sağol canım çok teşekkür ederim cevabın için evet doğru bi de idrar tahlili verdi yaptırıcam 2 hafta sonra götürücemcanım ben idrar tahlili harici başka test yaptırmadım o dönemde oda her ay tekrarlanmıyor sanırım herhalde
canım hayırlı olsun inşallah bebeklerin ve senin için...kızlar ben bugun domuz gribi aşısı oldum hakkımızda hayırlısı inşallah
Allah inşallah yardımcısı olsun inşallah sıkıntısız atlatırGünaydın kızlar ...
Şeyma88 arkadsım bana msj atmıs şimdi hastaneye yatırmışlar. Bebkler erken gelmek istemiş rahım agzı acılmıs birazdan ameliyata giricekmiş rahmini dikmek için 1 ay hastanede yatması gerekiyomuş sizden cok dua bekliyor ...
RAbbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşaALLAH....
ohhhhhhhh ne güze süper bi haber verdin gerçi benim ssk yok ssk olmadan özele gidicem ama fiyatlar çok farkederse ssk da yaptırabilirim benim sorduklarımda çok farketmiyodugünaydın göbişi ve bebişleri güzel anneler,
kızlar bu sabah radyoda dinledim bu ssk varkı yargıya taşınıp dava açılıyormuş inşallah kabul edilmez:dance:
benimde erken haftalarda kanam problemim omustu.... uzanıyosudur zaten ama dr uu bi ara istersen canım icin daha cok rahat eder emin ol...........
kızlar sağ göğsümün alt kısmında kaburga kemiğim yaklaşık 3 haftadır ağrıyor,16+2 deyim daha,sizlerede böyle ağrılar oldumu daha ufak değilmi bebişlerim baskı yaparlarmı bu haftalarda,ben işyerinde masa başında oturmaktanmı diye düşünüyorum ama normalmi bu ağrı ??
saol canım...sen nasılsın...maşallah haftan ilerlemiş iyiyce...dikkat et artık yorma kendini...kuuzcukları bugun gormeye gıdecez inş iyi haberlerle gerı donerım...sızlere yazarım kuuzlarım daha iyi...rabbim hepimizin yüzüne baksın allahın izniyle butun bebklere sag salim annelerin kucaklarına gelsinler....
Günaydın kızlar ...
Şeyma88 arkadsım bana msj atmıs şimdi hastaneye yatırmışlar. Bebkler erken gelmek istemiş rahım agzı acılmıs birazdan ameliyata giricekmiş rahmini dikmek için 1 ay hastanede yatması gerekiyomuş sizden cok dua bekliyor ...
merhaba arkadaslar, sabah kasıgımdan aşağı rahime doğru hafif bir ağrı hissediyorum ve cok hafif kahverengi lekelenmem oldu.. bir sorun varmıdır sizce..
kızlar sağ göğsümün alt kısmında kaburga kemiğim yaklaşık 3 haftadır ağrıyor,16+2 deyim daha,sizlerede böyle ağrılar oldumu daha ufak değilmi bebişlerim baskı yaparlarmı bu haftalarda,ben işyerinde masa başında oturmaktanmı diye düşünüyorum ama normalmi bu ağrı ??
benimde ayni haftalarda sol gogsumun altinda bir agri basladi one dogru durunca cok daha fazla agiriyor dik durmaya calisincada sirtimin sol tarafi agriyor :bbo:
bugun ultrasona girdim bebeklerim ranza gibi altli ustlu duruyorlardi simdi kafa kafaya bas asagi vermisler kocaman olmuslar hihoyyyt
canım inşallah tosuncuk olmuşlardır..inşallah çok iyilerdir..
Allah yardımcısı olsun..inşallah herşey yolunda gider..
canım bence hiç ihmal etme..önemsiz bişey bile olsa doktorunun bu durumu bilmesinde fayda var..kanama ve lekelenmeler önemsiz olabildiği gibi çok önemli de olabiliyor..ve mutlaka yatarak dinlenmeye gayret et..sanırım çalışıyosun ama kanaman da olduysa bence yatman gerek..lütfen çok dikkatli ol..
çook normal canım..sakın bu haftalardan ağrım var diye şikayet etme derim..sonraki haftalar daha farklı ve şiddetli ağrılar olabiliyor..sırt,bek,omurga,göğüs kafesi,kaburga,kasık,karın ağrıları olabiliyor ve çok büyük bir kısmı normal..bebişler büyüyor anneleri ondannnn..
bunlar iyi günlerim diyorsun burçiciğm a.s
Sedacım nasılsın doğum yaptın di mi canım?
Bebeklerin nasıl doğum nasıl geçti nerde oldu doğum anlat bize herşeyi çok merak ediyorum.
claire sıra sende dimiii.
claire 35+0 olmuşsun..hayırlısıyla çok az kalmış..36. haftana girmişsin..
Allah sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin..
nasılsın?herşey hazır mı?
Çok teşekkür ederim Burçin.
Son hazırlıklarımı yapıyorum evimi toparlıyorum hastane çantamızın eksiklerini tamamladım. Pazartesi dr.umuzla tekrar görüşüp doğum için gün alıcaz. Aslında dr.a kalsa 24 aralıkta yapacak doğumu ama eşim ve ben 2010 un ilk günlerinde olsun istiyoruz ama kızlarım bekler mi bilmiyorum. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.
evet canım aynen öyle diyorum valla :))
Allah kazasız belasız sağlıklı ve vakitli doğumlar nasip etsin hepimize..
Günaydın kızlar ...