Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi aksamlar canım muhabbet dikkatimi çekti kirsehir denilince bende ahi evran da okuyorum şimdi hangi yıl mezun oldunNeden kuzum memnun değil misin ?
Açıkcası ben okuduğuma hiç mi hiç pişman olmadım. Sadece kendi isteğim bu şekilde. Sevmiyorum kapalı ortamları ve otobüsle saatler süren yolculukları. Sanırım Kırşehire gidip gelmekten oldu böyle. Orada okudum da.
Aksine çokda başarılıyım işimde. Her ne kadar imkan tanınmasada. Kendi yaptığım demo otomasyonlarım bilem vardı halbukisi :2:
Bölümümü 2.likle bitirdim ayrıca
Amin canım sağ ol beğenmene cok sevindim.Rabbim sizlere daha güzellerini nasip etsinÇok beğendim canım hayırlı uğurlu olsun :)
Hepsi çok güzel Allah içinize sindirsin güle güle kullanın
iyi aksamlar canım muhabbet dikkatimi çekti kirsehir denilince bende ahi evran da okuyorum şimdi hangi yıl mezun oldun
keşke o iş imkanları kirsehir de de olsa
geldim kuzum :) bugün carsıya cıktım ve hiç girmediğim bi züccaciye ye girdim çook güzel seyler vardııı :):)Geldin mi sen kuzum
geldim kuzum :) bugün carsıya cıktım ve hiç girmediğim bi züccaciye ye girdim çook güzel seyler vardııı :):)
3'lü şeker çay kavanzları vardı porselen kapakları kırmızı çok güzedi :)oyy neler gördün baklmm :126:
hımm ben gündelik yemek takımımda 12 kişilik olsun istiyorum o acıdan fazla gbi geldi ama daha bakıyorum almadan burdan resim atarım modellerin :)fiyatı iyi gbi canım ama sn blrsn tabii.
bak bnde bunu almayı dusunuyorum nasıl sence :26:
Eki Görüntüle 991117
Bismillahirrahmanirrahim
Ceyizlerimin düzenlenmiş hali 19.sayfadadır.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. birçok şey aldık anneciğimle :) buyrun bakın yorumlarınızı bekliyorum sevgiler :):)
evet başlıyoruz
blender setim :) Eki Görüntüle 973199
4 mevsimim :) Eki Görüntüle 973202
çkb takımım Eki Görüntüle 973203
TENCERE SETİM :) Eki Görüntüle 973204
deterjan kutum :) görünce dayanamadım aldım çok sevimliydi :) Eki Görüntüle 973205
su ısıtıcım :) Eki Görüntüle 973208
rendem:) benimkisi 3.sü ::) Eki Görüntüle 973209
su setim :)
Eki Görüntüle 973211
bunlarda çeyiz setimin yanında hediye geldi :)
Eki Görüntüle 973217
yemek takımım yakından daha güzeller inşallah beğenirsiniz :) Eki Görüntüle 973218
Şimdi nevresimlerimde sıra :)
Eki Görüntüle 973219 Eki Görüntüle 973220
Eki Görüntüle 973221
bu sevgililer günü konsepti battaniyem ve nevresim takımım :) Eki Görüntüle 973222
pikelerim :)
Eki Görüntüle 973223 Eki Görüntüle 973225
yorganım :) Eki Görüntüle 973226
uyku setim :) Eki Görüntüle 973227
inşallah beğenirsiniz arkadaşlar :) Rabbim hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)
aldıkça yükleyeceğim:) takipte kalın. diğer sayfalarda da aldıklarım var 3. sayfada günlük yemek takımım falan vardı :) bakarsanız ve yorumlarsanız sevinirim :)
hımm ben gündelik yemek takımımda 12 kişilik olsun istiyorum o acıdan fazla gbi geldi ama daha bakıyorum almadan burdan resim atarım modellerin :)
deseni güzel canımm boyut küçük gbi sanki
canımmm cicişlerin çok güzel maşallaaahhh şu dört mevsimim adıyla paylaştığın pike takımımı tam anlayamadım ama annem bayıldı markası falan ne nerden aldığını söylersen çoook sevinirim şimdiden hayırlı olsun
o baharatlıgı alıosan canım aynı takımın fincan takımını al tezgahın üstünde takım olarak dururTamam bebekimmm bide bak bu takıldı aklıma sence bunu mu alıyım az once attıgım baharatlıgın böyle olan fincan takımını mı alıyım
Eki Görüntüle 991160
yazın pike takımı kışın içine yorgan sokarak uyku seti olarak kullanabiliyosun canım. cottonboxtan aldım
o baharatlıgı alıosan canım aynı takımın fincan takımını al tezgahın üstünde takım olarak durur
sağol bebeğim bulduk şimdi netten de online satış durdurulmuş fiyatı da göremedik sorması ayıp olmazsa söyleyebilir misin
bunu daha çok beğendim baharatlıgı varsa ikisinide siparis vercem sence desen olarak bu mu romalı olan mı
150 tl canım