• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Arkadaşlar IPL Yaptırıp da Çoook Memnun Kalan Vmı?

son olarak tavsiye edebileceğim dünyada kabul görmüş ve etkinliği ispatlanmış bazı teknolojilerin Türkiye referanslarını bulabileceğiniz internet sitelerinide yazıyorum...

FOTONA nd/YAG ...........................................
APOGEE5500 ...........................................
CUTERA nd/YAG ...........................................
EPİCARE alexandrite ...........................................
CANDELA nd/YAG için ...........................................

arkadaslar ya benim gittigim yerinde makinesi ipl ve 6 seansim hala bittmedi galiba hic de bitmicek bana bir fikir verin arkadaslar 10 seandan sonra galiba bedava dvami etsem yoksa biraksami ay inamiyorum sikilmadan butun yorumlarinizi okudum ve cok pismanim basladigima ben kltuk alti ve bikini bolgemi yaptiriyorum ve canim cok yaniyor 2 hafta evel gittim dozunu yuksekti baya yandi kabar cik kabarcik oldula daha hala gesmedi yaniklar allahim birde parayi alirken hakkini helal et diyor bundan anlamaliydim tuylerin bitmicicegini haram zikim olsun bereketini goremez insallah . ne hevesle gitmistim paramami yanayim canim yandiginami yanayim . arkadaslar bana bir fikir verin lutfen. birakayayimi devammi

üzüldüm duruma.ıpl canınızı mı yakıyor alexin yaktığını duydum da ıpl in acıttığını duymamıştım.geçmiş olsun.

üzüldüm duruma.ıpl canınızı mı yakıyor alexin yaktığını duydum da ıpl in acıttığını duymamıştım.geçmiş olsun.

evet gercekden hele bir genitalimin ustu felaket yandi daha yeni iyilesmeye basladi artik bensastim hangi cihaz iyi ben his memnun deyilim valla gitmek isteyenlere hic tavsiye etmiyorum pismanim basladigima

Lazer 1-2 seansta sonucu belli olan bir işlem değildir en az 4-6 seans yapılıp ortalama 6 ay sonra 2-4 seans daha gereken bir işlemdirki 3-4 ay ara verip kılların nekadarının geri geldiğini görmeden 45 günde bir seansa gidip kılların çıkmadığını ve işlemin etkili olduğunu söylemek bu konuda bilinçsizliktir.
Asla peşin para verip bitene kadar anlaşmalar yapmayınız en fazla belli seans sonrası ücretsiz gibi anlaşmalar yapabilirsiniz ancak ücreti herzaman seans seans olarak ödeyin.
Yine kullanılan teknolojiyi ayrıntılı olarak internette araştırın cihazların tüm dünyada ve ülkemizde önemli hastanelerin tercihi olmasına dikkat edin,uygulayanın bu işte tecrubesine dikkat edin,gittiğiniz yerdeki hasta yoğunluğu ve randevu doluluğu,o merkezin nezamandır faaliyette olduğu bir doktorun olup olmadığı dikkat etmeniz gereken diğer hususlar.ayrıca en uygun fiyatta önemli doğrusu

dikkat çekici bilgiler için çoook teşekkürleralkisalkisalkis

Gamzeler07 ÖZEL MESAJ YAZAMIYORUM BURDAN YAZIYORUM Canım aynı şeyleri banada söyledi hatta sir yaptırırsan daha çabuk biter dedi jilet yapma seans araları uzar dedi. Benim 4. seansım bitti ama daha bitmesi söz konusu değil .. Azalma oldu sadece ve kılların çıkma süreleri uzadı. Yaptırdığım yerde kadın kıllarının bittiğini söyledi sadece ayva tüyleri çıkıyormuş .. Ben çok tereddüt ettiğimi söyledim. Ya bitmezse falan dedim. Ama garanti ediyorum bitmezse ben burdayım diyor çok kesin konuşuyorlar yani. Ben 1,5 ayda bir gidiyorum. Şimdi 4.seanstan sonra 2 aya çıkardı.Ben buğday tenliyim yüksek dozda çalışıyorum dedi. Tam derecesini hatırlamıyorum.

