Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hadi yaaa... dikkat etmen gerekiyor canım yaa. bence doktoruna söyle fitil falan verir... bana koruma amaçlı verdi.... sakın süpriz yapma bayramdaaa....:eek:klava:

aman Allah korusun canım ya.. bekliycek benim kızlarm söz verdi bana :)

aaaaaaaaaa geçmiş olsuunnnnn..
dikkat et tatlım,ilaçlarını düzenli al, ihmal etme..

canım yarın pembe ye gidicem, denizi görmeye hem dr.uma da sorarım ne kullanıyım diye? ne zaman gideriz? şaban 4-5 gibi çıkarım diyordu

aman Allah korusun canım ya.. bekliycek benim kızlarm söz verdi bana :)

canım yarın pembe ye gidicem, denizi görmeye hem dr.uma da sorarım ne kullanıyım diye? ne zaman gideriz? şaban 4-5 gibi çıkarım diyordu

hemen ilk gün gitmek uygun olur mu dersin?
yarın benim 18:30'da acıbademde olmam gerekiyor..malum kursa başladım ya :))
hele bi yarın olsun, sağlıkla sıhhatle gelsin prensesler..biz de konuşur planlarız..tamam mı tatlişkom?

herkese iyi aksamlarrrrrrrr
yarın doğuma gidicek arkadasa bol sans allah yardımcısı olsunnnn

hele bi yarın olsun, sağlıkla sıhhatle gelsin prensesler..biz de konuşur planlarız..tamam mı tatlişkom?

aaa ne güsel bende acıbademde oturuyommm.. ne kursuna gidiyosun burcin

canlarım pc açıktı geçmişi okumuyordum...çokj zorlu günler geçirdim. beni yalnız bırakmadınız allah razı olsun.
şu an yarenim beni sömürüyor cerenimde içerde babaanneye kök söktürüyr. ay geceleri bişey oluyor yavrulara ciyak cşyajüklar gündüzde melake resmen:)))

birazdan ayrıntılı yazmaya çalışcam. seviyom hepinizi. allah hepinizden razı olsun

canlarım pc açıktı geçmişi okumuyordum...çokj zorlu günler geçirdim. beni yalnız bırakmadınız allah razı olsun.
şu an yarenim beni sömürüyor cerenimde içerde babaanneye kök söktürüyr. ay geceleri bişey oluyor yavrulara ciyak cşyajüklar gündüzde melake resmen:)))

birazdan ayrıntılı yazmaya çalışcam. seviyom hepinizi. allah hepinizden razı olsun

kolay gelsin wavy.... ne tatlıdır aama simdi minnosların.......allah nazarlardan korusun
.

aay pardon sen bursadayıssın yahu bende istanbuldasın sandımkaydirigubbakcemile2

ayyyy yerim onları ben.... boşver kök söktürsün babaneye..... madem gelmiş bakcek çaresi yok bunun......

dimi ama kayra baksın:))))
dirimmm ama valla gündüz melek bunlar ya
zuzu sorma canım çok tatlılar maşallah yadaen anneyim bana öyle geliyor...

ikisi bişrdn çıldırdı ufff aynı anda nasıl emzirilir taktik istiyom:))))

emzirmen zor çok küçükler tutman çok zor olur cnm

birini göğsünde tutarken diğerini biberonla besleyeceksin yada kocanla kaynanan yardım edecek ikiside memede duracak heheh

ikisini birden emzirmek gercekten büyük basarıdır sanırım....gözümde canlandıramadım ben ....

hamileliği ikinci kez yaşıyorum.ilkinden sonra ikinciyi yaşamayı o kadar çok istedim ve bekledimki... hiç acele etmeyeceğim doğurmak için dedim...ama şimdi bebeklerini kucağına alanlara imreniyorum.bir gelselerde emzirsem diyorum..ne garip....

KAYRA KISLAR DUYMASIN SESıNııı

YAAAA BENDE HAMıLE KALMAK ıSTıYORUM ....AMA ÖNCE ıMKAN VERSıN RABBıM MADDEN MANEN BAKMak ıÇıN

yooook onlarla şubatta anlaştık beklicekler inşallah................ seninde acelen ne anam kı dğurccam diye dördüz gibi büyütrsün valla....çok zor... accık 3 yaşını geçsinler öyle..

slm kızlar ben geldim gittik geldik doktora Allahıma şükürler olsunki gayet iyi bizim bebişler

X