Bende aynı düşüncedeyim kuzum mutlu iliskimiz var evlilik düşünüyoruz felan ondan dolayı çeyiz düşünüyoruz
Hayatımız da onlar olmasa çeyiz düşünmezdk bizde iyiki varlar<3
Senle konuştuktn sonra fikirlerim değişti zaten canım bende alacagim çeyiz için ufak tefek gördüklerimi de alirim uygun fiyat olursa diye düşündümRabbim başımızdan eksik etmesin onları inşallah :) sen böyle insanları çok takma oldu mu.herkes konuşur konuşur susar :)
Senle konuştuktn sonra fikirlerim değişti zaten canım bende alacagim çeyiz için ufak tefek gördüklerimi de alirim uygun fiyat olursa diye düşündüm
sağ ol ayşegül'ümtuzluk biberliğim nasıl ona bi yorum yaparmısın ya ben cok kararsız kaldım :26:
Eki Görüntüle 989400 [/QUOTE domuzcuk mu onlarr :)
Doğru dusunuyorsun canım imkan oldukça almak mantikli sonuçta zevkin değişmiyor cook moda şey almadiktan sonra sıkıntı yokaynen kuzucum hepsi bir anda alınmaz zaten. hem düğüne yakın alırsan aceleden istediğini secemezsin içine sinmez ben bu mantıkla düşünerek aldım :)
sağ ol ayşegül'ümtuzluk biberliğim nasıl ona bi yorum yaparmısın ya ben cok kararsız kaldım :26:
Eki Görüntüle 989400 [/QUOTE domuzcuk mu onlarr :)
evet canım :26: nasıllar
darısı bızlere.. hayrlı olsun tatlım
Doğru dusunuyorsun canım imkan oldukça almak mantikli sonuçta zevkin değişmiyor cook moda şey almadiktan sonra sıkıntı yok
amin canımcım beğendin mi cicilerimi
domuzlu seyleri pek sevmemm ama şirin bunlar . günlük kullanım için bi takım daha alabilirsin bence yemek ve kahvaltı takımına uyumlu biseyler bulabilirsen al yıne :)evet canım :26: nasıllar
begenmesmıyım prenses bende ıstıyormmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aynılarndan:) gule gule kullan
domuzlu seyleri pek sevmemm ama şirin bunlar . günlük kullanım için bi takım daha alabilirsin bence yemek ve kahvaltı takımına uyumlu biseyler bulabilirsen al yıne :)
Biz Türk halkı olarak domuzu sevmeyizama bana da çok şirin geldi ben bunları günlük kullanacağım ymek takımımda da kahvaltı takımımdada tuzluk biberlik var cnım o yüzden almayı düşünmüyorum bu domuzcukları günlük kullanacağım
Canım guzel tuzluklarin takma kafana guzeller bence hem pembelernde var takım halindeaynen canım :):) sende beğendiysen deymeyin keyfime
Canım guzel tuzluklarin takma kafana guzeller bence hem pembelernde var takım halinde
Günlük kullanmaya yeter canımevet kuzucum günlük kullanacağım zaten onları. domuz figürlü oldukları için tereddüt ettim ama sen beğendiysen sorun yok ben de beğenirim
sende öyle canım pazartesi diyete başlıyorum bi diyet topiqi acayim sende uğra aradacansın sen