ben de ıpl le tüm bacak için paket almıştım ve ödememin tamamını yaptım, boşa mı gitti param şimdi:( daha bir seansa girdim:(
bu arada alexle koltukaltı ve genital yaptırdım, 6 seans oldu.kontrol seansı olmadığı için tek tük kalanlar var, onu da artık tüyler incelmiş ıpl e alıcaz dediler. üff kafam karıştı yaaa:uhm:

ben bunca yıldır IPL ile herhangi bir bölgenin kalıcı olarak bittiğini görmedim,paranızı iade alın ve alex yada nd/YAG tercih edin...

sevgili sweetym kaçıncı seansa gittin son bilgilerini paylaşmadın hala,merakla bekliyorum.bu arada melek1701 naptı acaba,çok memnundu ama???

Canım kaç seans olduğunu artık hatırlamıyorum bile. 15 falan olmuştur. Bitene kadar 1000 TL ödemiştim. Devam ediyorum ama anlaşılan harcanan zamana yazık.Hiç fark yok diyemem, en azından eskiden jiletle uzun zaman dayanmazdı bacaklarım, şimdi daha uzun zaman dayanıyor. Tek faydası da bu sanırım. Artık kendime itiraf etmeliyim.

Yanlız anlamadığım şey şu, bu merkez nasıl ayakta duruyor? Yani uzun süredir gidiyorum, benim gibi kaç kişi var. Sonuçta belirli bir ücret aldılar ama bitene kadar gideceksek ve bitmeyecekse ömür boyu bedava nasıl yapacaklar? Kapanacak gibi değil, benim gittiğim yer aynı zamanda kurs veriyor MEB'e bağlı.

Canım kaç seans olduğunu artık hatırlamıyorum bile. 15 falan olmuştur. Bitene kadar 1000 TL ödemiştim. Devam ediyorum ama anlaşılan harcanan zamana yazık.Hiç fark yok diyemem, en azından eskiden jiletle uzun zaman dayanmazdı bacaklarım, şimdi daha uzun zaman dayanıyor. Tek faydası da bu sanırım. Artık kendime itiraf etmeliyim.

Yanlız anlamadığım şey şu, bu merkez nasıl ayakta duruyor? Yani uzun süredir gidiyorum, benim gibi kaç kişi var. Sonuçta belirli bir ücret aldılar ama bitene kadar gideceksek ve bitmeyecekse ömür boyu bedava nasıl yapacaklar? Kapanacak gibi değil, benim gittiğim yer aynı zamanda kurs veriyor MEB'e bağlı.

ıpl zedeler olarak iyiki tecrübelerimizi paylaşıyoruz.ben sonuç alamayacağımı bile bile gittim neredeyse,kampanya falan filan derken galeyana geldik arkadaşlarla.2. seanstan sonra da antalyada gidebileceğim başka bir merkezin arayışına geçtim zaten.durum aynı 100 seans bile gitsen 10 gün sonra tüyler dökülecek1-2 ay sonra çıkacak belki biraz daha geç çıkacak tek fark bu olacak.konunun özü bu...ıpl yaptıracak arkadaşlar çoooook iyi düşünün!!!!!kampanyalar kaçacak diye korkmayın.bizimkiler hep kampanyada hiç bitmiyor nedense???her durumda verecek cevapları da mevcut.
NOT:BİZ YANDIK SİZ YANMAYIN IPL ZEDE OLMAYIN.kılsız günler dileğiylezemuszemus

spa shr diye bir ipl cihazi var ona girmistim bir seans "ütüleme epilasyon" teknolojisi ile inanilmaz acisizdi, internette spa shr yazin uygulama videolari var kesinlikle tavsiye ederim bayanlar.

halen IPL tavsiye eden insanları görünce bu sahte kampanyaları yapanların nasıl insanların paralarını alabildiklerini daha iyi anlıyorum,forumda bu kadar hekim arkadaşlarla birliklte uyarıyoruz madur olanlar anlatmaya devam ediyor ama ....

