• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Arkadaşlar IPL Yaptırıp da Çoook Memnun Kalan Vmı?

ıpl çoooooook uzun sürede sonuç verir sonuçta laser değil ışındır yani foto epilasyondur biraz rakam olarak daha kendinizi zorlayın lasere gidin derim k.altım 3 yüzüm 5seansta tamamen bitti bacaklarımın 2,seansını eylulde yaptırmıştım şimdi yaz geldi diye bir seans daha giderim şaka gibi degil mi

ikinci seansa bugün gittim
derceyi artırdılar bakalım.kıl kokusunu aldım bu kez

ben 5 seans düzenli olmamakla beraber ıpl yaptırdım.3 seansını eski bi cihazla,2 seansını recordset 6.. tam hatırlayamadığım bir cihazla yaptırdım.sonucu söylüyorum:MÜKEMMEL.simsiyak bir koltuk altım varken şmdi bembeyaz ve sadece minik 5-6 tüy kaldı.alex lazer kullanan 2 arkadaşım tavsiyemle ıpl e geçti ve keşke en başından ıpl yaptırsaydık diyorlar.mutlaka yaptırın faydasını göreceksiniz.(özeliikle koyu renk tüyü olanlar)

ben 5 seans düzenli olmamakla beraber ıpl yaptırdım.3 seansını eski bi cihazla,2 seansını recordset 6.. tam hatırlayamadığım bir cihazla yaptırdım.sonucu söylüyorum:MÜKEMMEL.simsiyak bir koltuk altım varken şmdi bembeyaz ve sadece minik 5-6 tüy kaldı.alex lazer kullanan 2 arkadaşım tavsiyemle ıpl e geçti ve keşke en başından ıpl yaptırsaydık diyorlar.mutlaka yaptırın faydasını göreceksiniz.(özeliikle koyu renk tüyü olanlar)

canım konyada mı yaptırdın???gamyoncuiremsu

allah bende gidiorum su anlik lazerede gittmistim ama ipl gibi cabuk sonuc alamadim lazerde ipldde önemli dogruuuuu makineyi kullanmak ben sahses cokkkk mutluyum sonuclaa

merhaba kızlar.. koyu buğday tenli, koyu renk (siyaha oldukça yakın) kıl yoğunluğu oldukça fazla olan sağlıklı genc bir kızım. uzun zamandan beri lazer epilasyon hakkında araştırma yapıyorum. okuduklarımdan ve kısı tecrubelerınden etkılenerek yuzum ıcın en uygun lazerın dıod vucudum ıcınse nd yag lazer olduguna karar verdım. kararımı verdım benı bu karardan kımse donduremez dıye dusunurken bır arkadasımın ısrarı uzerıne bır guzellık merkezıne gorusmeye gıttım buraya gıderken amacım sadece gorusmek ve bılgı almaktı. uzman bayanla gorustukten sonra sahıp oldukları makınanın IPL oldugunu ogrendım. uzman konusmaya devam ederken "kesınlıkle burda yaptıramam hıc ısıme yaramıycak paramı ve zamanımı bosa harcayamam" dıye dusunuyordum ama o konusmaya devam ettıkce fıkırlerım degıstı ve bu makıneyı denemek ıstedım.
yuzum oldukca problemlı dudak ustumu almadıgım takdırde sımsıyah gorunur, ınsan ıcıne cıkmaktan utanırım, ve benı en tedırgın eden seylerden bırıde seanslar devam ettıgı surece kıllarıma kokten mudahale edememektı bugun butun korkularıma gozlerımı yumdum ve uzman bayan benı oldukca rahatlatmıs olucakkı ben bugun ılk defa IPL makıne seansına gırdım. seansa baslamadan once uzman bayan benı muayene ettı tuylerımın makıne ıcın uygun oldugunu soyledı ve bende kendı kendıme aldıgım tum kararları uzman bayan anlattım bana saygı duydugunu ıcım nasıl rahat edıcekse o makıneye gırmemı soyledı, bana uygulama yapmak ıcın kesınlıkle ısrar etmedi. epılasyonu yaptıralı yaklasık 15 saat oluyor ve yuzumdekı kıllar tırnaklarımın ucu ıle tuttugum zaman elıme gelıyor sert olanları cımbızla cekmeyı denedım oldukca kolay ve acısız cekebıldım. dokulmesı ise 15-20 gunu bulurmus, fakat uzman bayan bana banyoda yuzume lıf kullanarak dokulmeyı hızlandırabılecegımı soyledı 15 gun sonra yenıden gıdıcem ayrıca tum tecrubelerımı burdan sıze aktarıcam.sevgıler hepınıze..

