B
bayansu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BenOzgurce
ilk geldiğimde bi konuda yalnış anlaşıldım...onun için biras soğudum siteden daha sonra anladımki kk benim sitem:enbuyukkk:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canııım:))bir tesadüf sonucu gördüğüm ve ilk üye olduğum site.daha çok kısa süre oldu ama uzun zamandır burdaymışım gibi...
ben burda çok mutluyum...
hepiniz sevgiyle kalın:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
ilk geldiğimde bi konuda yalnış anlaşıldım...onun için biras soğudum siteden daha sonra anladımki kk benim sitem:enbuyukkk:
çok çabuk adapte oldum ilk üye olduğum site ama hiç zorlanmadım
evet ama hala bilmediğim şeyler var. Mesela, imzaya resim ekleme gibi. denedim yapamadım ama yılmak yok yapana kadar devam.
:1rolleyes: yapmışsın yaaa:)
Evet epey bi zorlandım canım..
Çünkü,,bir konu araştırırken keşfettim kkyı ve ilgimi çekti üye oldum..
Siteye alışırken zorluk çekmemdeki en büyük nedende daha önce bir formda bukadar çok vakit geçirmedigimdendir..
Önceden forumlara üye olurdum fakat bir şarkı veya film indirmek içindi bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra o forumun adını bile unuturdum ancak kkda çok güzel arkadaşlıklar edindim vede konular ilgimi çekti seviyorum burayı ya İLKGÖZÜMÜNAGRISI FORMUM BENİM...a.s.