--------------------------------------------------------------------------------
AŞAĞIDA IPL YAPTIRMIŞ BİR HASTADAN ALINTI YER ALMAKTADIR!!!

merhaba doktor hanim , offf nasil anlayacagim bilmiyorum:( kadinlarkulubu formuna girmeden once lazer yaptirmaya karar verdim ve bir guzelik merkezine giderek ilk seansimi yaptirdim butun vucut yaptirdigim icinde oldukca yuksek bir fiyat edeyerek 500€ civarinda, lazere basladim ama ben lazer diye yaptirdigim sey isik epilasyon yani ipl oldugunu bilmiyordum ögrendigimde orda yapan kadina sordugumdada lazerden cok iyi oldugunu butun musterilerinin memnun oldugunu felan oyleyip beni ikna etdi ve gercekten bende cok memnun kaldim bir seneyi askin bir sure cok duzgun bir sekilde yaptirdim kizlarim istedigi icin onlarada o fiyati odeyerek yaptirdim:( ama yaz donemi tatile gidecegimiz icin bir kac ay once biraktik ve tabi tatilde bronz lasildigi icinde hala hic yaptirmadik ama sorun simdi basladi onceden döküldü dedigimiz bitdi dedigimiz butun bolgelerde eskisine nazaran birazdaha ince olmakla beraber kilar kople cikti:( ,o kadar uzuluyorumki ne yapacagimi bilmiyorum harcadigim parayami kaybetdigim zamanami neye yanayim:( off sizce bu cikan kilar zamanla eskisi kadar kalin ve kuvvetlide olabilirmi? ne yapim beni yönlendirin lütfen bu konuda cok mutsuzum:(

Arkadaşlar Philips in yeni bir ipl epilasyon cihazı var Amazon.com da 400 euroya satılıyor. Henüz ülkemizde satışı yok. Madem tamamiyle bitmiyor bari evimizde kendimiz yapalım ihtiyaç duydukça. Nasıl temin edeceğimiz sorunu var ama. Kendi sitesinin ingiltere ve ispanya dillerinde bakabilirsiniz. Diğerlerinde satışı yok.

arkadaşlar bende aynı şeklde bugün biyerle konuştum tüm vücut kampanyası vardı hiç kafama yatmadı bitene kadar dio 10 12 ay süre koymuş bilgisiz kişilerdi ve son gün bugün biterse kampanya daha pahalı olcak dediler son anda bizi sıkıştırıp imza attrmak için şimdi burayı okuyorumda iiki kabul etmemişim iiki

yaaa bende IpL yaptırdım bır hafta once ılk seanstı sımdılerde ıı dokulmeler basladı...Ben anlamıyorum nasıl oluyo bu ıs bı suru musterısı var kadının her gunu dolu bu ınsanların 1 2 3 4 arastırmıyo tmmda hepsımı bılıncsız anlamıs deılım bu iş.Çok moralım bozuldu yasadıgım yer acısından ımkanlarımda kısıtlı zaten yapan 3 5 yer var...Allah hepimizin yardımcısı olsun...:29:

Benim hala seanslar devam ediyor. Evet, geç çıkıyor ve inceçıkıyor ama bitmediiii. Bana söylediğine göre benimle bereber başlayan müşteriler artık gelmiyorlarmış. Kurtulmuşlar kıllarından. Siz hiç merak etmeyin bitecek diyor ben de nasılsa vermişim parasını, ağdaya gider gibi gidiyorum hala. Bakalım gerçekten biterse yazarım burada.

Lütfen okuyunuz.. yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/lazer-epilasyon/413581-mevzuat-saglik-bakanliginin-konuyla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back