- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canım benim seni çok iyi anlıyorum,anne olmak çok zor evlat çok başka,onun kılına gelecek zarar anneyi çok üzüyor,canım benim sen güçlü ol,kendini üzmeki ona daha kuvvetle bakabilesin.Bende iyiyim çok şükür,evdeyim dışarı pek çıkamıyorum,zaman geçiyor işte.artvinli canım benim Sare'm daha iyi olcak inşallahh,
dünden beri 3. penisilini vurduk,çok küçük yavrum,bu kadarı çok fazla ona,anne yüreği işte yaaa..
çok sağol canım benim,
sen nasılsınn?
selam teyzeler yarın doğumum var.ama ben çok korkuyorum yaaa.manyak oldum sanki hareketlerini az hissediyorum.bide ciğer geliştiricide olmadım yarın 37 olcam acaba küveze girerlermi
Hayırlı günler hanımlar...nasılsınız......hymary,dırımkızı bebişler nasıl oldu,rabbim şifa versin......Hiç merak etmeyin yeni hamileler,ben ilk hamileliğimde onlarda ikizdi 32 kilo aldım(kesinlikle rakamı doğru yazdım)ama doğumdan 20 gün sonra sadece 4 kilo fazlam vardı,bakalım bu sefer kaç kilo alacağım.kilo veriliyor eski kiloya yaklaşılıyor ama malesef göbek giymiyoooooooor,karın çok genişlediği için kiloda versen göbek kalıyor ve sarkık bir şekilde üzgünüm
peki bu göbek kısmını sarıyorlarmış çarşafla falan sen hiç denedinmi artvinli
peki bu göbek kısmını sarıyorlarmış çarşafla falan sen hiç denedinmi artvinli
kevsercim ben sana hayırlı olsun diyemedim hayırlı olsun bebeklerin masallah sana da bebeklerine de canım...bu aralar biraz sekerim yüksek cıktı onla uğrsıyorum diyetisyen filan.....
canım o koskoca çarşafı nereye dolayıp sarıyorlar,arkada düğüm olan yerin üstüne nasıl uzanıp yaslanıyorlar ben anlamıyorum,mantığıma sığmıyor..
canım benim doğum sezeryanla olduğu için,bırak çarşaf sarmayı iççamaşırını bile zor giyiniyorsun,canın acıyor,benim dr.önermedi,bir kaç hast.korse giyinmiş,dikişleri kaymış,çok dikkatli olmak gerek demişti,birde beni arkadaşım normal doğumdan sonra sarmıştı valla benden çok göbeği kalmış.
selam teyzeler yarın doğumum var.ama ben çok korkuyorum yaaa.manyak oldum sanki hareketlerini az hissediyorum.bide ciğer geliştiricide olmadım yarın 37 olcam acaba küveze girerlermi
geçen hafta bugün biri 2800 biri 2700 civarındaydı
hepinize merhaba.birşey sorabilir miyim?glikoz tarama testi en erken kaçıncı haftada yapılabilir?23 te yapılır mı acaba?sizler ne zaman yaptırdınız?
hadi ya o kadarmı acıyor çamaşır bile rahatsız ediyor yani,aslında yapı meselesi birazda, benim kuzenim 30 kilo aldı ve ne göbek de döt hiçbişey kalmadı,,