çok haklısın,daha yeni keyfine varıyorum.hareketleri de hissetmeye başladım mı tamam kaydirigubbakcemile3 normal tabii de insan yadırgıyor işte.asansör kullanmayan ben,şimdi herkesten önce asansöre koşuyorum,merdiven çıkamıyorum.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
haklısın canım ilden cok fark ediyo burda hep özel var cevremde hepsi cok farklı fiyat veriyo burda özel bi hastane sezeryan doguma sadece 350 alıyo ve kaç arkadas dogum yaptı orda
masallah bebişler büyümüş nan biizmkilerde ikiside 450 gramdı
ikisi de kız demiştin dimi annesi,ne zaman belli oldu cinsiyetleri?
birinin boyu 21.5 cm,diğerinin boyu 20 cm
biri 610 gram,biri 560 gram.
wavycim herşeyleriyle tam bir insan minyatürü.Bir tanesinin saçları bile çıkmış az az da biri daha kelopuyorumnanaktan
yüzünün yandan yandan bir fotolarını aldık,görsen çizilmiş gibi,yani herşey çok net
beni kocam uyuz etti kocam:mymeka:,ama dünyalara bedel onları görmekkkopuyorumnanaktan
kızlar nasılsınız.dün gazetelerde gülben ergeni duydum.. ben şoktayım.hani allah gecinden versin bende öyle olursam diye.bu arada rahmine dikiş atılan varmı. benim görümceminkine atıldı.çocuk 8 aylık doğdu.ilk bebek 7 aylık dodu. ama hiç küveze falan girmedi. ciğer geliştiriciiğneyi ne zaman yapturacaksınız. bu aradda çok daldan dala oldu kızlarrrrrrrr sorduklarım.
kızlar nasılsınız.dün gazetelerde gülben ergeni duydum.. ben şoktayım.hani allah gecinden versin bende öyle olursam diye.bu arada rahmine dikiş atılan varmı. benim görümceminkine atıldı.çocuk 8 aylık doğdu.ilk bebek 7 aylık dodu. ama hiç küveze falan girmedi. ciğer geliştiriciiğneyi ne zaman yapturacaksınız. bu aradda çok daldan dala oldu kızlarrrrrrrr sorduklarım.
günaydın arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun.allahım herkese sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin[/QU
günaydııın canım.Kandilimiz mübarek olsun,keşke oruç tutabilseydik.
İnşallah ebebklerimiz bu mübarek günlerde hayırlardan nasip alırlar inşallahh:Saruboceq:
kandılınız mubarek ols tum dualar msakbul ols kızlar..........
günaydın kızlar kandilinz mübarek olsun.. Dün kontrolum vardı ciğer geliştirici iğneyi her ihtimaler karşı 28.haftada vurulcaz dr.um söyledi şuan bir sorun olmadığını gerektiğince istiratimi söyledi bebişerim gene önde gidiyolarmış haftalarına göre kzım 525 oğlum 640 gr.olmuş boylarıda 25-26 cm.32.haftaya gelsek hiç korkmayın diyor.
canım hymarı bıraz daha ıyıım evet benım 14 yasında bı oğluşum var............zaten esım ve oğlum asırı ıstıyolar ...bı iş yaptırmıyolar bana ...ınş guzel gıder canım ..............ınş rabbım korktuklarımızdan emın eyler...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?