Bebek İkinci El arkadaşlar ilk arabama artık ihtiyacımız kalmadı dileyene 40 tl vericem..

telefonla çekip yayınlayın.sahibinden sitesinde fiyatı düşürün o zaman hemen alalım zaten dediğimiz gibi fiyat makul.buraya yükleyene kadar orda fiyat güncelleyin

oyy telefon falan bilemem ben kızlar yaa öyle son model falan değildir telefonum bakalım fotgraf makinemle çekiyim de eklemeyi öğreniyim ben...:))diğer oyuncaklarıda çekiyim çıksın elden

Son düzenleyen: Moderatör:
sahibindende fiyat güncelleyin arkadaşım orda satmanız daha kolay olur.burdakiler oranın yolunu bulur merak etmeyin=)

Son düzenleme:
ordan çok telefon ediyorlar o yüzden orda satmak istemiyorum apuk sapuk insanlar telefon ediyor arkadaşım bir görsen ilk arabam diyo çocuğuna mama parası kıyafet bez istiyor...eşimde kızdı oraya ilan vermicem artık çalışırken bakamıyorum telf.

Aynen canım yaa hep olur bez mama ister insanlar,hatta biliyomusun özellikle sahibindene dadanan bir çete vardı haberleri çıktı bir ara,kıyafet ile istiyorlarmış inanabiliyormusun

Aynen canım yaa hep olur bez mama ister insanlar,hatta biliyomusun özellikle sahibindene dadanan bir çete vardı haberleri çıktı bir ara,kıyafet ile istiyorlarmış inanabiliyormusun

orası yüzünden eşimle çok tartıştık biz aman aman burda seviyeli bir toğpluluk var en azından hep anne ve kadın grubu...yaramaz toplar filli toplu oyuncakmı??

Doğru canım haklısın var öyle.bunlar eşleri birbirinden ayırır o derece.
sizler daimi müşteri kitlesi oluyorsunuz sanırım...
evet aynen her şeyimi burdan tamamlıyorum.bugün erken gelseydiniz keşke=)
orası yüzünden eşimle çok tartıştık biz aman aman burda seviyeli bir toğpluluk var en azından hep anne ve kadın grubu...yaramaz toplar filli toplu oyuncakmı??

evet biz o filli toplu oyuncağın hayranıyız çok da pahalıdır,dört gözle kolluyoruz buraya da düşer diye=)

Yaa baston puset ile 0-6 ay bebek kıyafetleride yokmuydu seray hanım sizde, hepsini alsın bu arkadaşımızz istanbul 82 hem hayr yerinede geçer iz çok seviyoruz burda kendisini:))

kızlar mrb arkamdan baya kaynatmışsınız bebek arabası öyle ahım şahım değil di yani kargo falan vermeye değimez2 yıl kullanmıştık onu elden ayşe diye biri istedi gelip alcakmış cumt.ama kıyafet çok aslında oğlum 3,5 yaşında ama yazlıkları çıkarırken ayırdım 0-6 yıkadım koydum onları verebilirim isterse neden olmasın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…