Lazer Epilasyon Arkadaşlar IPL Yaptırıp da Çoook Memnun Kalan Vmı?

Canım benim gittiğim yerde ilk seferde dudak üstüne jilet vuruldu. İkinci seferde yapılmadı. Üçüncüde de ben istemedim. Ağda yapıcam bir hafta kala öyle gideceğim. Dudak üstü dışına asla vurdurma derim. Olmadı onların kısaltıcı birşeyleri var onu kullansınlar.

Yüz bölgesinde öyle bir-iki seansta sonuç beklememek lazım zaten. 10 seansı gözden çıkarın. En inatçı bölgedir ve ayrıca edindiğim bir bilgiye göre yüzde ve genitaldeki kıl köklerinde çok fazla sayıda uyumakta olan kıl folikülleri varmış ve uyanmaya da çok müsaitlermiş. Biz bir seansta birinden kurtulurken diğerini uyandırabiliyoruz yani. Sonra o uyananı da yok etmek gerekiyor. Bu da zaman alıyor tabi.

Bence iğneliyi çok iyi bir yere yaptırmak lazım. Ben birkaç kez çenemde ve favorilerde çıkan tek tük siyahlar için gitmştim. Sonrasında yüzümde sivilcemsi şeyler çıktı ama geçmek bilmedi. Uzun süre de izleri sürdü. Yani enn az bir sene çektim.

size katılıyorum kesinlikle titiz çalışan tecrübeli bir uzmana iğneli yaptırmak en mantıklısı..l

kızlar sakın bu makinaya bulaşmayın derim ben 25 seans falan yaptırdım kolaltı ve yüzüme.kolaltım azalma oldu bunu kabul ediyorum ama yüzüm berbat oldu ince olan kıllarım kalınlaştı ve yayıldı her yere kolatımda yayıldı ayrıza bu kadar fazla seans yaptırmışken kolatımın hiç diilse tamamen bitmesi lazımdı ben uyarıyorum hepinizi yüzüm psikolojimi bozdu resmen şimdi iğneliye başladım bakalım inş bundan sonuç alırım.bu arada MAVİ IŞIK LAZER MERKEZİNDEN UZAK DURUN tamamen ticari kaygılarla çalışıyorlar gülen yüzlerinin altında bu saklı ben ve bikaç arkadaşım aynı şeyi yaşadık.gittiğiniz yeri iyice araştırıp ona göre başlayın

ayrıca bende hormon bozukluğu falanda yok 3 defa onlar yüzünden tarama yaptırdım.kızlar ii bi yer bulun iğneli yaptırın derim çok az kişiden iğneliden memnun değilim diyeni duydum

25 seansta size kıl kazandırmışlar.. yazık.. açıkçası hiç de sonuç alacam diye ömür tüketemem. çıkmaz ayın son çarşambası. farkedinceye kadar dünyanın parası gitmiş olacak. o yüzden yüz için en iyisi iğne. inşallah sonuç alırsın canım:Saruboceq: bu arada kızlarım ablayı buldum ama hala cevap vermemişti en son :ecrin_bebek:

korkuttunuz beni :sinifsinif: IPL yaptırmaya başladım 15 gün önce ilk seansımı...ve seansı yaptırdıktan toplamda 20 gün sonraya randewu werdi dökülmeyenlerin üstünden geçecez ücretsiz dediler ben kolaltı we özel bölgeye yaptırıyorum IPL yaptırarak hatamı yapıyorum en kısa sürede tertemiz yapan hangisi??? ona göre değiştirecem merkezimi uygulayanlardanda memnun kalmadım

IPL yöntemiyle epilasyon yaptıran ve sonuç alan oldu mu çok merak ediyorum.ben tüm endişelerime rağmen geçen hafta başladım.eğer sonuç alabilirsem çok iyi. bol buzlama ile çok az akım hissederek 10 cm lik bölümler halinde yapılan pratik bir yöntem,tabi sonuç alabilirsem.tüm bölgeler 25 dakikada bitti.anlamadığım nokta sir ağda yaptırmış bile olsanız sonuç alırız hatta daha başarılı olabilir gibi bir açıklaması oldu doktorun.bende forumda yazılanları hatmetmiş biri olarak tüm endişelerimi dile getirdim.ille de kılın deri altında olması gerektiğini o kıl sayesinde köke akım verildiğini ve yanmanın gerçekleştiğini bildiğimi söyledim dr bunun önemli bir husus olmadığını ısrarla belirtti.bu yöntemi uygulayan arkadaşlar konuyu paylaşırlarsa sevinirim.kılsız günler dileğiyle