Son düzenleme:
jahmoon öncelikle hayırlı olsun diyorum yeni başladığn için. anladığım kadarıyla yüzüne başlamışsın. bunu çok kez belirttim ve sen de araştırmışsın ki açıkçası yüz ile başlamana üzüldüm. kılların seanslar devam ederken dökülmesi kıllardan tamamen kurtulman anlamına gelmiyor, bunu da çok iyi biliyorsundur. ayrıca özellikle yüzdeki minik tüylerin ışık ile uyarılıp kalınlaşabilme ihtimalinin yüksek olduğunu da biliyorsundur. inşallah pişman olmazsın. eyvahedigeldismile

sevgili evacold antalyada hangi merkeze gittiğini öğrenebilir miyim?gittiğim salondan memnun kalmazsam düşünebilirim bende

vallah benim ayni gittigim yerde arkadasim var o önce lazerle yüzünü yapti simdideee ipl gecti benim gibi ve cok menun cok incelmisler yani rahasiz edici dgeilmis kendimde gördüm eskiden yüzünü öpünce batiodu simdi bisi yok tbiii bütün makinelerr ölemi bilmem amaaa benim gittigim cidden ii bende menun kaldim yani burda hep ipl kötüliolarr sadece lazer soncut tr de alexandira lzerrr cogunlukla kulandigi icin o taniliooo yanii lüten büütün ipl makineler kötü dgeil

bende yüzüm için gidiyorum ıpl cihazı ama benim gittiğim merkezde hormon bozukluğu olanlara yapmıyo bile bendede polikistik over var bunu bile tedavi ile eş zamanlı yapıyorum hormon bozukluğunda bildiğim kadarıyla bitmediği gibi tekrar çıkma olasılığıda çok yüksek ben daha bi seans gittim çenemdekiler kalın onlara değil ama yanaklarımdaki tüyler ince olduğu için ona ıpl uygulanıyo cumartesi günü 2. seansıma gidiyorum benimde tek kasıldığım konu yüzüme jilet vurup unun ardından işlem yapıolar bi kaç seans gitcem sonuç alamazdam yüz bölgesi için diot lazer ile çalışan bi yere gitcem bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa yarımcı olurlarsada çok sevinirim yüz bölgesi için ıpl kullanan varmı jilet vurdularmı eyvahedigeldismile

canim ben diode laser yaptiriorum ve cok memnunum ayrica jilet vurmalarina da izin verme bence, sanki seanslari artirmak icin uyguladiklari biseymis gbi gelio bana, ben makasla yuzeye en yakin sekilde kesip tuyleri o sekilde gidiorum, hic de sorun olmuo, zaten ben burda bana yapan hemsireye danistim tabi ki yapabilirsiniz dedi onemli olan yuzeyde tuy kalmasin kokleri yerinde olsun dedi, cok da memnunum. diode mu ipl mi diosan ing varsa su yaziyi okuyabilirsin;

"IPL Hair Removal

If you have unwanted dark hair and you're sick of waxing, tweezing, and shaving, you may want to consider IPL. Light colored hair does not respond to IPL treatments. IPL hair removal works by delivering energy to the dark hair follicle. The energy heats up the follicle and eventually destroys the hair-growing structure. That said, according to the UK Department of Health, IPL does not provide permanent hair removal. Laser hair removal may offer better results."

