Bebek İkinci El arkadaşlar ilk arabama artık ihtiyacımız kalmadı dileyene 40 tl vericem..

tüh aldım ben artık, geç kaldın arkadaşım hem de bugün aldım.birkaç saatle kaçırdım desene

Son düzenleme:
malesef resim ekleyemem suan ancak cumartesi günü ekleyebilirim ama çok temiz zaten playscoll oyuncaklarını bilen bilir çok sağlamdır sorunu yok 40 tl.burdan gördüm daha düşük verenler var ama ben ancak35 tl yapabilirim

tüh aldım ben artık, geç kaldın arkadaşım hem de bugün aldım.birkaç saatle kaçırdım desene

Perihel canım fırsatıkaçırmışsın üzüldüm günlerdir çok arıyordun,ilk arabam artık belediye dağıtacak nerdeyse heryer doldu ilk arabam la:))

foto yayınlar mısınız dogamelin bebişi için hediye alabilirim sağlamsa.foto görmeden ne desem yalan olur =)

İstanbul 82 ,kız ne pazarlığı kadın sudan ucuza veriyor vallahi al hemen kaçırma:)))

alemsiniz kızlar az önce bizim topikteki arkadaşım bir yazı paylaşmış duygulandım.sizi okudum güldüm.hakikaten yakında park yeri bulamayacağız.çok hoşsunuz ne diyim

Perihelcim olurmu öyle şey beni mahçup ediyorsun allah razı olsun senden sağol yinede:)

Benim bir önerim var,zaten ucuz veriyosun canım yaa bide resmiyle mi uğraşacaksın boşver ..:))

kendi makinamla çektiğim fotoları ekleyemiyorm büyük mg piksel diyor öneriniz varmı ekleme konusundaEki Görüntüle 712719

bu sahibinden deki ialnımızdıorda 60 tl.idi

telefonla çekip yayınlayın.sahibinden sitesinde fiyatı düşürün o zaman hemen alalım zaten dediğimiz gibi fiyat makul.buraya yükleyene kadar orda fiyat güncelleyin

kızlar fisherprice ve playskool ilk arabam arasında ne fark var?ben de düşünüyorum henüz sürünerek emekliyo bacağını kırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…