- 18 Temmuz 2013
- 498
- 13
iyi aksamlar canım muhabbet dikkatimi çekti kirsehir denilince bende ahi evran da okuyorum şimdi hangi yıl mezun oldun
keşke o iş imkanları kirsehir de de olsa
:) öğretmenlik okuyorum zaten canım nerde okudun merkez mi
2012 Mezunuyum tatlım
Keşke ama aklın varsa kesinlikle devlet memuru ol. Kırşehirde en rahatı
:) öğretmenlik okuyorum zaten canım nerde okudun merkez mi
kirsehir i de sevmiyorum bende gitmek istiyorum
Anladım canım benim sevgilim de 2012 mezunu ama o akpinar da bilişim teknolojileri okumuştuKaman'daydım canım
Anladım canım benim sevgilim de 2012 mezunu ama o akpinar da bilişim teknolojileri okumuştu
ohh ne güzel canım ben hem kirsehir de oturuyorum hem de okuyorum o açıdan sıkılmış vaziyetteym
Hımm doğrudur canımBen memnundum okulumdan hocalarımdan gerekli eğitimi verdiklerini düşünüyorum. Tek sorun Kırşehiri bende sevemedim. Çok çok güzel muhteşem anılarım oldu harika dostlar edindim bunlar için epey seviniyorum ama keşke ailemden uzak olmasaydım dediğim günler çok oldu :26: Ama çok şükür ki hayırlısıyla bitirip geldim yuvama
ohh ne güzel canım ben hem kirsehir de oturuyorum hem de okuyorum o açıdan sıkılmış vaziyetteym
Bi tanıdığımda kamanda okumustu o da diyordu hocaların iyi olduğunu :)
herkes öyle dio canım hiç beklemiyordum tutmuyordu puan ama ailem icin yazmıstım kısmetmiş
Ailenin yanında olduğun için şanlısın
herkes öyle dio canım hiç beklemiyordum tutmuyordu puan ama ailem icin yazmıstım kısmetmiş
Annenin ihtiyacı varsa annene verirsin canım mesela kendi evine beyaz eşya alırken hoşuna giderse alırsıniz :)
Anladim canım gule gule kullan :)yok canım ya seviyorum ben eşyalarımı
Bismillahirrahmanirrahim
Ceyizlerimin düzenlenmiş hali 19.sayfadadır.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. birçok şey aldık anneciğimle :) buyrun bakın yorumlarınızı bekliyorum sevgiler :):)
evet başlıyoruz
blender setim :) Eki Görüntüle 973199
4 mevsimim :) Eki Görüntüle 973202
çkb takımım Eki Görüntüle 973203
TENCERE SETİM :) Eki Görüntüle 973204
deterjan kutum :) görünce dayanamadım aldım çok sevimliydi :) Eki Görüntüle 973205
su ısıtıcım :) Eki Görüntüle 973208
rendem:) benimkisi 3.sü ::) Eki Görüntüle 973209
su setim :)
Eki Görüntüle 973211
bunlarda çeyiz setimin yanında hediye geldi :)
Eki Görüntüle 973217
yemek takımım yakından daha güzeller inşallah beğenirsiniz :) Eki Görüntüle 973218
Şimdi nevresimlerimde sıra :)
Eki Görüntüle 973219 Eki Görüntüle 973220
Eki Görüntüle 973221
bu sevgililer günü konsepti battaniyem ve nevresim takımım :) Eki Görüntüle 973222
pikelerim :)
Eki Görüntüle 973223 Eki Görüntüle 973225
yorganım :) Eki Görüntüle 973226
uyku setim :) Eki Görüntüle 973227
inşallah beğenirsiniz arkadaşlar :) Rabbim hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)
aldıkça yükleyeceğim:) takipte kalın. diğer sayfalarda da aldıklarım var 3. sayfada günlük yemek takımım falan vardı :) bakarsanız ve yorumlarsanız sevinirim :)
hepside sahane mukemmell cok cıcıli bicili mutlu ve huzurlu gunlerde askla kullan :)
amin inşallah. Teşekkür ederim canım beğenmene sevindimm
Gerçekten mi çok mutlu oldum canım
onları kullandıkca sevdıcegınle dahda mutlu olursun ıns cnm :)
Bugün önü havlulu mutfak önlüklerinden aldım kendime :)
Çeyiz için aldıklarim 10 parça olsun bende topik acayim :):)