ben 5 seans düzenli olmamakla beraber ıpl yaptırdım.3 seansını eski bi cihazla,2 seansını recordset 6.. tam hatırlayamadığım bir cihazla yaptırdım.sonucu söylüyorum:MÜKEMMEL.simsiyak bir koltuk altım varken şmdi bembeyaz ve sadece minik 5-6 tüy kaldı.alex lazer kullanan 2 arkadaşım tavsiyemle ıpl e geçti ve keşke en başından ıpl yaptırsaydık diyorlar.mutlaka yaptırın faydasını göreceksiniz.(özeliikle koyu renk tüyü olanlar)
4 seans antalyada 1 seans konyada.konyada öğrenciyim,ailem antalyada...canım konyada mı yaptırdın???gamyoncuiremsu
sevgili evacold antalyada hangi merkeze gittiğini öğrenebilir miyim?gittiğim salondan memnun kalmazsam düşünebilirim bende
bende yüzüm için gidiyorum ıpl cihazı ama benim gittiğim merkezde hormon bozukluğu olanlara yapmıyo bile bendede polikistik over var bunu bile tedavi ile eş zamanlı yapıyorum hormon bozukluğunda bildiğim kadarıyla bitmediği gibi tekrar çıkma olasılığıda çok yüksek ben daha bi seans gittim çenemdekiler kalın onlara değil ama yanaklarımdaki tüyler ince olduğu için ona ıpl uygulanıyo cumartesi günü 2. seansıma gidiyorum benimde tek kasıldığım konu yüzüme jilet vurup unun ardından işlem yapıolar bi kaç seans gitcem sonuç alamazdam yüz bölgesi için diot lazer ile çalışan bi yere gitcem bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa yarımcı olurlarsada çok sevinirim yüz bölgesi için ıpl kullanan varmı jilet vurdularmı eyvahedigeldismile
"IPL Hair Removal
If you have unwanted dark hair and you're sick of waxing, tweezing, and shaving, you may want to consider IPL. Light colored hair does not respond to IPL treatments. IPL hair removal works by delivering energy to the dark hair follicle. The energy heats up the follicle and eventually destroys the hair-growing structure. That said, according to the UK Department of Health, IPL does not provide permanent hair removal. Laser hair removal may offer better results."
ben bitene kadar koltuk altı bikini yarım bacak bıyık 1160 a gidiyorum toplamda memnunum şimdilik yanığın aksine daha yumuşak ve pürüzsüzleştiriyo
ayrıca yanık olan arkadaşlar varmış gerçekten yana biliyomu. ya ben seneye evlenecğim ve seneye kadar da bitsin istiyorum oyuzden şimdi başlasam iyi olur ama düşünsenize yandığını hemde bikini bölgesi kafaı yerim valla. bana bütün yan etkilerini ve nasıl yanıyo ne olur yazın mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?