bende yüzüm için gidiyorum ıpl cihazı ama benim gittiğim merkezde hormon bozukluğu olanlara yapmıyo bile bendede polikistik over var bunu bile tedavi ile eş zamanlı yapıyorum hormon bozukluğunda bildiğim kadarıyla bitmediği gibi tekrar çıkma olasılığıda çok yüksek ben daha bi seans gittim çenemdekiler kalın onlara değil ama yanaklarımdaki tüyler ince olduğu için ona ıpl uygulanıyo cumartesi günü 2. seansıma gidiyorum benimde tek kasıldığım konu yüzüme jilet vurup unun ardından işlem yapıolar bi kaç seans gitcem sonuç alamazdam yüz bölgesi için diot lazer ile çalışan bi yere gitcem bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa yarımcı olurlarsada çok sevinirim yüz bölgesi için ıpl kullanan varmı jilet vurdularmı eyvahedigeldismile
yüz için acısına katlanıp iğneli yaptırın derim. ben de polikistiğim. bıyık için 2 kez ipl yaptırdım ve 1 aya hepsini eski haline dönmüş görünce iğneliye başladım. iğneliden memnunum ama iyi yapan bir yer bulmak lazımjiletlemiyorlar da hem
bende iğneli yaptırmak istemiyorum açıkcası ama şu an başka bi yer baktım diğer tarafa gidip tamamını yaptırmadan bide orayla görüşcem yyüz için diod yada nd yag varmış sanırım bunlardan da sonuç alınabiliyomuş iğneli hakkında hiç bi bilgimde yok zaten ondan da çekimser kalıyorum ay ağlıycam artık
yüz için acısına katlanıp iğneli yaptırın derim. ben de polikistiğim. bıyık için 2 kez ipl yaptırdım ve 1 aya hepsini eski haline dönmüş görünce iğneliye başladım. iğneliden memnunum ama iyi yapan bir yer bulmak lazımjiletlemiyorlar da hem
kızlar sakın bu makinaya bulaşmayın derim ben 25 seans falan yaptırdım kolaltı ve yüzüme.kolaltım azalma oldu bunu kabul ediyorum ama yüzüm berbat oldu ince olan kıllarım kalınlaştı ve yayıldı her yere kolatımda yayıldı ayrıza bu kadar fazla seans yaptırmışken kolatımın hiç diilse tamamen bitmesi lazımdı ben uyarıyorum hepinizi yüzüm psikolojimi bozdu resmen şimdi iğneliye başladım bakalım inş bundan sonuç alırım.bu arada MAVİ IŞIK LAZER MERKEZİNDEN UZAK DURUN tamamen ticari kaygılarla çalışıyorlar gülen yüzlerinin altında bu saklı ben ve bikaç arkadaşım aynı şeyi yaşadık.gittiğiniz yeri iyice araştırıp ona göre başlayın
anlaşılan kontrol atışı yapıyorlar, bir kere bu iyi. kontrol atışı yapmayan yerler tam üçkağıtçı oluyor. ben kol altıma 5 seans yaptırdım (kontrolsüzdü) güzel kazıklandım açıkçası. apollo marka. derecesini her gittiğimde değiştirdiler. çok acemiydiler. sonuç hüsran ve akıp giden paralarım oldu. onlar da bir ton beddua kazandılar. daha da ömür boyu unutmam, ömür boyu beddua devam ederkötükedihüsokorkuttunuz beni :sinifsinif: IPL yaptırmaya başladım 15 gün önce ilk seansımı...ve seansı yaptırdıktan toplamda 20 gün sonraya randewu werdi dökülmeyenlerin üstünden geçecez ücretsiz dediler ben kolaltı we özel bölgeye yaptırıyorum IPL yaptırarak hatamı yapıyorum en kısa sürede tertemiz yapan hangisi??? ona göre değiştirecem merkezimi uygulayanlardanda memnun kalmadım
