arkadaslar ya benim gittigim yerinde makinesi ipl ve 6 seansim hala bittmedi galiba hic de bitmicek bana bir fikir verin arkadaslar 10 seandan sonra galiba bedava dvami etsem yoksa biraksami ay inamiyorum sikilmadan butun yorumlarinizi okudum ve cok pismanim basladigima ben kltuk alti ve bikini bolgemi yaptiriyorum ve canim cok yaniyor 2 hafta evel gittim dozunu yuksekti baya yandi kabar cik kabarcik oldula daha hala gesmedi yaniklar allahim birde parayi alirken hakkini helal et diyor bundan anlamaliydim tuylerin bitmicicegini haram zikim olsun bereketini goremez insallah . ne hevesle gitmistim paramami yanayim canim yandiginami yanayim . arkadaslar bana bir fikir verin lutfen. birakayayimi devammi
üzüldüm duruma.ıpl canınızı mı yakıyor alexin yaktığını duydum da ıpl in acıttığını duymamıştım.geçmiş olsun.
Lazer 1-2 seansta sonucu belli olan bir işlem değildir en az 4-6 seans yapılıp ortalama 6 ay sonra 2-4 seans daha gereken bir işlemdirki 3-4 ay ara verip kılların nekadarının geri geldiğini görmeden 45 günde bir seansa gidip kılların çıkmadığını ve işlemin etkili olduğunu söylemek bu konuda bilinçsizliktir.
Asla peşin para verip bitene kadar anlaşmalar yapmayınız en fazla belli seans sonrası ücretsiz gibi anlaşmalar yapabilirsiniz ancak ücreti herzaman seans seans olarak ödeyin.
Yine kullanılan teknolojiyi ayrıntılı olarak internette araştırın cihazların tüm dünyada ve ülkemizde önemli hastanelerin tercihi olmasına dikkat edin,uygulayanın bu işte tecrubesine dikkat edin,gittiğiniz yerdeki hasta yoğunluğu ve randevu doluluğu,o merkezin nezamandır faaliyette olduğu bir doktorun olup olmadığı dikkat etmeniz gereken diğer hususlar.ayrıca en uygun fiyatta önemli doğrusu
sevgili sweetym kaçıncı seansa gittin son bilgilerini paylaşmadın hala,merakla bekliyorum.bu arada melek1701 naptı acaba,çok memnundu ama???
Canım kaç seans olduğunu artık hatırlamıyorum bile. 15 falan olmuştur. Bitene kadar 1000 TL ödemiştim. Devam ediyorum ama anlaşılan harcanan zamana yazık.Hiç fark yok diyemem, en azından eskiden jiletle uzun zaman dayanmazdı bacaklarım, şimdi daha uzun zaman dayanıyor. Tek faydası da bu sanırım. Artık kendime itiraf etmeliyim.
Yanlız anlamadığım şey şu, bu merkez nasıl ayakta duruyor? Yani uzun süredir gidiyorum, benim gibi kaç kişi var. Sonuçta belirli bir ücret aldılar ama bitene kadar gideceksek ve bitmeyecekse ömür boyu bedava nasıl yapacaklar? Kapanacak gibi değil, benim gittiğim yer aynı zamanda kurs veriyor MEB'e bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?