Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canan canımmm. ay çok özledim sizleri yaa. kıslar çok fena oldular ne uyuyolar ne duruyolar. iflağım keisldi. inan doğumdan beri toplasan bi gecelik uykum yotur toplamda. artık baş dönmeleri başladı sinirler laçka napcam bilmiyorum. neyse gözünüz korkmasın..
canan canım maiallah sana. ama dikkat et canım banada doktorum en sonuna kadar gidicez demişti ama olmadı kısmet canım. tedbiri elden bırakma canım.
kıslar öpüyom hepiniziii nöbet beni çağırıyor
ay buıarada cerenime memeyi tutturabildşm yeni bi yöntem öğrendşm bi arkadaşımdan ob-ndan allah razı olsun. kızım memeci oldu onun sayesşinde :))

ben yazıyom on saat sonra cvp veriyonusss
sonrada kaçmışşş deyyonuzz hıhhh
şimdi kaçarım yatacammm ben benim veletlerden biri uyudu biri babasında byyyyy

ayy wavy cim canım benim uykusuzluk fena arada eşine annene ver dinlen yoksa hastalanacaksın sen hastalanırsan herşey dahada kötü olur hayatım dinlen biraz bu arada yönetmi bizede söylede bizimde kulağımıza küpe olsunnn

bizde snei özleidk yaa gelsende anlatsan bize neler yapıyon neler ediyon çok öpüyorummm

kızlar hayırdır,bu saatte ayaktasınız,gündüz kümsecikler yoktu,bir ben kk bana baktı ben kk ya.neyse kızlar bende yatayım,folbiolümü içtim sudan midem çok bulandı,ben çıkarmadan yatayım bari,benim kocanın yatacağı yok,artık bekleyemicem onuda.herkese iyi uykular.

Canan bende burda olanlardanım canım ya hiç uykum yok sersem gibiyim ders calısmaktan allak bullak oldum

medineee kıssss sen hala niye ayaktasın bakımmm bu saatte git yatsana ablanda var sen net başındasınnn sütünü iç dooooğğğruu yatağa hadi bakalımmmmmkaydirigubbakcemile

dırımım insanlar çok ilginç yaaa,
diyorum ya adam 21.de geliyor,23.30 da gidiyor,benim çocuğum geç yatıyor diyor bide,,
ben mevlüt yapıyorum bi vesileyle çocukları göremeyenlere hani çok sık görüşemeyip belli de bir hukukumuz olanlara,
kadın mevlüde gelmiyor,topluca olmazmış,yarın ayrıca gelicek,
ya bana beni anlayan lazım dırımım,
aha 2 saattir sareyle uğraşıyorum

:eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
anlayışsız insanlar nolcak!!!!!

Canım o domuz gribinin form değiştirdiğini düşünüyor aşı işe yaramayabilir. Ben olayım diye düşündüm bana eşim hastaneden gelirken grip getirir diye aklım çıkıyo ama olmamı istemiyor. Bide domuz gribi aşısı viral bir aşı yani virüs içeriyo ondanda çekiniyo

ben de detaylı araştırdım ve olmamaya karar verdim..ama tavsiye etmek veya etmemek gibi bi lüksüm yok tabi..doktorlarınızla konuşup karar verin kendiniz derim ben..

eeee herkes kocişlemi bakımmmm
burcin nerdesinnnnnnnnnnn

canım lodostan elektrikler gitti ve gelmedi bi türlü ben de anneme gittim orda dinlendim bugün..sağol merak etmişsin..

ever artvinlicim çocuklarımı kucağıma alıp evime gelmedikçe çok rahat edemeyeceğim sanırım rabbim o günleri gösterir işallahhh

amin hepimize inşallahhhh.. :Saruboceq:

medineee kıssss sen hala niye ayaktasın bakımmm bu saatte git yatsana ablanda var sen net başındasınnn sütünü iç dooooğğğruu yatağa hadi bakalımmmmmkaydirigubbakcemile

