Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dırımım insanlar çok ilginç yaaa,
diyorum ya adam 21.de geliyor,23.30 da gidiyor,benim çocuğum geç yatıyor diyor bide,,
ben mevlüt yapıyorum bi vesileyle çocukları göremeyenlere hani çok sık görüşemeyip belli de bir hukukumuz olanlara,
kadın mevlüde gelmiyor,topluca olmazmış,yarın ayrıca gelicek,
ya bana beni anlayan lazım dırımım,
aha 2 saattir sareyle uğraşıyorum

hymarycim sen niye kendini hırpalıyorsunki sana bu kadar rahat davranıp tek gelicem diyeni bebeklerimle ilgilenmek zorundayım müsait değilim diyip kabul etme sonuçta sen ve bebeklerin daha önemlisiniz kimse için kendinizi germeyin arkadaşlar küsen küssün

günaydın kızlar

nasılsınız bu sabah istanbul soğuk dışarı taraftaki duvar terleme yapmış camlar terleme yapmışş kocada yok bugün evde bi okulda yarışma varmış orada jüri üyesiymiş akşam 6 dan önce gelemem dedi ya ben ne yapacağım akşam 6 ya kadar yawwwww sizlerde buralarda olun bari yada dünki gibi topiği ilk sayfadan okumayamı başlasam ne eğlenceli oluyoo

dirim cuma günü acile gittim o karında tepecik oluşuyo felan diyosunuz ya ben onu bebek kendini kasıyo diye sanıyodum burcin bana söyledi bende çok sık oluyo mesela o akşam acile gittim nst ye bağlandım 22-30 arası çıktı sancılarım geçen hafta pazarteside normal muaynem vardı ordada nst ye girdim 17-25 arasında değişiyordu sancılarım hepside bu sancılar önemli değil dedi sence başka ne yapmalıyım bu arada bu hastanelerden birisi acile gittiğim devletti

:mymeka::mymeka::mymeka: ne bağrıyonnnnn
o kadar doktora gitmişsin ok. bizde erken pırtlatma diye söylüyozzzzz
benim ağrılarım olunca sancılandım korkuyom iştee
ben önemsemedim siz önemseyin demek istiyomm
yollarım alişle ömeri yolar saçlarınııı:roflol::roflol:

ne bağırması kız bağırmadım sana yolladı oğlanları azıcık oynayayım kocada yok zati tek başıma pinekleyeceğim bugün akşama kadar dün geçmil sayfalara göz attım dirim marry e doğumdan önce bi gitmiştiniz ya alişle ömer daha 6 aylıklar orda sanırım ay ne kadar değişmişler ya suratlar fiadeler resmen büyümüş adam olmuşlar hehehe

ayyy eski sayfalara gittim biraz marry sabah girersen eğer 146 sayfaya bak karnın ufacık daha bi sayfadada birsen marry ye gitmiş daha ufacıkllar ayy şurda ne zaman geçirdik yawwwww

kızlar benim biraz sancım var üşüdüm acaba ondanmı biraz uzanayım battaniye altına gireyimmm

medinecim ılık duşumu alıyom ılık sütümü açıyom ama kıçım batmasından belimin ağrısından uyumak mümkün değil haftanın değerini bil hayatım en rahat uyunan zamanalr haberin olsunnnn doğuran karılar bolca uyuyun diyolar ya onlar çabuk unutuyolar sanırım hamileliği sırt üstü yatamıyon yüzüstü yatamıyon ben artık yan bile yatamıyorum nasıl bolca uyuyayım söylemrisiniz karularrrrr

sorma canancım bende aynı dertden müsdaribim akşamları olunca bana işkence gibi geliyor uyku hak getire midem baskı yapıyor,ayaklarım kollarım her yerim ağrıyor geceleri mutasyona uğruyor gibiyim sabah başka gece başka bir insanım :)) geceleri 3 e kadar yine biraz biraz uyuyorum sonra sabah yediye kadar hortluyorum

kızlar, çok özlemişim sizi, çağlam sol göğsümde tek elle yazıom, ayy marry yazardı böyle..nasip oldu şükür.. :) marry? kızlarım çok sakin şimdilik, sanırım hala anne karnında sanıolar , ne zaman çıkaracaklar bayrakları acaba???

allah bağışlasın kevsercim. ne güzel işte inşallah hep böyle sakin devam ederlerde anneleri rahat eder :)))

varmışsın görmemişim canımmm

evet işte kevserin şekerleri çağla ve damla maşallahhh kırk bin keree çok şekerler yaa

14347_226794153264_685708264_3032740_1360015_n.jpg

14347_228743208264_685708264_3040907_1394731_n.jpg

ay maşallah yerim ben bunları kevser gülüyo kız bunlar :)))

şaka yaptım canommm yolliyim alişle ömeri enerjin yetmezzzzz

ömer zaten mızzz mızzz yaa

kızlar hymarry ile konuştum yaa saresi aksamdan beridir uyuyormuş ve ne yerse kusuyormuş
hastanedeyim şimdi dedi.....
bekliyormuş tahlilleri
mide ultrasını ,tam kan sayımı,idrar tahlili..akciğer filmi
rabbim şifa versin.yaa...

arkadaşım geliyo..
o da hamile garibim midesinden dertli..ülseri vardı mahvoldu kız 4 aydır..
karşılıklı yatalım bari :)))

kızlar hymarry ile konuştum yaa saresi aksamdan beridir uyuyormuş ve ne yerse kusuyormuş
bekliyormuş tahlilleri

hay Allah yaa..
çok üzüldüm bak şimdi..
Allah şifa versin inşallah..haber alınca bize de bildir emi canım?

bekliyormuş tahlilleri

hay allah ya inşallah önemli bişey yoktur. çok geçmiş olsun

aaaa dirimcim ne olmuş öyle kıza ya akşamdan beri uyuyo ve ksuyo hay allah işallah ciddi bişey değildir arıyayım diycem ama şimdi rahatsız etmeyeyim zaten gergindir sen tekrar haber alırsan bizede söyle aşkımmm hadi yedir oğlanın meyvesini bende artık şu pijamalardan kurtulayım üstümü değiştireyim

tunaydın kızlar..marry cimcok geçmiş olsun saremize tez zamanda allahım şifalar versin...kevser kızlrına 41 kere masallah cok tatlılar masallah....dıger arkadaslar sızelr nasılsınız...dırımım senın maraton yenı baslıor daha bıde yürüsünler ...olsun ama bunlar guzel tatlı yaramazlıklar...

Herkese hayırlı günler....herkesler iyimi,nasılsınız kızlar.....ben bugün daha iyiyim çok şükür,dün dışarı çıktım hava almak iyi geldi galiba.mary çok geçmiş olsun,neden öyle olduki acaba,ben pek anlamam ama sarılıkmı acaba,rabbim acil şifa versin.

valla kızlar mryy beni aradı onun avea ya ben arayamıyorum zaten dk.bitti çağrı atarım öğrenirimm cnm

ayyyy alişe annem değişik bi düdük almışş ayyy ne korktuuu saksafon gibi ağlıyoo .çocuk yaa

bekliyormuş tahlilleri

hey allahım nazarmı değiyor bu yavrulara ne oluyor böyle,,

X