arkadaşlar beşik almayı düşüyorum sizce sepetmi yoksa mobilyamı daha kullanışlı?bebek hangisinde daha rahat uyur?
ya evet bende çok kararsızım ben yatak odama koyacağım yerim yok sepet en başlarda bende düüşündüm ama sepette 4-5 ay yatabiliyor dediler hareketlenmeye başlıyormuş çünkü ben 70x130 cmlik sallanan karyola almayı düşünüyorum çocuk 4 yaşına kadar yatabiliyomuş ama eltimdede büyüyebilen karyoladan var eni daha geniş ve oğlu 14 aylık çocuk uyurken sağa sola çarpıyomuş döndüğünde ve ağlıyomuş o yüzden yanında yatırıyo kafam karıştı benimde park yatak alayım diyorum ondada 18 aya kadar yatıyomuş bende şaşırdım kaldım arkadaşlar bi akıl verinkaydirigubbakcemile2kafamçokkarıştı
haticecim park yatakta 18 aylığa kadar yatıyo diyosun hiç öyle bişey olurmu genişiği normal beşikten daha fazla hem de uzun kızım 4 yaşına kadar yatabilir diye düşünüyorum
Biras yer kaplıyo tabi ama beşik alsan da aynı yeri kaplicaktı öyle diil mi ??? Bence park yatak alarak en doğru kararı verirsin.Benim park yatağı kurduk.Öyle şirin duruyo ki … Verdiğim site adresinden de bakabilirsin.Güzel modeller var 1-2 tane.Park yataklar için ayrıca yataklar da var incecik hem yıkanabiliyo.Ben yatak almadım.Annem yorganlardan ben yaparım dedi.Onunda çözümü var yani
ebru senin aldığın park yatağın linkini gönderirmisin? orda çok çeşit var seninki hangisi? linkini verirsen daha iyi olur. teşekkürler
canım anlamadım hangisi olduğunu sitenin açılış sayfasında iki tane beşik var cazalmı jennymi seninki:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?