Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

slm ben geldim bişi yaptım kendime yanına da çay yaptım(çay aşermezsiniz dimi?)

neyse pişince koydum geldim oğlanları koydum yamacıma bir onun ağzına bir ötekinin ağzına verdim çayda içtik ...ohhhh seneye bu zamanlarda inş. beraber sofra koyacam onlarla
sonra sularını içtiler alişim tv. bakarken yerde uyumuş ömerim hala kuduruyor
ohhh bugün miskin kediler gibi hiçbişey yapmadım canım istemedikca inanın yatağıjm bile açık çopcukların çorabının teki odanın bi başında diğeri diğer baştaa
heheheh bense sabahtan beri gecelikleyim hehe....

kayram geçmiş olsun cnm yaa ağrı kesici al sesiz ışıksız bi yerde yat derim pc başından kalk daha çok baş ağrıtıyor....

ayyy kızlarr yaa ömer nasıl çaya saldırıyor elimdeki bardağı kendine çekecekti az kalsın dedim kaşıkla vereceğim eğer durmazsanız vermem ....ayyy durduuu resmen yaaa adam oluyoo kuzularımm

Selam kızlar özge doğum yapmış allahım onu ve meleklerini korusun. Ne kasımmış bea herkesi doğurttu inşallah bizi pas geçer.
Bugün muhabbet bayaa koyuymuş herkesin de keyfi yerinde bir saattir geçmişi okuyorum şimdi yemek yapmam lazım biraz sonra kociş gelir. Herkese iyi akşamlar ben kaçar.

dirim maşallah senin yavrulara ya,şaka maka adam oldular be.senin yazdıklarını okuyunca valla içim kıpır kıpır oluyor,o kadar güzel anlatıyorsunki,ikizlere bakmak çok zor ama sen çok iyi elektrik veriyorsun çevrene.a.s.valla çok güldüm ya ahanda benim canım çekti ne yapsak şimdi ya:roflol:

tatlım benim evet ,ikiz bakma çok zor ama en keyifli dönemlerdeyiz sanırım

birde anne olunca daha pozitif bakmaya başladım

onların ağlamalarını değil huysuzluklarını değil

güsel olan yanlarına bakıyorum

mesela aliş bugün çok mıy mıy sürekli kucağımda durmak istedi

gazı var sanırım ....artık büyük insanlar gibi gaz sancısı çekiolar sanrım

karnını ovaladım dakikalarca ...ömer bu durumdan istifade sürekli alişin tepesine çıktı bu anı ölümsüzleştirdim faceye attım videolarını

yanii ELMUALLİM apla derdiki iş yapma en güsel zamanları onlarla oyna derdi o işi yapıyorum bugün çok keyif aldım

şimdi ömere telsarar ömer telsarar yapıyorum el hareketlerimi takip ediyor oda cesaret bulursa yapacak...şarkı söylüyorum beraber yerde yemek yiyoruz

rabbim hepinize nasip etsin cnm beniimmm

ay kızlar kalktım bugün iş yapıcam diye ya sanki benim bebişler sizi duymuş gibi birden bi bıçak saplandı sol tarafıma hemen geçti gerçi ödüm koptu ama hiç bişi yapmadan yattım valla

valla bende hiçbir şey yapmadan oturuyorum bütün gün. annem grip olduğu için yardıma gelemiyor ama umrumda değil, ev berbat durumda ..yeter ki bebişlerim iyi olsun :CüvCüv:

oy oy oy kimler gelmiş....wavy canım benim nasılsın kuzular nasıl....özledim kıııız...

yaaa kızlar bu domuz gribi meselesi artacak sanırım..ne yapacağız yaaa..birde benim kız var..şaşırdım valla..... aşı olsakmı olmasakmı

kızlar çekirgeler yarın sabah 09:00 da doğuma giriyor...
kızlarımız geliyoooor:teytey:

kıslar benim kasık ağrım var 2 gündür ama acı acı böyle, bugün çıktı sebebi.. mantar olmuşum yeşil bir akıntım var..mafoldumben

kevsercim sağlıkla gelsinler kızlar inşallah.hayırlı olsun diyelim şimdiden.ya bu kasım ne bereketliymiş herkes doğuruyor.kevsercim darını önce sana kayraya sonrada bana inşallaaaaaaaaaaaaaah.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hadi yaaa... dikkat etmen gerekiyor canım yaa. bence doktoruna söyle fitil falan verir... bana koruma amaçlı verdi.... sakın süpriz yapma bayramdaaa....klava:

kevsercim sağlıkla gelsinler kızlar inşallah.hayırlı olsun diyelim şimdiden.ya bu kasım ne bereketliymiş herkes doğuruyor.kevsercim darını önce sana kayraya sonrada bana inşallaaaaaaaaaaaaaah.

cannnnımmmmmmm hayırlısıyla inşallah......... bizde onlar gibi zamanında inşallah....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…