Bak diyene senin ne işin var bu saatte yorma kendini :eek:lmaz:
:kedi: :lepi: :1hug:

ayyy eski sayfalara gittim biraz marry sabah girersen eğer 146 sayfaya bak karnın ufacık daha bi sayfadada birsen marry ye gitmiş daha ufacıkllar ayy şurda ne zaman geçirdik yawwwww

kızlar benim biraz sancım var üşüdüm acaba ondanmı biraz uzanayım battaniye altına gireyimmm

medinecim ılık duşumu alıyom ılık sütümü açıyom ama kıçım batmasından belimin ağrısından uyumak mümkün değil haftanın değerini bil hayatım en rahat uyunan zamanalr haberin olsunnnn doğuran karılar bolca uyuyun diyolar ya onlar çabuk unutuyolar sanırım hamileliği sırt üstü yatamıyon yüzüstü yatamıyon ben artık yan bile yatamıyorum nasıl bolca uyuyayım söylemrisiniz karularrrrr

kızlar şu karın sertliği için cevap yazan arkadaşlar sağolsunlar ben yine yarın dr a da bi sorim bakim sebebini çok garip bi şekilde bi an yumuşacıkken bi an semsert bazen bütün karnım bazense küçük bi bölge bebeklerin hareketlerinin bu haftada bu kadar karın sertleştirebiliceğni sanmıyorum minicik kuzular onlar daha bu arada ben artık hareketleri sanırım hissediyorum aynı yerde bi kaç kere pıt pıt dokunuşlar oluyo bi iki gündür daha net yaşasıın dicem valla artık dahada kuvvetlensinler inşallah

kızlar şu karın sertliği için cevap yazan arkadaşlar sağolsunlar ben yine yarın dr a da bi sorim bakim sebebini çok garip bi şekilde bi an yumuşacıkken bi an semsert bazen bütün karnım bazense küçük bi bölge bebeklerin hareketlerinin bu haftada bu kadar karın sertleştirebiliceğni sanmıyorum minicik kuzular onlar daha bu arada ben artık hareketleri sanırım hissediyorum aynı yerde bi kaç kere pıt pıt dokunuşlar oluyo bi iki gündür daha net yaşasıın dicem valla artık dahada kuvvetlensinler inşallah

canım daha haftan çok erken ama kasılma olmasın o dediğin sertleşme..karnının bir tarafında genelde göbek deliğinin üst tarafında sanki içinde bir top varmış gibi mi sertleşiyo mesela?ve genelde kısa sürede geçiyo mu?
bunlara kasılma deniyo sanıyorum..bende de oluyo..mutlaka doktoruna anlat tamam mı?

Son düzenleme:
canım daha haftan çok erken ama kasılma olmasın o dediğin sertleşme..karnının bir tarafında genelde göbek deliğinin üst tarafında sanki içinde bir top varmış gibi mi sertleşiyo mesela?ve genelde kısa sürede geçiyo mu?
bunlara kasılma deniyo sanıyorum..bende de oluyo..mutlaka doktoruna anlat tamam mı?

walla ilk haftallarda o sertlik daha aşağıda oluyodu ara ara şimdi karnım büyüdükçe sertliğin alanıda büyüyo ama bazen mesela karnımın sadece sağ tarafı sertleşirken bazen göbek deliğime kadar olan heryer taş gibi bazense sanki karnımın içi boş löpür löpür yumuşak bende o kasılma muhabbeti geldi bugün aklıma ondan tırsıyorum

he bu arada genelde sabah uyandığımda öyle sert oluyo bazende gün içinde ara ara oluyo geçio hemen sabit bi aralıkla sertleşmiyo

'öluyorummm agrilarimmm belim ayaklarim yanlarim bacaklarim her yerimmm kisa yuruyuslere cikiyorum belkide hareketsizliktendir diye ama o zamanda sancilaniyorum adet sancisi gibi bir sanci oluyor....yinede sukurler olsun Allaha ciddi bir sey degil Rabbim herkeze sabir versin, sagliklica bebislerimizi kucagimiza almayi nasib etsin amin

harika!!!!! Allah şans ve sağlık versin inşallah.

anaaam yerim ben senin kızlarınııııı...... maşallah barekallah......rabbim analı babalı büyüsün inşallah.................

:1shok: hoppaaaaa ben bu doğumu öngörmiştim resmennnsengözlerimebaksanab

canım beniiiiiimmm hayırlı uğurlu olsunn,sağlıkla gelmisengözlerimebaksanabş ya meleklerin,daha ne olsunnopuyorumnanaktan
ÇOOOK çok tebrik ediyorumm,
Rabbim analı babalı büytütsün,güzel yazılar yazsın,iyi insanlarla karşılaştırsıınn
vatana millete,dinine ve ailesine hayırlı evlat olsun inşallahhh,,
eşini ve ailenizi çok tebrik ediyoruummŞeniz

canım ya uyandım ilk senden haber varmı diye hemen topiğe girdim.ama doğumun bana süpriz olmadı,çünkü belirtilerin benim belirtilerimle aynıydı ve dedim doğuma azkalmış.....rabbim sağlıklı,sıhatli,uzun ömürlü,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.çok çok mutlu olun,huzurlu olun eşinle ve kızlarınla.ya o kadar mutlu oldum ve duygulandımki tarifi yok şuanda......opuyorumnanaktan

Canım çok tebrik ederim.Artvinli haber verdi şimdi.Allah sağlıkla büyütmek nasib etsin:Saruboceq::nazar::nazar:a.s.

