• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

bu arada muayene ücreti olarak 150 tl ödemiştik..ha bide çıkardığı raporlar bulunduğu yerin logosunu taşımıyor. sanki süleymaniye hastanesinden almışsın gibi raporlar. hem süleymaniye hastanesinin ünvanı var raporlarda..

evet evet canım rapor Süleymaniye üzerine,haklısın.Fakat muhtemelen hastaneden gizli çalışıyor muayenede.Eşimden biliyorum,şimdi onlar muayenede çalışınca hastaneden aldıkları performans denen bir ücret var ki,maaşlarının 3 katına tekabül eidyor bu para,ondan olmamak için hastane dışında biryerde çalışmama zorunluluğu var,çalışırlılığınn tespitinde de o para kesiliyor.Muhtemelen muayenehaneyi bu yönde kullanıyor olabilir.
Benden muayene ücreti üzerinden %20 KDV aldı demek.Eşim yoktu yanımda,onun hastane çıkışını yakalayamadık randevu saati olarak,o olsaydı anlaşırdı.O da ne gerek var bu parayı kesmesine,sen de zaten meraklıydın falan dedi,bir sürü konuştu akşamm.Çok canım sıkıldı..

biz de ilkinde nakit 150 vermiştik,kasadaki kadın normalde 250 lira fakat doktor bey size indirim yaptı dedi,ona da uyuz oldum ya,neyse:dilcikar:
ha şeyi sordum hani şu renkli bebeğin yüzünün belli olduğu fotolar oluyor ya,o nasıl bir usg dedim.O da 1 Temmuzdan sonra beni ara,Süleymaniyede nöbetim olduğu bir zamanda çekelim kızlarının fotosunu dedi.Allah için çok ilgilendi,ben çok memnunum kendisinden.tam bir saat uğraştı,izledik yavruları..

ah şu erkekler ellerine koz geçmeyi görsün. en iyisi bile laf sokmadan duramıyor. amannn boşvercen bazen herşeyi duyarsak stresten bıcırıklarımız gerilir annesi...
bu arada ben ilk muayenede aradığımda ilk başta serdar beyi söylememiştim. kza ücreti sordum 150 tl demişti ikiz olunca da değişmediğini söylemişti. havadan atıyolar valla laf söylemeyelim diye.
bu arada bak canım sıkıldı şimdi ultrasonu renksizmiydi. bende renkliye gircez sanıyordum::(( acep şimdiden süleymaniye hastanesinde renkli varsa randevu alsammı 21. haftaya falan. ne dersin. hem hastanede daha ucuza gelir. işte burayı bu yüzden seviyorum deneyimlerimiz birbirimize ışık tutuyor.. ben yavrucaklarımı hep renkli görücem günün hayalindeydim..

kızmak konusunda haklısın canım,stress yapmamam lazım.
yooo aynı usg de baktık canım,renkli değil.Valla ben yaptım,ama sen Süleymaniyeden gün alabilirsen bravo,ne mutlu sana,nasıl yaparsan burda paylaş(verdiği rapor üzerinde hastanenin teli de var gerçi).
Hem Mehmet Beyi tercih edersin,hem daha uygun olur evet,çok akıllıca..
Ama bu ayrıntılı usg belki ense kalınlığı ölçümünde daha farklı değerlendiriliyordur ücret olarak.Üfff ne bileyim yaa,şimdi 180 liraya mı üzülsem:)..

Renkli değil ama çok net yaaaa.Bi resimleri var,sadece rengi eksik yanii..

oyyş yerim ben onları. valla hiç yanma verdiğin paraya canım. bebişlerimize helal olsun. içini ferah tut. verdiğin fazlalıkta bebişlerin başının sadakası olsun. oyyşş feda olsun onlara valla kendi canımı önemsemem ben doktora bile gitmezdim şimdi kulağımda azcık bi kan geldi doktora koştum bi hormon arttıda bebişlere zarar verirmi diye. meğer alerjik egzama olmuş:((( off valla ya çürüktüm fark etmedim şimdiye kadar yada hamişlikte çıktı ortaya bunlar..

