Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya gerçekten çok isterim çok sıkılıyorum beeeeeeeen
nasıl veya ne yazacağımı bilmiyorum içimden hiç bişey gelmiyor sadece bazı arkadaşlar sorduğu ve kırmak istemediğim için yazıyorum arkadaşlar. meleklerim 1.5 aydır gelen yoğun kanama yüzünden düştü kanamanın sebebide bilinmiyor sadece tedavi sonucu büyüyen myomdan kaynaklanabileceği düşünülüyor. 1.5 aydır yatmam sonuç vermedi yani kendini hiç şartlandırmayın Allah ne isterse o oluyor arkadaşlar....üzgünüm daha fazla yazamıcam çok kötüyüm.
Ben özelden tlf numaramı yazarım sana ayarlarız
canımm özelden msj yollayamadım adım vildan çağrı atıyorum şimdi 0542...
Tamam canım geldi çağrın aldım konuşuruz
Ya bişey soracağım ben hala hissedemiyorum sen ne zman hissettin
İnşallah ya bende bekliyorum valla dörtgözle
DIRIMCIM benim için öğrenirsen sevinirim,doktoru kimmiş tavsiye edermi onuda sorarsan,sende tel.vardır belki tel.görüşürsünüz..haber bekliyotum canımopuyorumnanaktan
DIRIMCIM geçen gün eşim gidip görüştü.bahçeli evler medical parkla,sezeryan 2.500+500 de epidural demişler.kaswa bahçeli evlerdemi doğumunu yaptı ben göztepe diye biliyordum.ekstralarlamı tutmuş yoksa doğum ücretimi dirimcim bilgin varmı?yada kaswa yardımcı olursa sevinirim.
DIRIMCIM benim için öğrenirsen sevinirim,doktoru kimmiş tavsiye edermi onuda sorarsan,sende tel.vardır belki tel.görüşürsünüz..haber bekliyotum canımopuyorumnanaktan
artvinli canım bende dokorumu gittiği hastane doktorum dışardan geleceği içn doğum ve gerekirse küvezi ssk karşılamaz dediği için değiştirmek zorunda kaldım bir arkadaşımın tavsiyesiyle avrasyaya gidiyorum çok memnunum doğum için sezeryana 1.100 lira dediler gerekirse küvöz için hiç para almıyorlarmış tamamını sgk karşılıyor dediler bana