Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dırımkızı canım sen ne zaman ciğer geliştirici iğne oldun?Nerden yapıyorlar bu iğneyi?

dırımkızı canım sen ne zaman ciğer geliştirici iğne oldun?Nerden yapıyorlar bu iğneyi?

cnm ben erken sancılanınca hastaneye yatışım verildi ve hemen o gece yapıldı iki doz

28 hafttamdı...sizler muhakkak hatırlatın cnm yapılsın çok iyi bir iğne benim meleklerim belkide bu iğne sayesinde girmediler küveze

Hmmm anladım,nerden yapılıyor bu iğne canım?Ben biraz korkuyorum da:bbo:hemen tesir ediyor mu yani?
Maşallah yavrularına.Nasıl Aliyle Ömeropuyorumnanaktan

kızlar bende medıcalparkda 250 tly çektirdim ikilitesti detaylıyada 250 tl verdim

hangi medıcalpark iki bebeğe 400 istedi bee

kızlar ikiz diye o parayı verdim ama inan deymez daha uygun yerler var oralarda yaptırın derimm

Canım ben Bahçelievler Medikal Parka sormuştum,bu fiyatı vermişlerdi ikiz diye.Normalde 200 iki tane olunca 400 lira demişlerdi.
Doktorum da o çok yüksek diye bir başka uzaman dr arkadaşına yönlendirdi bizi.Yani çoook ilgilendi Allah için ama işte...
Ayrıntılıyı devlette eşimin bir doktor arkadaşına yaptıracaktık,izne çıktı adam gitti giden..E benim de haftam geçiyordu son anda yine 180 liraya yaptırdık iştee..

Hmmm anladım,nerden yapılıyor bu iğne canım?Ben biraz korkuyorum da:bbo:hemen tesir ediyor mu yani?
Maşallah yavrularına.Nasıl Aliyle Ömeropuyorumnanaktan

cnm bu iğne tamaman kortizon korkma bu iğne bir dozu yapılıyor 12 saat sonra diğer dozu yapılıyor .....24 saat sonrada etkili oluyor ben o iğneyi oldum ikinci dozunuda oldum
sonra sancılandım açılmam başladı doktor bana 24 saat içinde doğurma bu iğne etki etmeli demişti

Doğumdan sonra nasılsın dırımkızı?
Dikişler iyileşti mi?Gidp aldırıyormusun,kendi mi eriyor?
Hamilelikte toplam kaç kilo almıştın?Verebilme durumu nasıl oluyor?
Bebeklerin emiyor mu?Sütün gelmişmiydi?ıkisi doyabiliyor mu?
Ayyyy çok oldum ama doğum esnası ve sonrasıyla alakalı şeyler var kafamda da..:sm_confused:

Günaydın ve herkese iyi kandiller......Kızlar bende Gülben Ergeni duyunca etkilenmedim desem yalan olur ama bu durumda biraz yaş faktörüde önemli kadın 37 yaşında ve ilk bebeğide 1 ay erken doğmuş diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..Birde kızlar bebeklerinizin hareketlerini nezaman hissetmeye başladınız,ufak hareketlermiydi yoksa kuvvetlimi????İki bebekte aynı orandamı hareket ediyor??

Günaydın nevracıım,sana da hayırlı kandiller inşallahh..
Hmmm ilk bebeğinin de 1 ay erken doğdupunu bilmiyordum.Demek bünyesi taşımıyor,iki bebekte de bu erkenlik normaldir,boşver..
Canım ben bebeklerin hareketlerini 20.hafta içinde hissettim.Yani senin için daha erken bence.Senin düzeyinde olupda ben hissediyorum diyene pek inanamıyorum açıkçası.Bak ben şuan 24 oldum neredeyse,ancak tam anlayabiliyorum.Ha daha önceden bebeği olan anneler bunu daha iyi anlayabiliyorlarmış ama bizde erken bence.Bu arada farklı zamanlarda bebeklerin hareketlerini ayrı ayrı yada beraber hissedebiliyorsun.Bazen sadece hafif bir dönme hareketi,bazen tekrarlayan bir hıçkırık,bazen de bayaa dirsek ayak hareketi olarak kuvvet farklılıkları gösterebiliyor.
O yüzden bu konuda da içini rahat tutt canım.

