Arkadaşlar lütfen acil 6 yıllık eşimin bağımlı olduğunu öğrendim

yamen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
71
5
1
28
Ben 6 yıllık evliyim ve iki tane çocuğumuz var biri 4 biri 3 yaşında bir hafta önce met bağımlısı öğrendim hemen kaynanam gizli aradım konuşacaklar mis tedaviye ikna edecekler gerekirse gidip kaynanamla kalıcam ne yapacağımı bilmiyorum

6 yıldır nasıl fark etmediniz

Aslında bir yıldır uykusuz kalması uyumamasi surekli dikkatimi çekiyordu ama deprem den sonra dükkanı yıkıldı iyice zayıfladı eve gelmemeye başladı o zaman fark ettim
Size ve çocuklarınıza zarar vermediyse ve düzeleceğine inanıyorsanız aldığınız karar çok yerinde bir karar tek başına mücadele etmektense kynvledinizin yanında olmanız çok mantıklı.En azından bu durumdan başınıza kalkacak kimse yok kendi ailesi yanındasınız.İnşallah düzelir ve çocukların bu durumdan haberi olmadan.Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Yok dükkanda kullanıyor kendine gelmeden eve gelmiyor bu yüzden bu kadar sene anlamadım gerçi kaç senedir böyle onunda bilmiyorum ama düzelir mi onu bilmiyorum benim bildiğimi hala bilmiyor kayinbabam gil beni olaya katmadan halledeceklermis işler daha çıkmaza girmesin diye

Çok çok tehlikeli bir madde kesinlikle ailecek toplanıp tedavi olması gerektiği konusun da ikna edilsin 2 çocuğu var yazık ya.

Çok çok tehlikeli bir madde kesinlikle ailecek toplanıp tedavi olması gerektiği konusun da ikna edilsin 2 çocuğu var yazık ya.
Evet çocuklarima çok üzülüyorum yarın konuşacaklar benim çok bilgim yok etrafımızda bu durumda olan yada bu durumu yenen biri varmi

Çok çok üzgünüm umarım en kısa zamanda düzelir eşiniz. Sizi daha fazla üzmek istemem ama bahsettiğiniz madde diğer hiç bir maddeye benzemez. Uzun zamandır kullanıyorsa eşinizin beyin ve organlarında çok büyük hasarlar vardır muhtemelen. Tedavi olsalar bile o kadar büyük bir tahribat almış oluyorlar ki vücut sağlığının yerine gelmesi imkansız. Umarım uzun zamandır kullanmıyordur. Etkisi altındayken çok tehlikeli oluyorlar. Kesinlikle diğer maddelerle karıştırmayın. Mümkünse kendinizi de çocuklarınızı da kurtarın iyileşir mi diye düşünmeyin. Sizi üzmek istemem ama araştırdıysanız görmüşsünüzdür zaten bıraksalar bile tekrar başlama oranları çok yüksek diğer maddelere göre. Çok üzgünüm Allah yardımcınız olsun

Çok üzüldüm yorumunuza ben düzelir diye umuyorum çünkü evde yapmıyor dışarda yapıp geliyor ama evde krizleri olurmu ne durumda olur onu bilmiyorum

O maddeye bulaştı mı tedavi falan hak getire. Düzelir eskiye döneriz diye umutlanmayın. Yolunuza bakın çocuklarınızı o ortamdan kurtarın. Kayınvalideye yerleşmeyi falan geçin kendi hayatınızı kurmaya başlayın

Etrafındakiler çaba duzelir diyorlar bilmiyorum kocamı çok seviyorum cocuklarimida bırakıp gidersem daha beter olur sanki Rabbim sen yardım et büyük bir cikmazdayim

Çok üzüldüm yorumunuza ben düzelir diye umuyorum çünkü evde yapmıyor dışarda yapıp geliyor ama evde krizleri olurmu ne durumda olur onu bilmiyorum

[Met; çok tehlikeli, tamamen sentetik, kuvvetli bağımlılık potansiyeli olan ve kullanıcılarda çok kısa sürede bipolar bozukluk, paranoya ve şizofreni veya diğer ciddi sağlık sorunlarına hatta ölümlere neden olabilen bir maddedir. ] Bu durumda çocuklarınizi ve kendini koruman lazım bana sorarsan. Evde yapmasa bile etkisi altında kaç saat kalıyor yoksunluga girse düşünemem. Eve illa ki yansıtacak. İnsallah kurtulur dicem istemesi lazım doğru hamle ve kararlar al lütfen..

Haklısınız şuan kaynanam gilde kaliyorum belki düzelir diye ama kimse umursamıyor eşimde içmiyorum diyor ve herkes ona inanıyor acaba bu testler gizli yapılıyor mu bilginiz var mi

Haklısınız şuan kaynanam gilde kaliyorum belki düzelir diye ama kimse umursamıyor eşimde içmiyorum diyor ve herkes ona inanıyor acaba bu testler gizli yapılıyor mu bilginiz var mi

Hiç bilgim yok ama inan öyle sigara gibi birsey değil bıraktım içmiyorum demek. Manipüle ediliyo olabilirsin bu durumda testler var saçtan bile çıkıyor test yaptırsın ispatlasın sana ama biraksa bile hangi sürede temiz çıkar bilmiyorum. Kesinlikle bilgi al bu konu da. Psikiyatriye de gitmeli. İnşallah duzelirsiniz. Profesyonel destek alın.

Hiç bir şekilde kabul etmiyor bırakın testi hicbirsekilde hicbirseye yaklasmiyor piskiyatriye gidelim diyorum ben delimiyim diyor ama ben eminim kocamı tanıyorum içiyor aileside biliyor içtiğini söylediğimde kimse sasirmadi ancak kendisinden gizli test yapıp önüne koyarsam belki o zamn inkar yerine başka şeyler için çabalar

İş ailesinde bitmiyor eşiniz de bitiyor işte normallestirmiş ve oldukça cahilce yaklaşım ya.. Her psikologa giden deli mi ? En sinir olduğum tepki. Arkadaşım sen yasaklı madde kullanıyorsun ki bağımlılıgi en yüksek berbat birşey bunu kendi kendine nasıl atlatabilirsin ki.
Yeri geliyor psikiyatri de işe yaramıyor çünkü kişinin azmine ve iradesine ihtiyaç duyuluyor.
Obez biri düşün doktoru ikna edemezse mide ameliyatı yapmıyolar biliyorlar ki yine yiyecek aynı hacme dönecek. Buda bir tür bağımlılık hiç farkı yok.
İşiniz zor Allah sabır versin kullanmadığını ispat etsin yoksa ayrılın.

Haklısınız c
o
k
Haklısınız çok
Biliyorum iş bende bitiyor ama çocuklarım çok küçük ve babalarına ihtiyac duyuyorlar yinede direniyorum belki bi duzelir diye ama bakıyorum da kimse bana yardım etmiyor tek başıma yapamıyorum üstüne bide beni kendime çok değersiz hissettiriyor hiçbir şekilde ilgilenmiyor sanki ben bu evde bakıcı gibi görevlerini yerine getireyim yeter onun dışında hiçbir şeye hakkım yokmus gibi ki benim belirli bi düzenim var çocuklarımı çok güzel yetiştiren evine bakan bi anneyim ama hepsi boss üstüne bide kaynanam istiyorum eşim saat kaçta eve gelirse gelsin eşimin etrafında dört doneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…