dırımkızı canım sen ne zaman ciğer geliştirici iğne oldun?Nerden yapıyorlar bu iğneyi?
Hmmm anladım,nerden yapılıyor bu iğne canım?Ben biraz korkuyorum da:bbo:hemen tesir ediyor mu yani?
Maşallah yavrularına.Nasıl Aliyle Ömeropuyorumnanaktan
bebiş istiyoruz tam 22 haftayı geçmişsin nerelerdesin bakiyim,hiç yazmıyorsun,aramıyor sormuyorsun,hemide ikiz annesisin hmmmlmaz:kaydirigubbakcemile3
yani pek mesaj yazdığını hatırlamıyorum canım da o yüzden sitem ettim,hoşgeldin aramızaaa.s...
Canım burda biz konuşa konuşa sakin kalmayı telkin ediyoruz hep birbirimize canım.İnşallah biz daha uzun süre tutucaz bebeklerimizi.Sen ona bakma.Hem başından beri katıldığı nadir programlarda Gülben Ergen hamileliğinin hep ağır geçtiğini söylüyordu.Son zamanlarda falan artık yürüyemez olmuş yani.Bu wavy nin de söylediği gibi kişiden kişiye değişir canım.O yüzden hep iyi şeyler düşünüp iyi şeyler yaşıycaaaz inşallah..
Şu iğneyi de sanırım doktor belli bir hafta sonrası hatırlatır gerek duyarsa canım.Olmadı ilerleyen zamanlarda biz bi sorar burda paylaşırııızz..
Günaydın nevracıım,sana da hayırlı kandiller inşallahh..
Hmmm ilk bebeğinin de 1 ay erken doğdupunu bilmiyordum.Demek bünyesi taşımıyor,iki bebekte de bu erkenlik normaldir,boşver..
Canım ben bebeklerin hareketlerini 20.hafta içinde hissettim.Yani senin için daha erken bence.Senin düzeyinde olupda ben hissediyorum diyene pek inanamıyorum açıkçası.Bak ben şuan 24 oldum neredeyse,ancak tam anlayabiliyorum.Ha daha önceden bebeği olan anneler bunu daha iyi anlayabiliyorlarmış ama bizde erken bence.Bu arada farklı zamanlarda bebeklerin hareketlerini ayrı ayrı yada beraber hissedebiliyorsun.Bazen sadece hafif bir dönme hareketi,bazen tekrarlayan bir hıçkırık,bazen de bayaa dirsek ayak hareketi olarak kuvvet farklılıkları gösterebiliyor.
O yüzden bu konuda da içini rahat tutt canım.
Teşekkür ederim cnm cevabın içinopuyorumnanaktan
a.s.
ya kızlar en yaşlı anne adayı ben mı olyoommmm sımcık.................neyse hayat kırkında başlarmış dımı....zemuszemusopuyorumnanaktan
Doğumdan sonra nasılsın dırımkızı?
Dikişler iyileşti mi?Gidp aldırıyormusun,kendi mi eriyor?
Hamilelikte toplam kaç kilo almıştın?Verebilme durumu nasıl oluyor?
Bebeklerin emiyor mu?Sütün gelmişmiydi?İkisi doyabiliyor mu?
Ayyyy çok oldum ama doğum esnası ve sonrasıyla alakalı şeyler var kafamda da..:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?