Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar bende kaçim sohbetinize doyun olmuyo bugün ama bişiler yapim ben huzursuz oldum boş boş oturmaktan görüşürz sonra yine öptüm hepinizi

seyma , ben, kayra aramızda 1 er hafta var kıslra... seyma sende öğretmensin sanırım. raporlumusun. çalışıyomusun

yok canım nisanım yaaa.... evden biryere çıkmıyorum...... haftasonu bazen eşim çıkarıyor arabayla o kadar. toplu taşımaya binmekten alışveriş merkezlerine gitmekten korkuyorum açıkçası......malum grip yüzünden .............. hoş dışarı çıksamda o kadar uzun yürüyemiyorum ki..... en fazla 20 dakika ayakta kalabiliyorum..sonra dehşetttt bir ağrı....

ufak tefek hastane çıkışı falanda aldım. ilerde yürüyemem şimdi bile hemen yoruluyorum. o yüzden aldım. arkadaşlar alma daha diyo ama napıyım aldım allaha emanet bebeklerim artık

nisan cım ben bütün alışverişi yaptım... sadece araba kaldı... onuda eskişehirde düzgün bişey bulamadım.... internettede yakından görmediğim için içime sinmiyor..... sen nerelerden baktın...

ben bebek karyolasını çilekten sipariş verdim doğuma yakın gelicek. herhengi olumsuz bi durum olursa para iadesi veye değişiklik yapıyolarmış. hastane çıkışlarını hamam yolundan değişik bebek mağazalarından aldım. chico ya baktım bi ara orası pahalı geldi. yatak nevresim çilekten hepsi takım. ama yedek nevresimde istiyorum. biberon havlu vs daha çok alınacak şey var. sen neler aldın

kayra bu arada bebek beiz için ben prima kullanmayı düşünüyorum ve carrefoursa da inanılmaz indirim vardı. 4 tane falan 98 lik paket aldım.

X