zezeze kullandıkları makinanın markası nedir acaba? Benim gittiğim yerde apollo adında bir makina kullanıyorlar bende çok memnunum
canım ben ıpl gıdıyrum hatta 8 seans cok mu gusel bılemıyrum 30seansa kadar yolu varmıs uzun surelı sonuc elede edılıymuss.. bende hormon bozuklugu
lazer ışığının hepsi aynı dalgaboyunda olur. kıl kökünün büyüklüğü ile dalga boyu aynı büyüklükte olunca direkt kıl köküne nüfuz ederek tahrip eder. ipl ise yoğunlaştırılmış ışıktır. içinde tek değil birçok dalga boyu vardır. size her ne kadar "cihazımızın dalga boyu şu kadar" derlerse de söyledikleri rakam "ortalama" bir dalgaboyudur. ışığın verilen dalgaboyunda kıl kökü ile uyumlu olanlar kök tarafından emilir, gerisi bir işe yaramaz (kılı tahrip etme konusunda bir işe yaramaz). lazer ışığının elde edilmesi ise daha fazla maliyetli olur. yani ipl cihazını kullananlar güya indirime gidiyor gibi görünse de hakkından fazla kazanıyorlaripl e para vermek yerine lazeri tarcih etmeniz daha iyi olur kanımca
(verdiğim bilgiler konusunda içiniz rahat olabilir; fizikçiyim)
canım ben ıpl gıdıyrum hatta 8 seans cok mu gusel bılemıyrum 30seansa kadar yolu varmıs uzun surelı sonuc elede edılıymuss.. bende hormon bozuklugu
bende yüzüm için gidiyorum ıpl cihazı ama benim gittiğim merkezde hormon bozukluğu olanlara yapmıyo bile bendede polikistik over var bunu bile tedavi ile eş zamanlı yapıyorum hormon bozukluğunda bildiğim kadarıyla bitmediği gibi tekrar çıkma olasılığıda çok yüksek ben daha bi seans gittim çenemdekiler kalın onlara değil ama yanaklarımdaki tüyler ince olduğu için ona ıpl uygulanıyo cumartesi günü 2. seansıma gidiyorum benimde tek kasıldığım konu yüzüme jilet vurup unun ardından işlem yapıolar bi kaç seans gitcem sonuç alamazdam yüz bölgesi için diot lazer ile çalışan bi yere gitcem bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa yarımcı olurlarsada çok sevinirim yüz bölgesi için ıpl kullanan varmı jilet vurdularmı eyvahedigeldismile
yüz için acısına katlanıp iğneli yaptırın derim. ben de polikistiğim. bıyık için 2 kez ipl yaptırdım ve 1 aya hepsini eski haline dönmüş görünce iğneliye başladım. iğneliden memnunum ama iyi yapan bir yer bulmak lazımjiletlemiyorlar da hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?