Arkadaşlar işte benim biricik çeyizlerim yorumlarınızı bekliyorum :)

Canım ben cikiyorum şimdi yarın gorusuruz diyet günlüklerine açtım topik ordan da sohbet edelim 14 kilo vermiş biri olarak destek ol bende vereyim :)

iyi aksamlar canım muhabbet dikkatimi çekti kirsehir denilince bende ahi evran da okuyorum şimdi hangi yıl mezun oldun
keşke o iş imkanları kirsehir de de olsa

2012 Mezunuyum tatlım

Keşke ama aklın varsa kesinlikle devlet memuru ol. Kırşehirde en rahatı

Anladım canım benim sevgilim de 2012 mezunu ama o akpinar da bilişim teknolojileri okumuştu

Hımm doğrudur canım Ben memnundum okulumdan hocalarımdan gerekli eğitimi verdiklerini düşünüyorum. Tek sorun Kırşehiri bende sevemedim. Çok çok güzel muhteşem anılarım oldu harika dostlar edindim bunlar için epey seviniyorum ama keşke ailemden uzak olmasaydım dediğim günler çok oldu :26: Ama çok şükür ki hayırlısıyla bitirip geldim yuvama

ohh ne güzel canım ben hem kirsehir de oturuyorum hem de okuyorum o açıdan sıkılmış vaziyetteym
Bi tanıdığımda kamanda okumustu o da diyordu hocaların iyi olduğunu :)

hepside sahane mukemmell cok cıcıli bicili mutlu ve huzurlu gunlerde askla kullan :)

Bugün önü havlulu mutfak önlüklerinden aldım kendime :)
Çeyiz için aldıklarim 10 parça olsun bende topik acayim :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…