ayy valla çok istiyom tekrar 4 boyutluya girmeyi. çok özledim bıcırıklarımı:))

evet teyzesii,iki kızım var,seninkiler de hayırlı olsuunnkaydirigubbakcemile5:nazar:
canım ayrıntılı usg 21-24.haftalar arasında olmalı,ama ben ayrıntılı usg için başka bir doktora gidiyorum normalde,ense kalınlıklarını da o ölçmüştü,başka aksilikler çıktı,bazı anlaşmazlıklar ve işimden dolayı da izin problemi bu zamana kadar birleşip düne nasip oldu işte.Yani aslında seninki de erken değiiil,benimki de geç kalınmış sayılmaz..Senin nasıl geçiyor hamilelik?Sık sık takılmaıyorsun buralara?

sağol canım,doğru ben de 21. veya 22. haftada giderim inşallah.ben de ense kalınlıklarını ölçen prof. gidecem.malum kan testi yaptıramıyoruz,buna titizleniyorum.pek gelemiyorum buraya cidden,çok şükür bulantılarım geçti.daha rahatım da sıcak buralar.nefes nefese kalıyorum artık,sanki koşmuş da oturmuş gibi.sende de oluyor mu öyle?

oyyş yerim ben onları. valla hiç yanma verdiğin paraya canım. bebişlerimize helal olsun. içini ferah tut. verdiğin fazlalıkta bebişlerin başının sadakası olsun. oyyşş feda olsun onlara valla kendi canımı önemsemem ben doktora bile gitmezdim şimdi kulağımda azcık bi kan geldi doktora koştum bi hormon arttıda bebişlere zarar verirmi diye. meğer alerjik egzama olmuş:((( off valla ya çürüktüm fark etmedim şimdiye kadar yada hamişlikte çıktı ortaya bunlar..

ayy valla çok istiyom tekrar 4 boyutluya girmeyi. çok özledim bıcırıklarımı:))

birinin boyu 21.5 cm,diğerinin boyu 20 cm
biri 610 gram,biri 560 gram.
wavycim herşeyleriyle tam bir insan minyatürü.Bir tanesinin saçları bile çıkmış az az da biri daha kelopuyorumnanaktan
yüzünün yandan yandan bir fotolarını aldık,görsen çizilmiş gibi,yani herşey çok net
beni kocam uyuz etti kocam:mymeka:,ama dünyalara bedel onları görmekkkopuyorumnanaktan

sağol canım,doğru ben de 21. veya 22. haftada giderim inşallah.ben de ense kalınlıklarını ölçen prof. gidecem.malum kan testi yaptıramıyoruz,buna titizleniyorum.pek gelemiyorum buraya cidden,çok şükür bulantılarım geçti.daha rahatım da sıcak buralar.nefes nefese kalıyorum artık,sanki koşmuş da oturmuş gibi.sende de oluyor mu öyle?

ben de devlet hastanesinde çektirecektim,sonra işin içine başka şeyler girdi,nitekim düna kaldı,biz de wavyle aynı uzaman doktora gittik,çok memnun kaldık,illa o olsun diye bu zaman kaldı işte.Ama geç kalmış sayılmazız işte..
Bulantıların geçtiyse yeni yeni tadını daha iyi anlarsın şimdi,yakında hareketlerini de hissedersen,oohhh deyme keyfine.
Ben de aynen hep nefes nefeseyim,bigün kızkardeşime mutfaktan bişey getirip yanına oturmuşum,abla dinazor gibi nefes laıyorsun demez miikaydirigubbakcemile3,aynen öyleyim,Hele bir de merdiven çıkmayayım.Normal işte canım yaa...

