arkadaşlar beşik almayı düşüyorum sizce sepetmi yoksa mobilyamı daha kullanışlı?bebek hangisinde daha rahat uyur?
valla kızlar ben park yatak aldım hepsini inceledim pierre cardin ve chicco dışındakileri bakmaya değer bulmadım biraz diğerlerine göre pahalılar ama sağlamlık konusunda bence en iyileri bunlar ben 250 ytlye chicconun park yatağını aldım şimdi sadece kızımı bekliyorum incelediğinizde sizde hak vereceksiniz iskeleti ve kumaşı güzel bir ürün
canım resmini gönderirmisin park yatağının bende çokkarasızım nasıl bir yatak almak konusunda!
kocaelide nerden aldın canım=?kaç haftalık hamişsin?a.s.
canım negüzel bebişini alcaksın kucağına azcık kalmış benim daha 2ayım var 30haftadayım.
neyse sağlıklı gelsinlerde bekleriz.
normalmi olcak doğumun canım=?,
dediğin mağazayı biliyorum canım.
doğumu nerde yapcaktın?
valla en son beşik alanlardanım bende.ve park yatak aldım.daha kullanışlı diye düşünüyom.çok gezdim araştırdım en iyisi park yatak oldu.çocuk büyüyünce kafasını çarpma vurma diye bişey yok yani.ben kiracıyım oradn oraya bebek odası o yüzden hiç düşünmedim karyolada.bebeşim büyüsün o zamn alırım artık.bende internetten sipariş verdim nukoland dan aldım.babymoon aldım çok da güzel valla turunculu grili...
seninde az kalmış 2 ay dediğin öyle çabuk geçiyorki anlamassın.doğumu doktor normal dedi bakalım son anda aksilik olmassa.kontrollerimi merkez polikliğinde yaptırıyorum .doğumu alikahyada yapıcam .sen ne düşünüyosun doktorun kim?
canım bende orda yapıcam doğumumu inş.
dr inci çavuşoğlu yürüyüş yolunda özel muaynanesi var oraya gidiyorum memnunum.
bebeğimde şuanda normal doğum pozisyonunda inş değişmezde normal yaparım.a.s.
hatice canım sana özel msj göndermek istiyorum nasıl yapıcam acaba=??
ya ben inciye bir kere gittim polikniğindeki dr normal deyince bi daha gitmedim sence gerek varmı gideyimmi birde sezeryan olursam ilgilenmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?