Çok şaşırdım canım doğumunu duyduğumda, allah analı babalı büyütsün kızlarını. Bizleri habersiz bırakma.

ayyy sıra bana gelmiş claire doğurduktan sonra ben doğurucam galiba bırrrrrrr korku sardııııı

kevsercimmm bacımmm hayırlı uğurlu olsun kısçeler sonunda kavuştunnn çok mutluyum sağlıklı olduğunuz için hayırlı evlatlar olsun işallah seni ve eşini tebrik ediyorummmmm darısı bize sağlıcaklaaaa

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün..

canımm hayırlı olsunnn hadi online sın yaz bişeyler emzirdinmi bebeklerini aldınmı kucağına.. sağlıklı bi şekilde büyütürsün inşallah şekerlerini..

Kevser canım seni ve aileni tebrik ederim.Allah sağlıkla ,huzurla büyütmeyi nasip etsin yavrularını..Hayırlı evlatlar olsunlar inş...

Ayyy kevserciğim gözünaydın canım şekerlerini de öpüyorum canım benim. Allah analı babalı büyütsün.... :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

kevser cok gecmiş olsun...allah analı babalı büyütsün.......saglıkla mutlulukla huzurla..........

kevser yavrumm ay inanmıyorum. aynı kaderi paylaştık seninle. ishal ve 35+4:)) yavrularının kilosu çok iyi maşallah. ciğer geliştiricide vurulmuştun allahın izni ile şimdi kollarındalardır. allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin. kısçelerine kavuştıun artıkın popolarını ısırırsın bizim için:)))

ewt canım benimde öyle oluyo ara ara hatta ağlayarak tuvalete gittiğimi bilirim seke seke...

ayyy Kevsercimmm hayırlı olsun bebişlerin rabbim sağlıklı uzun ömürler versin...Tebrik ediyorum ailecek sizlerii...Hoşgeldiniz kızlar aramızaaa..a.s.

Canım gözün aydın olsun inş
ALLAH analı babalı büyütsün inş.
Seninde iyi olmana sevindim canım a.s.

kevsercigim gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah inşallah bebeşlerinle eve saglıklı mutlu bir şekilde dönersiniz inşallah canım

allah ananlı babalı büyütsün sağlıklı başarılı ve mutlu bir hayatları olsun canım

sağol canım umarım hepimiz huzur ve mutluluk içinde ufaklıkları kucagımıza alırız

mner ne denir bilmiyorum benim içim acıdı allah sana sabır versin çok zor..kendini çok çobuk toplaman dileyiyle

canım Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel bi duygu gözlerim doldu. daha geçen gün burdaydın

canım beni de listeye yazar mısın sanırım söylemeyi unutttum yokum. sat 10 eylül tahmini doğum 16 haziran

çok sağolun canlarım benimmm... çok seviom hepinizi...

kızlar sağ göğsümün alt kısmında kaburga kemiğim yaklaşık 3 haftadır ağrıyor,16+2 deyim daha,sizlerede böyle ağrılar oldumu daha ufak değilmi bebişlerim baskı yaparlarmı bu haftalarda,ben işyerinde masa başında oturmaktanmı diye düşünüyorum ama normalmi bu ağrı ??

canımm, benim o kaburga kemiğim hala acıo, cadı çok tekmeliodu, şimdi de altını alırken anlşıorum neden acıdığını,verio tekmeyi sıpa...

merhaba kızlar şöle bir geçmişe baktım burcin o arada yazmışsın ...ben gelene kadar sende çıkmışsın cnm...

ben dün sabah halama gittim ...kahvaltıya ama orada kaldık bugünde annemin çok eski bir arkadaşına gittik......benim bebekliğimi bilen biri....
gezdimmm gezdim geldim

şeymaya çok geçmiş olsun hakkındaki hayırlısı olsun....

