romalı olan daha güzel canım pembe hem senin rengin :)
çok sağol kuzuumm tekrar tekrar hayırlı olsun güle güle kullan
evet canım senin mutfak pembe olacak o acıdan daha uygunn ve daha güzel paris li olandanesyalarıma daha uygun dimi
sağ ol canım daha farklı modelleride vardı istersen bi bak yinede
evet canım senin mutfak pembe olacak o acıdan daha uygunn ve daha güzel paris li olandan
baktım baktım da annem beğendi yatak odama çok güzel olur diyerek ben daha 18im çeyiz falan sıfır ben de başlamıyor annem daha kızıyorum sen evlenene kadar hepsinin modası geçer ben sana en güzellerini alıcam diyip kandırıyor beniyani ben annem için sormuştum kendi çeyizime değil o da bunu çok beğendi
ben romalı olandaki kadını sevmedim kuzumparisliyi mi alsam ki :26::26:
roma ve paris modası bi kaç sene sonra kalkar canım daha sade seylere bakmalısın
bu tarz mesela kaç yıl gecsede modası gecmez ve tezgah üzerinde şık durur
Eki Görüntüle 991225
Canim ceyizlerini gule gule kullan insallah hepsi cok guzel
anladım canım peki o zaman parisli olanı almalısın pembedeki kızı begenmediğin için :) ya da sana baska cıvıl cıvıl model bakalım :)sende haklısn canımda ne biliym ben daha cıvıl cıvıl seyleri seviyorum
anladım canım peki o zaman parisli olanı almalısın pembedeki kızı begenmediğin için :) ya da sana baska cıvıl cıvıl model bakalım :)
sağol bebeğimm. cok mu anlasılıyor pembe hastası olduğumm
evet canımm herseyinn pembe olmusben burda görmüştüm sanırım pudra pembesi bi yatak odası onu çok sevdim senın de öyle olmalı pembe bi yatak odası küçük pembe çicekli perdeler felan şirin olur