IPL yöntemiyle epilasyon yaptıran ve sonuç alan oldu mu çok merak ediyorum.ben tüm endişelerime rağmen geçen hafta başladım.eğer sonuç alabilirsem çok iyi. bol buzlama ile çok az akım hissederek 10 cm lik bölümler halinde yapılan pratik bir yöntem,tabi sonuç alabilirsem.tüm bölgeler 25 dakikada bitti.anlamadığım nokta sir ağda yaptırmış bile olsanız sonuç alırız hatta daha başarılı olabilir gibi bir açıklaması oldu doktorun.bende forumda yazılanları hatmetmiş biri olarak tüm endişelerimi dile getirdim.ille de kılın deri altında olması gerektiğini o kıl sayesinde köke akım verildiğini ve yanmanın gerçekleştiğini bildiğimi söyledim dr bunun önemli bir husus olmadığını ısrarla belirtti.bu yöntemi uygulayan arkadaşlar konuyu paylaşırlarsa sevinirim.kılsız günler dileğiyle
anlaşılan kontrol atışı yapıyorlar, bir kere bu iyi. kontrol atışı yapmayan yerler tam üçkağıtçı oluyor. ben kol altıma 5 seans yaptırdım (kontrolsüzdü) güzel kazıklandım açıkçası. apollo marka. derecesini her gittiğimde değiştirdiler. çok acemiydiler. sonuç hüsran ve akıp giden paralarım oldu. onlar da bir ton beddua kazandılar. daha da ömür boyu unutmam, ömür boyu beddua devam ederkötükedihüso
bana da kılın olup olmaması problem değil. kıl kökünün altındaki melanin tabakasını yok etmeye çalışıyoruz demişlerdi. kıl kökünü yaratan ana yermiş güya orası. buna rağmen ben aylarca jiletle durdum kıl kökünü daha iyi görsün ve ısıyı daha çok emsin diye ama...
inşallah en kısa sürede iflas ettiklerini de görürümkötükedihüso
25 seansta size kıl kazandırmışlar.. yazık.. açıkçası hiç de sonuç alacam diye ömür tüketemem. çıkmaz ayın son çarşambası. farkedinceye kadar dünyanın parası gitmiş olacak. o yüzden yüz için en iyisi iğne. inşallah sonuç alırsın canım:Saruboceq: bu arada kızlarım ablayı buldum ama hala cevap vermemişti en son :ecrin_bebek:
evet canım aynen dediğin gibi oldu kurtulayım derken iyice kıl sahibi oldum.inşallah iflas ettikleri günüde görürüm onların.kızlarım nickli ablaya özelden yaz istersen böyle görmüyor olabilir senin yazdığını.inşallah hepimiz kurtuluruz çünkü insanın moralini çok bozuyor
Gamzeler07 merhaba arkadaşım bende apollo yaptırıyorum aynı şeyi banada söylediler hatta gelmeden 2 gün önce ağda yap gel dediler ama ben yapmadım senin dediğin gibi kılları görmez diye ben komple gidiyorum tüm bacak,koltuk altı, genital henüz 2 seans oldu ama ben tam aksine söylenenlerin çok memnunum. kılların çoğu döküldü ve 3. seansıma geç kaldım dökülenlerin yerine yine çıkmaya başladı ama o kadar cılız ve ince çıkıyorki zor görünüyor. bu beni çok umutlandırdı tabi. daha 2 seansta bu kadar sonuç almak.
Gamzeler07 merhaba arkadaşım bende apollo yaptırıyorum aynı şeyi banada söylediler hatta gelmeden 2 gün önce ağda yap gel dediler ama ben yapmadım senin dediğin gibi kılları görmez diye ben komple gidiyorum tüm bacak,koltuk altı, genital henüz 2 seans oldu ama ben tam aksine söylenenlerin çok memnunum. kılların çoğu döküldü ve 3. seansıma geç kaldım dökülenlerin yerine yine çıkmaya başladı ama o kadar cılız ve ince çıkıyorki zor görünüyor. bu beni çok umutlandırdı tabi. daha 2 seansta bu kadar sonuç almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?