Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızımda hep prima kullandım.ama primayı baştan kullanmak sorun çıkarıyor..... önce biraz kalitesiz bezle başlamak lazım

bi bakalım cnm.. ne hayırlı dedeler var. benim geçen hafta kayınvalidemler geldi. bebek odasını boya falan yaptık neyse. lambayı değiştirdik. hani şu ayarlı prizler varya ondan taktırdık eşim yoktu o sıra elektrikçi taktı 10 lira da para istedi. kayınbabam verdi neyse akşam eşim gelince aldı ondan 10 lirayı bu bana bi koydu cnm. o kadar üzüldüm o kadar üzüldüm anlatamam. ben ne bekleyim bu adamdan daha

:1shok::1shok:anaaaaaaaam ciddimisin..... ben de böle duyunca şok olurum..benimkiler benim cadıların bileziklerini hazırlıyorlar..ama güyaa benim haberim yok.... kızımada her sene bisiklet alırlar bu sene gene almışlar

pazara çıktı bikerede güya ben yorulmayım diye akşam yine eşimden aldı pazar parasını 35 lira tutmuş. bide bebekler doğunca biz bakarız diyolar ben napıcam bunları cnm ya. çok üzülüyorum bu hareketlerine. takmayım diyorum olmuyo.. evin reisi gibi. inan tv syredemez olduk hiç elinden kumandayı düşürmüyo. eşim bikere alayım dedi. yarın gidelim bari demeye başladı hemen

pazara çıktı bikerede güya ben yorulmayım diye akşam yine eşimden aldı pazar parasını 35 lira tutmuş. bide bebekler doğunca biz bakarız diyolar ben napıcam bunları cnm ya. çok üzülüyorum bu hareketlerine. takmayım diyorum olmuyo.. evin reisi gibi. inan tv syredemez olduk hiç elinden kumandayı düşürmüyo. eşim bikere alayım dedi. yarın gidelim bari demeye başladı hemen

Eee yuh artık desem kızmazsın dimi cnm.Allah yardımcın olsun sabır versin sana da eşine de :Saruboceq:

slm canlar...
ay canım, nisancım çok zor ya Allah yardımcınız olsun, başka bi şehirde falan mı oturuyorlar?
kayram bu arada neden ilk aşamada prima sorun çıkarıyor?

bana hiç bişey almıyolar hadi anladım ama oğullarınada almıyolar daha 1 ay önce salonunu yeniledi perdesine kadar halısına kadar kayınvalidem.

evet cnm başka şehirdeler. allahtan kayınvalidem bide pis ya. yemeklerden kıl çıkıyo viledayla halı silinirmi ya. pis viledayı halıya sürüyo. ya kıslar karnıma ağrılar giriyo var ya aklıma geldikçe

kevsecim kaiteli bezle başlarsan pişik olduğunda geçecek bez bulamıyorsun.... ama kalitesizden kaliteliye doğru gidersen pişik olduğunda bir üsttekine geçiyorsun..pişik olayı daha çabuk çözülüyor... başta en kalitelisinide kullansan pişik oluyor.... özellikle kızlarda...

kayracım şu hastane çıkışların çok güzelmiş hani pembeli beyazlı olan nerden aldın o takımı. çok beğendim fiyatı nedri?

ben yeni doğan serisini huggis den aldım 2 numarayı primadan aldım. doğar doğmaz huggisi kullanacaklar allah nasip ederse 1-2 aylıktan sonra primaya dönücem. gerçi huggisde primayı aratmıyor oda çok güzel

niye geldiller? bayram için mi?
çok takmamaya çalış canım ya, stres çok tehlikeli bizim için.. benim bi lafım var burda kızlar bilir: tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak.. biliyorum zor ama tıka kulaklarını yum gözlerini, varsın halın kirlensin boşver yıkamacılar pırıl pırıl yapıo, ammaaan senden ve bebişlerinden kıymetli mi, rahat ol nolur..

hymarry verdiğin faydalı bilgiler için saolasın..iki çocuğada burdaki herkesin sorularınada yetişiyosun yiğidim:-)))Allah gücünü enerjini eksiltmesin inşallah..

liyadora hamile olmana ayrı,ikiz olmasına ayrı sevindim valla..ada ve egenin kardeşleri deme ama artık, içim buruluyo..geçmişte yaşadığın acıyı kendine anımsatacak çağrışımlardan uzak dur. inşallah bu kez güzel rahat sorunsuz bi hamilelik sonrası ikizlerini kucağına alacaksın..sadece bunu düşün canım benim

kevsercim bakacağız artık hepsinden alığ kalitelerine 6 sene oldu unuttum..hangi kaliteli hangi kalitesiz..ama molfixle falan başlayabilirim heralde.evy babay de iyi diye duydum..deneyecez artık..primayı düşünmüyorum bazı özel değerlere önem verdiğim için.....
nisancım atatürk caddesinden süleyman çakır lisesine dönerken emre bebe var.bütün alışverişi ordan yaptım.... fiyatlar uygundu toptanda olunca dahada uygunlaştı..o takım normalde 70 tl ydi sanırım ama toptan olunca bayağı değişti..ben o resimlerde gördüklerin hepsine 400 tl verdim...

kayracım nerelerdesin ya.karşılaşamıyoruz artık.ağrıların geçtimi canım?seninde maşallah haftan ilerledi,zaman nasıl çabuk geçiyor,gerçi birde sana sormak lazım onu.muallim abladan haber varmı tel.varmı sizde.

cancazım ben hep buralardayımda.. dün temizlik vardı.. bugünde biraz kafam tutmuyor... yatasım var hep..ama hep okuyorum sayfaları yazmasamda.... muallim ablayla dün gece konuştuk.. yiyiler hamdolsun..evet cebi var bende..

ağrılarım kalmadı ama yürüsem çok ağırlaşıyor..geceleride kasık ve bacaklarım demir gibi ağırlaşıyor dönemiyorum... 4 yastık var kolum bacağım altında yatarken.

X