Arkadaşlar işte benim biricik çeyizlerim yorumlarınızı bekliyorum :)

Bende aynı düşüncedeyim kuzum mutlu iliskimiz var evlilik düşünüyoruz felan ondan dolayı çeyiz düşünüyoruz
Hayatımız da onlar olmasa çeyiz düşünmezdk bizde iyiki varlar <3

Rabbim başımızdan eksik etmesin onları inşallah :) sen böyle insanları çok takma oldu mu.herkes konuşur konuşur susar :)

Rabbim başımızdan eksik etmesin onları inşallah :) sen böyle insanları çok takma oldu mu.herkes konuşur konuşur susar :)
Senle konuştuktn sonra fikirlerim değişti zaten canım bende alacagim çeyiz için ufak tefek gördüklerimi de alirim uygun fiyat olursa diye düşündüm

Senle konuştuktn sonra fikirlerim değişti zaten canım bende alacagim çeyiz için ufak tefek gördüklerimi de alirim uygun fiyat olursa diye düşündüm

aynen kuzucum hepsi bir anda alınmaz zaten. hem düğüne yakın alırsan aceleden istediğini secemezsin içine sinmez ben bu mantıkla düşünerek aldım :)

aynen kuzucum hepsi bir anda alınmaz zaten. hem düğüne yakın alırsan aceleden istediğini secemezsin içine sinmez ben bu mantıkla düşünerek aldım :)
Doğru dusunuyorsun canım imkan oldukça almak mantikli sonuçta zevkin değişmiyor cook moda şey almadiktan sonra sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…