Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canancım maşallah gülüm süpprsin
hihoyyythihoyyytopuyorumnanaktanteşekkür ederimmmm:))))

canancım maşallah rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin.kendi göbişim aklıma geldi,bakalım bu sefer nasıl olacak göbeğim,birde benim göbeğim çok kararmıştı rengi seninde öylemi canan resimden anlayamadım.

amin canım sağolasın benim hamilelikte cildimde hiç bi değişiklik omadı yüzümde vucudumda lekelenme felan olmadı göbeğimde tenimle aynı renkte ama geçen nst de bi kadınla karşılaştın onunda karnı kahverengi olmuştu hatta bazı yerleri daha koyu renkteydi

kızlar iyi akşamlar geçmişi okuyarak anca geldim..Hymarrycimm çok çok geçmiş olsun sareciğimize..Tez zamanda atlatır inşallah..
Dırımcım dişler tamamlanana kadar bu sıkıntılar devam edicek galiba geçmiş olsun...
Canancım maaşallah göbüşüne

kimler gelmiş kimler...kevsercim bebkler nasıl...dırımım nasıl oldu paşanın ateşi...pmugum nasılsın ....senin paşalar seni bıras rahat bırakmış...hastaneyı aradım çok sukur rabbıme fatmanur biberona geçmiş bugun darısı eve gelmeye....

neyse soyduk ömeri ilaç verdik.....atlet bez duruyo düştü sanırım biraz oyun oynuyor

ebe olan yiğenim burada......bakıyor ..hastaneye yollamadı

kimler gelmiş kimler...kevsercim bebkler nasıl...dırımım nasıl oldu paşanın ateşi...pmugum nasılsın ....senin paşalar seni bıras rahat bırakmış...hastaneyı aradım çok sukur rabbıme fatmanur biberona geçmiş bugun darısı eve gelmeye....

canımm çok sevindim umarım tez zamanda evine gelirler..Zekai tahirdeler di dimi

kızlar bugün şeymaya msj attım hepinize slm var
kendimi hazır hissetmiyorum dedi...sayfaya gelmek için dedi...
zaten evi doluymuş başsağlığına geliorlarmış

annelik zor ama keyifli :))))) wavy bu arada emme şeklini anlatmışsn sağol yavrummmmmm

ndemek şekercimmopuyorumnanaktan
ay canım gözün aydın inşallah tez zamanda biberondan değil evlerinde annelerini emiyor olacaklar canımm:Saruboceq:

allah sabır versin allahım tekrarını göstermesin..:sinifsinif::sinifsinif:

Hymarry ile konuştum.Sare'nin bazı değerleri yüksek çıkmış çok.İdrar yolu enfeksiyonu çıkmış yavrumda..Yoğun bir antibiyotik tedavisine başlayacaklarmış..Yavrum hemen toparlar inş.Hyamrry içinde herşey üst üste geldi.Rabbim artısın gücünü inş.Yavrularımızı nazardan esirgesin.Selamı var size..

çoookk geçmiş olsun..Allah yardımcıları olsun inşallah..

tşk ederim canım bbide şeyi sorcam 2 tanemi beşik aldınız hangileri daha kullanılışlı olur annem mobilya tarzı beşik alalım diyo

ben yatak odalarına sallanan büyüyebilen birer yatak aldım, bi de ilk aylar kullanmaları için ahşap beşik aldım 2 tane de..onlar süslenicek mevlütte falan da kullanıcaz kısmetse..

39.5 ateşi ömerin aman yaa kafam bir ağrı girdiii yaa
ateşdüşrücü verdik...bekleyecem

hay Allah yaa..nazara mı geldiniz noldunuz?çoookkk geçmiş olsun kuzumaaa..

ayy çok şükür sonunda iyi bir haber aldık..Allah'ım tez zamanda sağlıkla yanınıza yollasın kuzuları..

neyse soyduk ömeri ilaç verdik.....atlet bez duruyo düştü sanırım biraz oyun oynuyor

ebe olan yiğenim burada......bakıyor ..hastaneye yollamadı

aman aman maşallah..inşallah tez zamanda iyileşsin yavru..

aleyküm selam..Allah sabır versin yardımcıları olsun..tez zamanda kendini toplasın da yeni kuzuları gelsin inşallah..

nöbetteyiz ateşi iniyor çıkıyorrrr pöff yaa benimde başım ağrıyoo adetliiyim adet sendromu var bende bizee

hymarry geçmiş olsun canım biran önce toparlansın güzel kızımız dırımcım seninde oğluşuna geçmiş olsun oda ateşlenmiş doğdularmıda bu mevzular başlıyo tabii özgecim çok geçmiş olsun sanada hayırlısıyla biran önce evinize de gelin inşallah
bende bugun yeni dr uma başladım kızlar ii bi adam hoşuma gitti bakalım hayırlısı bebeklerimde çok iyilermiş Allahıma çok şşükür hep böyle gitsin inşallah öptüm hepinizi

hymarry geçmiş olsun canım biran önce toparlansın güzel kızımız dırımcım seninde oğluşuna geçmiş olsun oda ateşlenmiş doğdularmıda bu mevzular başlıyo tabii özgecim çok geçmiş olsun sanada hayırlısıyla biran önce evinize de gelin inşallah
bende bugun yeni dr uma başladım kızlar ii bi adam hoşuma gitti bakalım hayırlısı bebeklerimde çok iyilermiş Allahıma çok şşükür hep böyle gitsin inşallah öptüm hepinizi

sağol cnm benimm

kime gittin canım doktora

X