım. Sizin henüz çok ilerlememiş gibi inşallah kurtarırsınız bu beladan. Ayrıca kendinize çok dikkat edin meth içenler paranoyak olduğundan zarar da verebilirler.

Abinizdemi bagimliydi şuan nasil

Son durumunuz nedir merak ettim ..
Benimde eşimin çocuklarının annesi bu illete bağımlı olmuş .. çocuklarını bile gözden çıkardı o illet için .. şuan nerde kimse bilmiyor bile.
Öğrendiğim kadarıyla uykusuzluk enerji aşırı konuşma yapıyormuş ama sarhoş gibi olmuyormuş bunu içenler normal gözüküyormuş. Gece gündüz farketmiyor içiyorlar anlayacağın be etkisi şyşenilimüç saatlik birşey değilmiş

Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…