anlaşılan kontrol atışı yapıyorlar, bir kere bu iyi. kontrol atışı yapmayan yerler tam üçkağıtçı oluyor. ben kol altıma 5 seans yaptırdım (kontrolsüzdü) güzel kazıklandım açıkçası. apollo marka. derecesini her gittiğimde değiştirdiler. çok acemiydiler. sonuç hüsran ve akıp giden paralarım oldu. onlar da bir ton beddua kazandılar. daha da ömür boyu unutmam, ömür boyu beddua devam ederkötükedihüso

bana da kılın olup olmaması problem değil. kıl kökünün altındaki melanin tabakasını yok etmeye çalışıyoruz demişlerdi. kıl kökünü yaratan ana yermiş güya orası. buna rağmen ben aylarca jiletle durdum kıl kökünü daha iyi görsün ve ısıyı daha çok emsin diye ama...
inşallah en kısa sürede iflas ettiklerini de görürümkötükedihüso

yani lazerden sonra kalan kılları ağdaylada alsak oluyormu çünkü ben tatile gidecem ama ben seansı yaptralı 10 gün olmuş olacak ve dökülmemiş olacakmış jilet kullan diyorda karaltı ve benek benek yaptığından bikini giyemem ozaman yani seanstan 10 gün kadar sonra ağda yapsam nolur jilet yerine eyvahedigeldismile

arkadaşım dediğin gibi jiletlenip duracağız kıllar eskisinden daha güçlü çıkacaklar .kurtulacağız derken saç sakal birleşecek gibi görünüyor.bizimkide apollo marka5.2 dercede başladılar diğer arkadaşlara 6.1 atış yaptılar benim cildim daha kuruymuş.6 seansa mecburen gideceğiz.nolur bilemiyorum

evet canım aynen dediğin gibi oldu kurtulayım derken iyice kıl sahibi oldum.inşallah iflas ettikleri günüde görürüm onların.kızlarım nickli ablaya özelden yaz istersen böyle görmüyor olabilir senin yazdığını.inşallah hepimiz kurtuluruz çünkü insanın moralini çok bozuyor

teşekkürler canım. sen dedikten sonra buldum onu, özel mesaj da yolladım ama hala cevap vermedi. bilmiyorumkismile

Gamzeler07 merhaba arkadaşım bende apollo yaptırıyorum aynı şeyi banada söylediler hatta gelmeden 2 gün önce ağda yap gel dediler ama ben yapmadım senin dediğin gibi kılları görmez diye ben komple gidiyorum tüm bacak,koltuk altı, genital henüz 2 seans oldu ama ben tam aksine söylenenlerin çok memnunum. kılların çoğu döküldü ve 3. seansıma geç kaldım dökülenlerin yerine yine çıkmaya başladı ama o kadar cılız ve ince çıkıyorki zor görünüyor. bu beni çok umutlandırdı tabi. daha 2 seansta bu kadar sonuç almak.

ıpl kesinlikle yaptırmayın,başlayanlarda yol yakınken bıraksın derim,seanslar sürerken kökten alınmayan tüyler dahada sert çıkıp çoğalacak çünkü,ıpl modern ağda kökleri yok etmiyor,o ışık.nd yag lazer daha iyi.

gamzeler07, canım benim gittiğim yerde ağda yapılabileceğini fakat seanstan en az bir hafta öncesine kadar yapmış olmak gerektiğini söylediler. Tabi kalanlara daha önceden de yapabilirsin. Bu arada IPL için konuşuyorum, normal lazer için değil

Bende de bir gecikme sonrasında yeniden çıkanlar olmuştu ama onlar sonraki ilk seansta hemen döküldü. Yine de sorduğumda ilk başlarda böyle olabilir çünkü kıl kökü henüz tam olarak tahrip olmadı, zayıfladı demişlerdi.

arkadaşım memnun kalmana çok sevindim.inşallah sonuç alırız.ilk seanstan sonra 3 hafta oldu .koltukaltı genitalde dökülmeler oldu.kollar ve bacaklar çok dirençli,o yüzden aynen çıktılar.haftaya 2. seansa gideceğim,bakalım nolacak?olumsuz görüşleri okuyunca moralim bozuluyor,ümitsizliğe kapılıyorum.melek 1701 ve swetty umutlandırdı beni yine.ilerleyen safhalarda da gelişmeleri değerlendirelim bakalım.hoşçakalın bayanlar

Bende 3 gün önce 3.seansıma gittim. Bilmiyorum canım ama bende baya bi fark etti.ınşallah iyi sonuçlar alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…