Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

nasıl veya ne yazacağımı bilmiyorum içimden hiç bişey gelmiyor sadece bazı arkadaşlar sorduğu ve kırmak istemediğim için yazıyorum arkadaşlar. meleklerim 1.5 aydır gelen yoğun kanama yüzünden düştü kanamanın sebebide bilinmiyor sadece tedavi sonucu büyüyen myomdan kaynaklanabileceği düşünülüyor. 1.5 aydır yatmam sonuç vermedi yani kendini hiç şartlandırmayın Allah ne isterse o oluyor arkadaşlar....üzgünüm daha fazla yazamıcam çok kötüyüm.

mner çok üzüldüm canım.... diyecek söz bulamadım.............. rabbim yerlerni tez zamanda doldursun inşallah...

Ya bişey soracağım ben hala hissedemiyorum sen ne zman hissettin

Ben 20. haftamda hissettim canım çok sabırsızlanmıştım bende senin gibi...Bi akşam uzanırken minik tekmelerini hissettim...Sanki karnımda kalbim atıyomuş gibi geldi pıt pıt...Yakında sende hissedersinn

DIRIMCIM benim için öğrenirsen sevinirim,doktoru kimmiş tavsiye edermi onuda sorarsan,sende tel.vardır belki tel.görüşürsünüz..haber bekliyotum canımopuyorumnanaktan

artvinli canım bende dokorumu gittiği hastane doktorum dışardan geleceği içn doğum ve gerekirse küvezi ssk karşılamaz dediği için değiştirmek zorunda kaldım bir arkadaşımın tavsiyesiyle avrasyaya gidiyorum çok memnunum doğum için sezeryana 1.100 lira dediler gerekirse küvöz için hiç para almıyorlarmış tamamını sgk karşılıyor dediler bana

günaydınlar biz kalktık bu ali paşa artık az uyuyor ömer uyuyoır benim çok fena baş ağrım var çünki, adet olacağım migren gibi vuruyor bana .....ama aliş hayatta uyumazz...

hymaryy görüyorum cnm nasılsın...eşin iyimidir .......

DIRIMCIM geçen gün eşim gidip görüştü.bahçeli evler medical parkla,sezeryan 2.500+500 de epidural demişler.kaswa bahçeli evlerdemi doğumunu yaptı ben göztepe diye biliyordum.ekstralarlamı tutmuş yoksa doğum ücretimi dirimcim bilgin varmı?yada kaswa yardımcı olursa sevinirim.

DIRIMCIM benim için öğrenirsen sevinirim,doktoru kimmiş tavsiye edermi onuda sorarsan,sende tel.vardır belki tel.görüşürsünüz..haber bekliyotum canımopuyorumnanaktan

artvinli canım bende dokorumu gittiği hastane doktorum dışardan geleceği içn doğum ve gerekirse küvezi ssk karşılamaz dediği için değiştirmek zorunda kaldım bir arkadaşımın tavsiyesiyle avrasyaya gidiyorum çok memnunum doğum için sezeryana 1.100 lira dediler gerekirse küvöz için hiç para almıyorlarmış tamamını sgk karşılıyor dediler bana

artvinli canım sanırım bahsettiklerim sana uymadı,ayrıntıları yine konuşuruz istersen,
fakat şunu da bil ki,bir arkadaş için çok iyi olan bir doktorun başka zamanlarda başka kişiler için çok şikayeti olabiliyor,
bu noktada doktorunun her aşamada senin arkanda olması çok önemli,
kaswanın doktoru B.Evler Medikalde Latif Küpelioğlu,fakt canım sanırım o doktorun doğumlarında ve muayenelerinde SSK geçerli değil,bu yüzden kaswa doğumdan bahsetiğin fiyatın çok üstünde bir fiyatla çıktı hastaneden,
olabilecek başka bir komplikasyonu da eklersen işin içinden çıkamazsın,
ha bir de tedavisini yapmadığı hastalara da bakmıyor olabilir,
sana ayrıca bir tavsiyem de olsun,
normal kadın doğumcular bizi anlamıyor,
bir kanamayı onlar çok tehlikeli değerlendirirken kendi tüp doktorlarımız bu tedavide olası bir sürectir diye dinlenmeyle bizi rahatlatabiliyorlar,
yani sen yine bir tüp bebek doktoru seç derim,
Serdar Beyde neden karar kılamadınız?

ooofff dırmım eşim çok kötü,
çok zor bir gece geçirdi,çok ağrıları vardı,iğne yaptım ona,saat 3ten sonra biraz uyur gibiydi ama uykusunda bile inliyordu sık sık,
of Halem de yokk

bu arada dırımım ben de bu ayı yine zamanında yani 30 gün üzerinden adet gördüm,
bu ay doktora bir görünücem şu korunma meselesi için..

senin sıkıntılı geçiyor dimi,Allah kolaylık versin yaaa..

X