sende öyle canım pazartesi diyete başlıyorum bi diyet topiqi acayim sende uğra arada
uğrarım canımmm
5 kilo vermem lazım tatil de de 2 kılo almışim
Masallah ya nasıl verdn ben geçen yaz uğraştım 5 kilo verdim sadece 60 olmak istiyorum :-(sıcak su iç canım ben 14 kilo verdim :):)
Masallah ya nasıl verdn ben geçen yaz uğraştım 5 kilo verdim sadece 60 olmak istiyorum :-(
Zaten şekersiz içerim çayı da limonlu suyu içeceğim kendime alirim tam bugday ekmeği o zaman1 ay içinde ekmeği azaltarak bırak daha cok tam bugday ekmeği tahıl ekmeği yemeye çalış. yemeklerden yarım saat önce ılık limonlu su iç. saat akşam saat 18:00 dan sonra hiç birşey yeme. çayına şeker atma. =) abur cuburu biraz kes. 1 ay sonunda fark edersin.
Zaten şekersiz içerim çayı da limonlu suyu içeceğim kendime alirim tam bugday ekmeği o zaman
Zayıflasam cook süperprofil de resim var çok değilim demi
hayır canım daha önceden bakmıştım zaten çok tatlısın. fiziğinde gayet iyi zaten boyun uzun belli olmuyor ama çok takıyorsan kafana dedıklermı yap fark edeceksin :):))
göbek ve göğüsler sıkıntı canım ya dediklerine dikkat edecegım pazartesi ders baslıo yürürüm felan :)
Tatlımm çeyizlerinin hepsi çok çok güzel ama ben o pembe mutfak takımlarına bittimmmmm
Onlar nasıl şekerler öyle yaaTam yemelik ısırmalıklar Kullanma geç karşısına seyret resmen yaa
Oyy sağ ol canım yaaaben de cok seviyorum onları :)
Sevilmez mi yaaİnsanın gözü gönlü açılıyor
yeni aldığım herşeyi beğendin mi
Evet çok çok beğendim herşeyiisiniiii
Pembe saten takımın var sanırım o pike takımı onada bayıldım. Aldığın herşeyin çok güzel yemek takımların falan
He bu arada önceki yorumlarında tuzluklarından bahsetmişsin bence dert etme çok şirinler günlük kullanım için gayet iyi olurSabah kahvaltılarına gayet güzel olur
Bir Bilgisayar Programlığı mezunu ve aynı zamanda Bilgisayar Teknikeri olarak seni tebrik ederimBiz ayrıntılı ve ince düşünmek zorundayız. Yoksa Programcı olmazzz
Console.Writeline("haklısın kuzucum");
teşekkür ederim bende sana tuzluklarımı sorucaktım fikirlerin benim için önemlidir bilirsinbu arada iş olanakların nasıl tekniker hanım iyi mi
Teşekkür ederim kuzum benimmYerim seni
İş olanakları gayet iyi aslında canım ama ben İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum ve İstanbul'un trafiğinden ötürü uzakta çalışmak yada öbür yakada çalışmak kesinlikle istemiyorum ve düşünmüyorum. Benim bulunduğum bölgede de genelde erkek :26: eleman alıyorlar.
Biz bayanların neyi varsa artıkAma genelde erkek istemelerinin nedeni hem teknik hemde destek alanında çalışmaları için. Çok şükür şuan Bilgi İşlem biriminde çalışıyorum ama çok memnun olduğumu söyleyemem. Rahatım evet ama kendini geliştirme imkanları pek vermiyorlar.
Durum bundan ibaret yani
2 yıllık bilgisayar programcılığı 4 yıllık mühendislikten daha iyidir
Neden kuzum memnun değil misin ?
Açıkcası ben okuduğuma hiç mi hiç pişman olmadım. Sadece kendi isteğim bu şekilde. Sevmiyorum kapalı ortamları ve otobüsle saatler süren yolculukları. Sanırım Kırşehire gidip gelmekten oldu böyle. Orada okudum da.
Aksine çokda başarılıyım işimde. Her ne kadar imkan tanınmasada. Kendi yaptığım demo otomasyonlarım bilem vardı halbukisi :2:
Bölümümü 2.likle bitirdim ayrıca
Memnunum ama gerçekler böyle canım. programcılar daha çok tercih ediliyor. Masallah sanaProgramcılığın iş imkanları iyi mi onu merak etmiştim :)