Arkadaşlar işte benim biricik çeyizlerim yorumlarınızı bekliyorum :)

Masallah ya nasıl verdn ben geçen yaz uğraştım 5 kilo verdim sadece 60 olmak istiyorum :-(

1 ay içinde ekmeği azaltarak bırak daha cok tam bugday ekmeği tahıl ekmeği yemeye çalış. yemeklerden yarım saat önce ılık limonlu su iç. saat akşam saat 18:00 dan sonra hiç birşey yeme. çayına şeker atma. =) abur cuburu biraz kes. 1 ay sonunda fark edersin.

Zaten şekersiz içerim çayı da limonlu suyu içeceğim kendime alirim tam bugday ekmeği o zaman
Zayıflasam cook süper profil de resim var çok değilim demi

Zaten şekersiz içerim çayı da limonlu suyu içeceğim kendime alirim tam bugday ekmeği o zaman
Zayıflasam cook süper profil de resim var çok değilim demi

hayır canım daha önceden bakmıştım zaten çok tatlısın. fiziğinde gayet iyi zaten boyun uzun belli olmuyor ama çok takıyorsan kafana dedıklermı yap fark edeceksin :):))

hayır canım daha önceden bakmıştım zaten çok tatlısın. fiziğinde gayet iyi zaten boyun uzun belli olmuyor ama çok takıyorsan kafana dedıklermı yap fark edeceksin :):))

göbek ve göğüsler sıkıntı canım ya dediklerine dikkat edecegım pazartesi ders baslıo yürürüm felan :)

Tatlımm çeyizlerinin hepsi çok çok güzel ama ben o pembe mutfak takımlarına bittimmmmm

Onlar nasıl şekerler öyle yaa Tam yemelik ısırmalıklar Kullanma geç karşısına seyret resmen yaa

Tatlımm çeyizlerinin hepsi çok çok güzel ama ben o pembe mutfak takımlarına bittimmmmm

Onlar nasıl şekerler öyle yaa Tam yemelik ısırmalıklar Kullanma geç karşısına seyret resmen yaa

Oyy sağ ol canım yaaa ben de cok seviyorum onları :)

yeni aldığım herşeyi beğendin mi

Evet çok çok beğendim herşeyiisiniiii

Pembe saten takımın var sanırım o pike takımı onada bayıldım. Aldığın herşeyin çok güzel yemek takımların falan

He bu arada önceki yorumlarında tuzluklarından bahsetmişsin bence dert etme çok şirinler günlük kullanım için gayet iyi olur Sabah kahvaltılarına gayet güzel olur

Bir Bilgisayar Programlığı mezunu ve aynı zamanda Bilgisayar Teknikeri olarak seni tebrik ederim Biz ayrıntılı ve ince düşünmek zorundayız. Yoksa Programcı olmazzz

Console.Writeline("haklısın kuzucum ");
teşekkür ederim bende sana tuzluklarımı sorucaktım fikirlerin benim için önemlidir bilirsin bu arada iş olanakların nasıl tekniker hanım iyi mi

Console.Writeline("haklısın kuzucum ");
teşekkür ederim bende sana tuzluklarımı sorucaktım fikirlerin benim için önemlidir bilirsin bu arada iş olanakların nasıl tekniker hanım iyi mi

Teşekkür ederim kuzum benimm Yerim seni

İş olanakları gayet iyi aslında canım ama ben İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum ve İstanbul'un trafiğinden ötürü uzakta çalışmak yada öbür yakada çalışmak kesinlikle istemiyorum ve düşünmüyorum. Benim bulunduğum bölgede de genelde erkek :26: eleman alıyorlar.

Biz bayanların neyi varsa artık Ama genelde erkek istemelerinin nedeni hem teknik hemde destek alanında çalışmaları için. Çok şükür şuan Bilgi İşlem biriminde çalışıyorum ama çok memnun olduğumu söyleyemem. Rahatım evet ama kendini geliştirme imkanları pek vermiyorlar.

Durum bundan ibaret yani

2 yıllık bilgisayar programcılığı 4 yıllık mühendislikten daha iyidir

2 yıllık bilgisayar programcılığı 4 yıllık mühendislikten daha iyidir

Neden kuzum memnun değil misin ?

Açıkcası ben okuduğuma hiç mi hiç pişman olmadım. Sadece kendi isteğim bu şekilde. Sevmiyorum kapalı ortamları ve otobüsle saatler süren yolculukları. Sanırım Kırşehire gidip gelmekten oldu böyle. Orada okudum da.

Aksine çokda başarılıyım işimde. Her ne kadar imkan tanınmasada. Kendi yaptığım demo otomasyonlarım bilem vardı halbukisi :2:

Bölümümü 2.likle bitirdim ayrıca

Son düzenleme:

Memnunum ama gerçekler böyle canım. programcılar daha çok tercih ediliyor. Masallah sana Programcılığın iş imkanları iyi mi onu merak etmiştim :)

Memnunum ama gerçekler böyle canım. programcılar daha çok tercih ediliyor. Masallah sana Programcılığın iş imkanları iyi mi onu merak etmiştim :)

Hakikaten iyi canım. Ben avrupa yakasında otursaydım hakikaten çok daha farklı olurdu işim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…