devlet hastanesi muahbbeti olmuş.....ben 6 ayına kadar özel hastanede ve kalan en riskli dönemimide devlette geçiren biri olarak şunu diyecem...3 cm açıkla 5 hafta yattım ....
devlet hastaneleri çok temiz kızlar özel dezenfekte ilaçları ile klozetler yıkanıyor....
lavobalar yıkanıyor ve ful sıcak su akıyor....ki ben koğuşta yattım özel odada bile kalmadım...baştan çok ön yargım vardı ama mecburiyetten gidince....anladımki özele o kadar parayı boşa vermişim...tedavimde çok başarılıydılar haklarını yiyeyem ....ama gebelik takibinde devletteki asistanından prof.kadar çok iyiler
cananın dediği olay özeldede var ...devlette de var ...ben mesela gündüzcü sorumlu hemşireye hiçbişey yaptırmak istemiyordum...çünki suratsız ve yapmak istemiyordu...ama gece hemsiresi çok despot olmasına rağmen ...ne rica etsem yapıyordu aerjim vardı dadmar yolumu 2 günde bir değiştiriyordu...banyoyu açıyordu....bekliyordu.....duştan çıkar çıkmaz serumumu takıyordu...ama özeldede yaşadım...koca hastade tek hasta bakıcı vardı transferden sonra 10 dk.transfer yapılan yerin kapısı önünde bekletildim üstelik tek başıma kimseler yok...hasta bakıcı bekliyorum artık ağlıyordum o kadar tuvaletim gemiştiki....sonra hemşire orada sert bi tonla elerini çek oradan dedi...düşünün ne kadar heycanlı ve stresli bir anda öle bir maumele...

sonuçççç özelde yatakları tuvaletleri daha konforlu ....hasta az olduğundan hemşireleri daha relax..develt çok yoğun...ama bence pis değil. kötü muamele görmüyorsun....
ben görmedim ...doktoruma gelince asla bişey diyemem....adam gibi adamdı oranın hocası olmasına rağmen gecenin 3 de nst bütün asistanları ile benim sancılarımı takip etti düşünün...
bu biraz şansss işte...

canım ben de zübeyde hanımdoğumevinde yaptım doğumu, inanın çok memnun kaldım, hem tertemizdi, (ben pike takımlarımı götürdüm onları yaydım hemen ama yine de temizdi) hemşireler her saat başı geldi tansiyon aldı, doğumdan önce nst çöekildi gecede 3 kez, doğumdan sonra yarama ve kanamaltıma baktılar, masaj bile yaptılar kan boşalsın iice diye, çok çok memnun kaldım ve 1 kuruş ödemeden taburcu oldum, ayrıca küvezde öyle güzel bakıldılarki, hemşireler resmen kendi çocukları gibiilgilendiler, kıskandığım bile oldu yavrularımı :kedi: çocuk dr.u hele mükemmeldi, bana tam 55 dk. boyunca çocukların bbakımı hakkında bilgi verdi hatta ben muaynehane numarasını istedim kadın demezmi benim muaynehanem yok, idealist bir dr.muş demekki, bayıldım kadına.. ama kızlar hemşirelere de hak vermek lazım öyle insanlar varki çileden çıkartıyorlar). eşim her ihtimale karşı para ayırmış özel hastane olursa diye, e böyle olunca bana doğum hediyesi almış, hastane parası parmağımda şuanda :lepi:

günaydın arkadaşlar
daha dün öğrendim bebeklerimin ikiz olduğunu

doğrusu biraz şaşkınım :))

şuan 5+3 deyiz...:nazar:

hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Öncelikle herkese merhaba kızlar.. Ben de tüp bebek yöntemi ile ikizlerime hamileyim..Tesadüf gezerken sizin topiğinizi gördüm.. Tecrübelerinizden faydalanacağıma inanıyorum.. Henüz sizleri tanımasamda hoş bulduk :))))Bu arada zuzu seni yakaladım ikizdaşım :))))

sen de hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

merhaba kızlar canan kuzum geldi annesi ile yaklaşık 20 dk.önce kalktılar oturduk konuştuk konuşulcak çok şey vardı ama erkek kardeşi okuldan çıkacağı için kalktılar baya eylendik benim halam ve köylümüzde geldi...cananın anneside benim annemler gibi çıkınca baya hoş sohbet oldu resimleri koyacağım şimdi...

ayy bende istiommm, kız burçin gel kız fotolarımızı koyalım bizde...

dırım çok güzel bi gün geçirmişsiniz belli..ne güzel..

aaaaaaaaaaaaaaa yeni anne kewserim burdaaa,,,
kewserim arıyorum telin kapalı kuşşşuuumm,
nasılsın yeni anneemmopuyorumnanaktan

canım, senin telin var bende ama yanlış almışım sanırım bi adam çıkıo :) özelden yazem sana numaramı, aradım cnm ben seni..

Son düzenleme:
X