naber tatlıslar bende bugün usg girdim cok şükür bebişler iyi gelişimleri felan allahıma sükür olsun bi sorun cıkmadı ama biri kesin erkek digerinide kıs biliyoduk ya 1 defa gösterdi 13 haftyalıkkken onda sonra göstermedi dr dedi süpriz yapabilir dedi

ben de devlet hastanesinde çektirecektim,sonra işin içine başka şeyler girdi,nitekim düna kaldı,biz de wavyle aynı uzaman doktora gittik,çok memnun kaldık,illa o olsun diye bu zaman kaldı işte.Ama geç kalmış sayılmazız işte..
Bulantıların geçtiyse yeni yeni tadını daha iyi anlarsın şimdi,yakında hareketlerini de hissedersen,oohhh deyme keyfine.
Ben de aynen hep nefes nefeseyim,bigün kızkardeşime mutfaktan bişey getirip yanına oturmuşum,abla dinazor gibi nefes laıyorsun demez miikaydirigubbakcemile3,aynen öyleyim,Hele bir de merdiven çıkmayayım.Normal işte canım yaa...

çok haklısın,daha yeni keyfine varıyorum.hareketleri de hissetmeye başladım mı tamam kaydirigubbakcemile3 normal tabii de insan yadırgıyor işte.asansör kullanmayan ben,şimdi herkesten önce asansöre koşuyorum,merdiven çıkamıyorum.

Angel hoşgeldiin canım,gözümüz yollarda kaldıııı kaydirigubbakcemile4
Devlette mi baktırdın ayrıntılıya?O zaman öyle olabilir.Medikal parkta burda iki bebeğe yaklaşık 400 lira istiyorlar.Biz wavyle bir başka doktora gittik.Doktordan çok memnunuz ama işte,benim eşim problemlidir biraz:mymeka:
cinsiyet konusunda sokmuş içine şüpheyi doktor,bak sen..

çok ılgınç bebekler artınca fıatta artyımu.............neyse bebeler ıyuı olsunda onemlı değıl kızlar...............

özele gititm canım allah allah medical banada 120 vermişti fiyat ben arastırdım andeva hastanesine sordum katkı payı sadece 15 alıyoruz demişti cinsiyetini hiç deme yaa şimdi kafamda süphe oldu ama digeri
cok ner gösteriyo digeri inan kaç dk ugrastırdı dogru durup ölcü bile vermedi bekle bekle yamuldum yatmaktan kaç gr seninkiler

çok ılgınç bebekler artınca fıatta artyımu.............neyse bebeler ıyuı olsunda onemlı değıl kızlar...............

bebekler artııkça fiyat artıyor evet canım.Mesela ben ense kalınlıkları ölçümünü Medaikal Parka sormuştum yaklaşık 12. haftalarda 200 lira dedi önce,sonra yani kiz hamileyim hee deyince,o zaman 400 eder tabi demişti.
Seni şimdiden korkutmayayım amakaydirigubbakcemile3
Ama bizim doktorumuz çok iyi,sana da zamanı gelince onu tavsiye ederiz..

özele gititm canım allah allah medical banada 120 vermişti fiyat ben arastırdım andeva hastanesine sordum katkı payı sadece 15 alıyoruz demişti cinsiyetini hiç deme yaa şimdi kafamda süphe oldu ama digeri
cok ner gösteriyo digeri inan kaç dk ugrastırdı dogru durup ölcü bile vermedi bekle bekle yamuldum yatmaktan kaç gr seninkiler

demek ilden ile farkediyor:mymeka:,burda da bu işin uzmanları olduğu için hastanelerde pek duymadım devlet ödeneğini,biz de böyle biey yaptık..
Canım cinsiyet konusu hayırlısı gerçekten fakat insan işte merak ediyor,şüpheye düşüyor ve düşündüğü olmayınca da sonuç ne olursa olsun,hayal kırıklığı oluşabiliyor,şartılıyorsun çünkü kendini..Hayırlısı olsun,sağlık olsun,yine de Allah gönlüne göre versiina.s
Benim bebeklerin biri 21.5 cm-diğer 20 cm
biri 610 gram-diğeri 560 gramopuyorumnanaktan

haklısın canım ilden cok fark ediyo burda hep özel var cevremde hepsi cok farklı fiyat veriyo burda özel bi hastane sezeryan doguma sadece 350 alıyo ve kaç arkadas dogum yaptı orda
masallah bebişler büyümüş nan biizmkilerde ikiside 450 gramdı

Back