- 18 Kasım 2014
- 69
- 18
- 35
-
- Konu Sahibi cansumeryem
aynen öyle yokmuş gibi davranıyorum varlığından şüpheye düşecek nerdeyseohh iyi olmus canım beter olsun
ohh ne güzel canımBenim sinir olduklarım benden nefret ediyor.
Benim sevdiklerim bana bayılıyor.
Kalp kalbe karşı...
Sıkıntı yok bana göre!
hehe aslında yokmus gibi davranmak en güzeli o konussun dursun kendi kendineaynen öyle yokmuş gibi davranıyorum varlığından şüpheye düşecek nerdeyse
sonrada dicektin ayy sende içermiydin unuttum bak sormayı cokta güzel olmuşBende az önce içeçek bişeyler söyledim odaya, ona içer misin bile demedim. Sonrada ohh ne güzel de olmuş dedim umarım gıcık olmuştur
aynen bide bizim ünvanlarımız farklı üvanını çok büyütüo gözünde aynı kurumda ondan elli tane var oysa dio siz kimsinz iszle muhattap olcam dedik sen kimsin kavga kıyamet sonra da konuşmya çalışıyo yok bişe içermişin havada kötü vs boş boş konuşuyor işimizle bir ilgisi varmı diyorum yok diyo tamm diyorum başka ses yok bende konuşup konuşup susuyo hiç iplemiyorum artıkhehe aslında yokmus gibi davranmak en güzeli o konussun dursun kendi kendine
senin konumunla onun konumu ne merak ettim ondan 50 tane var olan :)aynen bide bizim ünvanlarımız farklı üvanını çok büyütüo gözünde aynı kurumda ondan elli tane var oysa dio siz kimsinz iszle muhattap olcam dedik sen kimsin kavga kıyamet sonra da konuşmya çalışıyo yok bişe içermişin havada kötü vs boş boş konuşuyor işimizle bir ilgisi varmı diyorum yok diyo tamm diyorum başka ses yok bende konuşup konuşup susuyo hiç iplemiyorum artık
vallahi içimi dökecek yer arıyordumseninki ne yapıyor nasıl sinir ediyor kardes
biz memur o mühendis kurum mühendis ağırlıklısenin konumunla onun konumu ne merak ettim ondan 50 tane var olan :)
sonrada dicektin ayy sende içermiydin unuttum bak sormayı cokta güzel olmuş
tek cocuklar cok sımarık olur derler ay bu yuzden ikinci cocuguda yapalımda böyle olmasınBu anlattığım arkadaş arkadaşımın arkadaşı o olduğu zaman hep yürüyüşümüz gergin başlar gergin biter sürekli kendi fikirlerini savunur sende haklısın demez , arkadaşa dedim ya onunla yürü yada benle bu arkadaş ailenin tek kızı ailedede herşey ona sorulurmuş , ailedeki gördüğü hareketin aynısını bizdende bekliyor davet edersin kahveye ,çaya gelmez karşıiığını vereceğim diye çok asosyal bir tip
acaipte takıntıları var , ayyyy anlatırken dahi daralıyorum
kamu personeli ne iş yapıyorYok Canım onu artık hiçç umursamıyorum odada yok gibi davranıyorum.
devlet memurusun yani he tamam ya ben sekreterim mecbur muhattap oluyorum herkesle yaKamu işinde çalışıyorMemurum yani canım
bende ele aynı kurumdayız da bana sinir mı oluyon kızKamu işinde çalışıyorMemurum yani canım
dök içini dökbir derdim var artık tutamam içimde
tek cocuklar cok sımarık olur derler ay bu yuzden ikinci cocuguda yapalımda böyle olmasın
hahaha hiç gülceğim yoktu bide olur mu olurbende ele aynı kurumdayız da bana sinir mı oluyon kız