Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

burcin ne zamandır aklımdaydıda kocişi pek ikna edemedim bide banyo yapacağım güne denk getirmeye çalıştım komik oldu bencede şurayada koyabilseydim bi offf

ben çıkıyorum zaten herkesler de geçmişte falan heralde..kimseden ses çıkmıyo (
iyi geceleeerrr..

burcin ne zamandır aklımdaydıda kocişi pek ikna edemedim bide banyo yapacağım güne denk getirmeye çalıştım komik oldu bencede şurayada koyabilseydim bi offf

evet keşke herkes görebilse..sen silme yine dursun bilgisayarda yarın öğrenir koyarsın..olmadı bilen birine yolla ya da face'e koy senin için biri koysun..ben de hiç eklemedim resim bilmiyorum ki :)

canan sakın resimleri silme kardeşim c.tesi burada o msn yapacak ben alırım senden eklerimm

tamam dirimcim cumartesiye kadar bekleriz
kızlar ben yarın çocuk odasını boşaltıcam gündüz yemek masam var onu çıkartacak kociş felan filan akşamda çaya bi yere gidecez büyük ihtimalle beni merak etmeyin belki yarın hiç uğrayamam

claire son günler nasıl geçiyo şeker heyecan ne durumda

Eveeeeeeeetalkisalkisalkis.bende istiyorum,ama almıyorlar,birde maraş istiyorum.eşim seni onu gördünmü bitirene kadar bırakmazsın,zaten salgın var diyo almıyor ya.:sinifsinif:

Dondurmadan grip salgını mı geçecekmiş..kaydirigubbakcemile3

Ben yavaş yavaş yiyorum.Yicem işteeee :umursamaz: Değilse beni uyku tutmucak...

Annemi bekliyorum bulmacası bitsin de bana dondurma versin diye...Geçenlerde migrostan aldım bir kaç kutu..:kedi:

Kız aşermeyemi başladın. Kış günü dondurma hee. Ohh
Afiyet bal şeker olsun.Yarasın bebişlerine.

nero ka cım hadi git bakalım benimde 1 ayım kaldı çok merak ediyorum hayırlı haberlerle gel canım

ayy canım inşallah..çok keyifli bişey o yahu, keşke tekrar girsem :)))
haberdar et bizi de..[/QUOTE]

günaydın herkezee,

dün kuzularımı gördüm maşallah ikiside çok iyidi inşallah sonuna kadarda böyle olur,dr inanılmaz şeker bir adam bayıldım kesinlikle tavsiye ederim detaylı ultaronla ilgili prof.dr.rıza madazlı belki önceden gitmiş arkadaşlar vardır,2 kızım olacakmış 1 tanesi beliydi zaten ama diğeri göstermemişti,herkesin yavrusu sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil,

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr naber?
o kadar çok gazım var ki bugün anlatamam..ölcem ağrıdan..dr metsil vermişti bi kaç ay evvel..çiğneme tableti, bebeklere de veriliyo demişti o zaman..acaba atsam mı bi tane?

canım benimde çok gazım var bu aylarda gerçi haftalarımız çok farklı ben 18 haftadayım,ama karnım inanılmaz geriliyor sanki patlayacakmış gibi oluyorum,sıcak su torbası ayaklarına koyarsan bayağı bir yumuşatıyor gaz sancısını,bende doktoruma sordm metsili ama bana vermedi zaten çok mecbur kalmadıkca ilaç veren dr değil,birde yediklerime dikkat etmem gerektiğini söyledi ben akşam üstü süt içiyordm sabah iç dedi meyveer faan bunlar hep gaz yaparmış,,

ayy canım inşallah..çok keyifli bişey o yahu, keşke tekrar girsem :)))
haberdar et bizi de..

günaydın herkezee,

dün kuzularımı gördüm maşallah ikiside çok iyidi inşallah sonuna kadarda böyle olur,dr inanılmaz şeker bir adam bayıldım kesinlikle tavsiye ederim detaylı ultaronla ilgili prof.dr.rıza madazlı belki önceden gitmiş arkadaşlar vardır,2 kızım olacakmış 1 tanesi beliydi zaten ama diğeri göstermemişti,herkesin yavrusu sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil,[/QUOTE]

günaydın canım benimde detaylımı rıza hoca yapmıştı doktorumun arkadaşıymış ona yönlendirmişti..evet iyi bi adam bende beğenmiştim.....
kızlarında hayırlı olsun canım benimde oğluşum belliydi rıza hocadan bende kızımı öğrenmiştim kız habercisi demek kki ayrıcakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın canım benimde detaylımı rıza hoca yapmıştı doktorumun arkadaşıymış ona yönlendirmişti..evet iyi bi adam bende beğenmiştim.....
kızlarında hayırlı olsun canım benimde oğluşum belliydi rıza hocadan bende kızımı öğrenmiştim kız habercisi demek kki ayrıcakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

zuzu cnm sen 1 keremi gittin peki beni 1 ay sonra kontrol için çağırdı genelde bu 18-22 hafta arası yapılıyormuş benm daha bu 18 hafta içindeym

nero cnm rıza hoca çok iyi biri konusunda uzman
senin doktorunmu cnm çok şanslısın valla

nero cnm rıza hoca çok iyi biri konusunda uzman
senin doktorunmu cnm çok şanslısın valla

dırımcğm benim doktorumun arkadaşı detaylı ultrason için yönlendirdi beni ama ben küves konusunda biraz pimpirkleniyorm gittiğim hastanede yok sgk anlaşması ama 1 ay sonra rıza beye kontrole gidicm yine ve konuşucm,cerrahpaşada ders veriyormuş rıza bey,sen ordamı doğum yapmıştın yanlış mı hatırlıyorum ben hiç bilmiyorum bu sgk işleri nasıl yapılıyor üniversite hastanelerinde nasıl işlemler ilerliyor,dünyadan bi haberim valla bu konularda sen gitmişmiydin rıza hocaya,

bak bu arada ali ile ömerin resimlerini koymuşsun mesaj imzası galiba ama nazar değecek bu çocuklara maşallah çok güleç yahu ısırmalık bunlar,,

zuzu cnm sen 1 keremi gittin peki beni 1 ay sonra kontrol için çağırdı genelde bu 18-22 hafta arası yapılıyormuş benm daha bu 18 hafta içindeym[/QUOTE]

nerocum ben bi kere gittim çünkü 20+4 demi ne gittimşitim belki 18 erken diye bi daha bakar o yüzden çağırmıştır..ya da 20+2 de deolabilir yalan olmasınkaydirigubbakcemile3

ay getir valla burçinimya, hatta kırmız kurdeleli toka b,ile olur, taç falan ay...

çağırmayın nazarı çağırmayın... değmiycek benim koçlarıma nazar...:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…