- Konu Sahibi emirin_annesi
-
telefonla çekip yayınlayın.sahibinden sitesinde fiyatı düşürün o zaman hemen alalım zaten dediğimiz gibi fiyat makul.buraya yükleyene kadar orda fiyat güncelleyin
Yaramaz top ve dönenceiz vardır inşallahh????
Aynen canım yaa hep olur bez mama ister insanlar,hatta biliyomusun özellikle sahibindene dadanan bir çete vardı haberleri çıktı bir ara,kıyafet ile istiyorlarmış inanabiliyormusun
Doğru canım haklısın var öyle.bunlar eşleri birbirinden ayırır o derece.ordan çok telefon ediyorlar o yüzden orda satmak istemiyorum apuk sapuk insanlar telefon ediyor arkadaşım bir görsen ilk arabam diyo çocuğuna mama parası kıyafet bez istiyor...eşimde kızdı oraya ilan vermicem artık çalışırken bakamıyorum telf.
evet aynen her şeyimi burdan tamamlıyorum.bugün erken gelseydiniz keşke=)sizler daimi müşteri kitlesi oluyorsunuz sanırım...
orası yüzünden eşimle çok tartıştık biz aman aman burda seviyeli bir toğpluluk var en azından hep anne ve kadın grubu...yaramaz toplar filli toplu oyuncakmı??
İstanbul 82 ,kız ne pazarlığı kadın sudan ucuza veriyor vallahi al hemen kaçırma:)))
orası yüzünden eşimle çok tartıştık biz aman aman burda seviyeli bir toğpluluk var en azından hep anne ve kadın grubu...yaramaz toplar filli toplu oyuncakmı??
Yaa baston puset ile 0-6 ay bebek kıyafetleride yokmuydu seray hanım sizde, hepsini alsın bu arkadaşımızz istanbul 82 hem hayr yerinede geçer iz çok seviyoruz burda kendisini:))
kesinlikle çok iyi niyetli biridir istanbul82 hepsini ona verin lütfen=)
evet benim bildiğim de o.. ondan var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?