Teşekkür ederim cnm cevabın içinopuyorumnanaktan

ya kızlar en yaşlı anne adayı ben mı olyoommmm sımcık.................neyse hayat kırkında başlarmış dımı....zemuszemusopuyorumnanaktan

ya kızlar en yaşlı anne adayı ben mı olyoommmm sımcık.................neyse hayat kırkında başlarmış dımı....zemuszemusopuyorumnanaktan

Ay aşkolsun yaaa,hepimiz aynı heyecanları yaşıyoruz,yaşı olur mu bunun?
Hem sen zaten annesin,kocaman yavrun var,biz de o da yok.
Benim annem 40ında son kardeşimizi dünyaya getirmişti.Ev bambaşka olmuştu onunla,bizlerde büyüktük tabi,annem hep söyler "iyi ki doğurmuşum,sanki ilk kez anne olmuşum,siz gittiniz gideceksiniz o bana kalacak" der durur,biz de kızarızklava:.
Seninki süper olucak:1rolleyes:.
Zaten ben de kalan embriyolarımı dondurttum 35 ten sonra bi çift daha yapıcaz Allah izin varirsedelikafadulden

ınş canım ya..................ınş .....hayırlı olur hakkımızda hersey.............eskıden öleymış tabı ...eşımın kendınden kuçuk halası dayısı var...gelın kaynnaana beraber doğururmıuş..............bıraz beklesem gelınmle dogururmuşum yanı ....delikafadulden...............inş rabbım herkese kolaylıklar versın............evet oğlum bıkaç sene sonra gıder okumaya uzaklara yalnız kalmım dımı..........delikafadulden.....hepımızın kı hayırla geılsın ınşşş canlar..........

tabi yaaa,biz üç kızdık,hep ister istemez bir erkek arzusu olmuş,iki bekar kız kardeşim var.Onlar da bekliyoz ki birileri alsın,ama gitti gidecekler işte.O kardeşimiz de annemlerle işte,yeniden aile olduk der annem,kızarız biz de diyorum ya..
Senin yavrun da şimdi dediğin gibi gidecek okumaya bi yere,sen de üç yavrunla uğraş dur.
Annem gençleşti vallaa,zaten gençtir dekaydirigubbakcemile3

masallah....ınş canım .................rabbım guzel gunler versın ınş..............sız yakınsınız ama ne guzel benım bı ablam var oda samsunda.............bakalım elbet bı kolaylık olacak dımı............

cnm doğumdan hemen sonra hiç iyi değildim
sanki bebeklerime bakamayacam sandım çok farklı lohusalık
birkere lohusalık depresyonuna girdim ama bu tamamen eşimin tarafı yüzünden

ben hamişken 14 kilo aldım 84 kilo ile hamiş kaldım şuan 82 kiloyum hiç diyet yapmadım
direk vermişim cnm .....spopr felan yasak dikişlerden ötürü...

ben emziremedim cnm küçük oldukları için sağıp verdim ...oda bir ay verebildim erken doğum ve yoğum bakıma girmem ilaçlar vs.işte sütüm olmadı hala boşda olsa veriyorum oğluşum emiyorrr
......................................................

cnm kusura bakma misafir geldi kahvaltı yaptık ancak cvp verebildim

hymarry kuzumm hareket hissedilmez demişsin erken demişsin ya ben bişey sorcam bizden öndesiniz deneyimlisiniz. şimdi benim tam bıcırıkların olduğu yerde böyle tekme falan değil tabide damar çekilmesi gibi böyle ne bileyim tarif edemiyorum ama sanki bi şeyler oluyor orda yani hafif hafif bişeyler hissediyorum o neki acep özellikle sinirlendiğimde üzüldüğümde yada eşimle konuştuğumuzda oluyor:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…