Çeviriyi ben yapayım bilmeyenler için...
"IPL Hair Removal
If you have unwanted dark hair and you're sick of waxing, tweezing, and shaving, you may want to consider IPL. Light colored hair does not respond to IPL treatments. IPL hair removal works by delivering energy to the dark hair follicle. The energy heats up the follicle and eventually destroys the hair-growing structure. That said, according to the UK Department of Health, IPL does not provide permanent hair removal. Laser hair removal may offer better results."

iPL Tüy Giderici

Eğer istenmeyen koyu kıllarınız varsa ve ağdadan, cımbızla almaktan ve traştan bıktıysanız ipl'i düşünmek isteyebilirsiniz. açık renkli kıllar ipl uygulamalarına yanıt vermiyor. ipl yalnızca koyu kıl köklerine enerji dağıtarak çalışır. bu enerji kıl kökünü ısıtır ve sonunda kıl üreten yapıyı tahrip eder. ıngiltere Sağlık Bakanlığın'a göre ipl kalıcı şekilde tüy giderme sağlamaz. Lazer daha iyi sonuçlar sunabilir.

bende yarın 3. seansıma gidicem koltuk altı tüylerim hafif sarı olduğu halde çok az çıktı hemde 45 gün falan oldu inşallah hepsi gider böyle bi rahatlık yok yaa

ya arkadaşlar memelun kalanlardan çok memlun kalmayan çok fazla. bukadar 10 20 seansta bitmiyosa ki düşünün bi seansta kaç para ödeniyo servet resmen. bende yaptırmayı düşünüyodum vazgeçtim resmen ağda daha iyi 10 15tl yapıyolar hem sir bitkisel ağda hem 1.5ay çıkmıyo hem sürekli yapıldıgındada azalıyo en azından hem yan etkisi yok

bu arada lazer nasıl biri bana anlatsın lütfen. bilmiyorumkismile merak ediyorum bizim burda tek yapan biyer var seansı 80 tl ben agda yaptırırken gördüm çok merak ettim sorum bayan 5 8 senastan sonra kesin sonuç alırsınız dedi. merak ediyorum çok ya işe yararmı

ayrıca yanık olan arkadaşlar varmış gerçekten yana biliyomu. ya ben seneye evlenecğim ve seneye kadar da bitsin istiyorum oyuzden şimdi başlasam iyi olur ama düşünsenize yandığını hemde bikini bölgesi kafaı yerim valla. bana bütün yan etkilerini ve nasıl yanıyo ne olur yazın mafoldumben

ben bitene kadar koltuk altı bikini yarım bacak bıyık 1160 a gidiyorum toplamda memnunum şimdilik yanığın aksine daha yumuşak ve pürüzsüzleştiriyo

ayrıca yanık olan arkadaşlar varmış gerçekten yana biliyomu. ya ben seneye evlenecğim ve seneye kadar da bitsin istiyorum oyuzden şimdi başlasam iyi olur ama düşünsenize yandığını hemde bikini bölgesi kafaı yerim valla. bana bütün yan etkilerini ve nasıl yanıyo ne olur yazın mafoldumben

lazer kıl kökünü görüyor yanma kolay kolay olmaz.en az 4-5 seans gerekli ama.

çok fazla derece yüksek tutmadıkları için yanetkisi olma korkusu olmasın,ilk seansda olabildiğince düşük doz verip deniyorlar hatta ilk seansta pek etkisi olmuyor ve o ilk seans boşa gidiyor gibi oluyor...

bence ıpl hiç düşünmeyin,o zaten geçici ve paranızda emeğinizde boşa gidecek...bu sayfadakiler ıpl hakkında bilgileri -eleştirileri nasıl görmezden gelip devam ederler anlamıyorum... alexsandrite ve nd yag lazer yada diod bunlar daha kalıcı. aynı para üstelik.

ıpl lazer değil, kalıcı hiç değil; neden gidiyorlar??? :gitme:

Back