Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım ben idrar tahlili harici başka test yaptırmadım o dönemde oda her ay tekrarlanmıyor sanırım herhalde
sağol canım çok teşekkür ederim cevabın için evet doğru bi de idrar tahlili verdi yaptırıcam 2 hafta sonra götürücem

kızlar ben bugun domuz gribi aşısı oldum hakkımızda hayırlısı inşallah
canım hayırlı olsun inşallah bebeklerin ve senin için...

Allah inşallah yardımcısı olsun inşallah sıkıntısız atlatır

günaydın göbişi ve bebişleri güzel anneler,

kızlar bu sabah radyoda dinledim bu ssk varkı yargıya taşınıp dava açılıyormuş inşallah kabul edilmez:dance:
ohhhhhhhh ne güze süper bi haber verdin gerçi benim ssk yok ssk olmadan özele gidicem ama fiyatlar çok farkederse ssk da yaptırabilirim benim sorduklarımda çok farketmiyodu

benimde ayni haftalarda sol gogsumun altinda bir agri basladi one dogru durunca cok daha fazla agiriyor dik durmaya calisincada sirtimin sol tarafi agriyor :bbo:

bugun ultrasona girdim bebeklerim ranza gibi altli ustlu duruyorlardi simdi kafa kafaya bas asagi vermisler kocaman olmuslar hihoyyyt

canım inşallah tosuncuk olmuşlardır..inşallah çok iyilerdir..

Allah yardımcısı olsun..inşallah herşey yolunda gider..

merhaba arkadaslar, sabah kasıgımdan aşağı rahime doğru hafif bir ağrı hissediyorum ve cok hafif kahverengi lekelenmem oldu.. bir sorun varmıdır sizce..

canım bence hiç ihmal etme..önemsiz bişey bile olsa doktorunun bu durumu bilmesinde fayda var..kanama ve lekelenmeler önemsiz olabildiği gibi çok önemli de olabiliyor..ve mutlaka yatarak dinlenmeye gayret et..sanırım çalışıyosun ama kanaman da olduysa bence yatman gerek..lütfen çok dikkatli ol..

çook normal canım..sakın bu haftalardan ağrım var diye şikayet etme derim..sonraki haftalar daha farklı ve şiddetli ağrılar olabiliyor..sırt,bek,omurga,göğüs kafesi,kaburga,kasık,karın ağrıları olabiliyor ve çok büyük bir kısmı normal..bebişler büyüyor anneleri ondannnn..

aynen dik dursam sırtım öne dursam kaburgam ne olcak bölye bilmem,kafa kafaya vermişler 2 kardeş canlarım ya,

bunlar iyi günlerim diyorsun burçiciğm a.s

Sedacım nasılsın doğum yaptın di mi canım?
Bebeklerin nasıl doğum nasıl geçti nerde oldu doğum anlat bize herşeyi çok merak ediyorum.

Sedacım nasılsın doğum yaptın di mi canım?
Bebeklerin nasıl doğum nasıl geçti nerde oldu doğum anlat bize herşeyi çok merak ediyorum.

claire 35+0 olmuşsun..hayırlısıyla çok az kalmış..36. haftana girmişsin..
Allah sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin..
nasılsın?herşey hazır mı?

claire sıra sende dimiii.

Evet Kayracım öyle görünüyor. Bakalım allahım ne zamana kısmet edecek. Ama sanırım en yakın zamanda gelecek kızlarım çok sabırsızlanıyorlar son günlerde yerleri çok azaldığı için galiba savaş var içinde resmen.

claire 35+0 olmuşsun..hayırlısıyla çok az kalmış..36. haftana girmişsin..
Allah sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin..
nasılsın?herşey hazır mı?

Çok teşekkür ederim Burçin.
Son hazırlıklarımı yapıyorum evimi toparlıyorum hastane çantamızın eksiklerini tamamladım. Pazartesi dr.umuzla tekrar görüşüp doğum için gün alıcaz. Aslında dr.a kalsa 24 aralıkta yapacak doğumu ama eşim ve ben 2010 un ilk günlerinde olsun istiyoruz ama kızlarım bekler mi bilmiyorum. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.

amin canım inşallah..

merhaba herkeze.
bazılarınız hazırlıklara başlamış.umarım herşey yolunda gider güzel haberlerinizi burdan alırız .
opuyorumnanaktan

Allah yardımcısı olsun Allahım kolaylık versin

dırııımmmmm..hoşgeldin..
ne var ne yok?dişler ne durumda???
ev havalandı mı??

merhaba kızlar şöle bir geçmişe baktım burcin o arada yazmışsın ...ben gelene kadar sende çıkmışsın cnm...

ben dün sabah halama gittim ...kahvaltıya ama orada kaldık bugünde annemin çok eski bir arkadaşına gittik......benim bebekliğimi bilen biri....
gezdimmm gezdim geldim

şeymaya çok geçmiş olsun hakkındaki hayırlısı olsun....

devlet hastanesi muahbbeti olmuş.....ben 6 ayına kadar özel hastanede ve kalan en riskli dönemimide devlette geçiren biri olarak şunu diyecem...3 cm açıkla 5 hafta yattım ....
devlet hastaneleri çok temiz kızlar özel dezenfekte ilaçları ile klozetler yıkanıyor....
lavobalar yıkanıyor ve ful sıcak su akıyor....ki ben koğuşta yattım özel odada bile kalmadım...baştan çok ön yargım vardı ama mecburiyetten gidince....anladımki özele o kadar parayı boşa vermişim...tedavimde çok başarılıydılar haklarını yiyeyem ....ama gebelik takibinde devletteki asistanından prof.kadar çok iyiler
cananın dediği olay özeldede var ...devlette de var ...ben mesela gündüzcü sorumlu hemşireye hiçbişey yaptırmak istemiyordum...çünki suratsız ve yapmak istemiyordu...ama gece hemsiresi çok despot olmasına rağmen ...ne rica etsem yapıyordu aerjim vardı dadmar yolumu 2 günde bir değiştiriyordu...banyoyu açıyordu....bekliyordu.....duştan çıkar çıkmaz serumumu takıyordu...ama özeldede yaşadım...koca hastade tek hasta bakıcı vardı transferden sonra 10 dk.transfer yapılan yerin kapısı önünde bekletildim üstelik tek başıma kimseler yok...hasta bakıcı bekliyorum artık ağlıyordum o kadar tuvaletim gemiştiki....sonra hemşire orada sert bi tonla elerini çek oradan dedi...düşünün ne kadar heycanlı ve stresli bir anda öle bir maumele...

sonuçççç özelde yatakları tuvaletleri daha konforlu ....hasta az olduğundan hemşireleri daha relax..develt çok yoğun...ama bence pis değil. kötü muamele görmüyorsun....
ben görmedim ...doktoruma gelince asla bişey diyemem....adam gibi adamdı oranın hocası olmasına rağmen gecenin 3 de nst bütün asistanları ile benim sancılarımı takip etti düşünün...
bu biraz şansss işte...

ben bir ara Bakırköy kdın doğuma gittim doktor suratsız eşimden genç biri eşime bağırıp içeri giremezsin çık dışarı muayene etmem falan deyince sinirlendim eşimden önce ben muayene olmam deyip çıktım.Dediğin gibi sana iyi dktor denk gelmiş dırımkızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…