Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ikisi de kız demiştin dimi annesi,ne zaman belli oldu cinsiyetleri?

yaaa burda fiyatlar uçmuş,alt taraflara bakalım desen de devlet hastanelerinden beter bazı özel denilen hastaneler yani,insanın içeri giresi gelmiyor:sinifsinif:
maşallah bebişlerine yaa,
benim bebişler biraz küçükler yaa,yani ortalamanın çok az altındalar,doktor gelişim grafiğine göre gösterdi.Ama olabilir,sorun çıkaracak boyutta değiller dedi.Çıtır kızlar olcaklar benimkilerrrkaydirigubbakcemile3

olsun öneli degil sagklıklı olsunda annesi dogduktan sonra öyle güzel beslersin hiç fark kalmaz cıtırları bakalım ben daha dogumun nerde olucagına karar vermedim daha arastırıyorum halen

heee önemli değil tabi,sağlıklı olsunlar yeter..
Eşim kocaman bir adamdır zaten ona benzerlerse ya diye kendi aramızda şaka yaparız bazen yarmagül gibikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 benimkilerde benim herifin sülalesine cekerse yani eşime bacısına erkek kardesine boyluposlu olurlar esasında eşim sarısın yeşil gözlü sarı saclı görümcede aynı beyaz tenli mavi gözlü kayınvalide de aynı kayınpederde erkek kardeşide aynı onlara eger biri onlara benzerse biri bana benzerse karma olcekler lülülülülülü

kızlar nasılsınız.dün gazetelerde gülben ergeni duydum.. ben şoktayım.hani allah gecinden versin bende öyle olursam diye.bu arada rahmine dikiş atılan varmı. benim görümceminkine atıldı.çocuk 8 aylık doğdu.ilk bebek 7 aylık dodu. ama hiç küveze falan girmedi. ciğer geliştiriciiğneyi ne zaman yapturacaksınız. bu aradda çok daldan dala oldu kızlarrrrrrrr sorduklarım.

bende o igneyi bu defa dr söylücem herhalde bu haftalardan sonra olursa eger vurunuruz rahmine dikişi duymadım canım ya

oyyş yerim onları ben ayyy saçlarıda çıkmış hemi.. artık bi kareye ikisi sığmıyordur dimi. ayrı ayrı sığıyorlardır.. fotolardan belli oluyor genelde simaları kime benziyo bakem.. eşine gelince eğer sende benim gibiysen eşin arada başına kakacaktır. ben mükemmelliyetçiyim. genelde seçer özenir bezenir araştırır yaparım. eşim paldır küldür yapar tabi hep benim dediklerim çıkar ve haklıymışsın iyiki yapmışsın olayı hep bana olduğu için arada böyle minik hatalarda yanılmalarda yada kusurlarda habire işte sen istedi senin dediğin oldu bak gördün mü der. ego olayı canım takmaaa. bak bebişlerinin fotolarına ohh bundan güzeli varmı. bırak adamcağızda egosunu tatmin etsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım herkes bir olacak diy bişey yok ki. öncelikle pozitif ol şimdiden endişeyle kendinide bebişlerini de germe. kendine dikkat et doktorunun dediklerini uygula. allahın izni ile bu grup 38 e kadar dayancak. kaydirigubbakcemile

inşallah canım ben 16 haftalıkken düşük tehlikesi atlattımsonra korktu gözüm. iki defa hastanede yattım enfeksiyok oluşmuş idrarda.. inşahhal 38 i görürüzde bebişler küveze girmez

bebiş istiyoruz tam 22 haftayı geçmişsin nerelerdesin bakiyim,hiç yazmıyorsun,aramıyor sormuyorsun,hemide ikiz annesisin hmmmlmaz:kaydirigubbakcemile3
yani pek mesaj yazdığını hatırlamıyorum canım da o yüzden sitem ettim,hoşgeldin aramızaaa.s...
Canım burda biz konuşa konuşa sakin kalmayı telkin ediyoruz hep birbirimize canım.İnşallah biz daha uzun süre tutucaz bebeklerimizi.Sen ona bakma.Hem başından beri katıldığı nadir programlarda Gülben Ergen hamileliğinin hep ağır geçtiğini söylüyordu.Son zamanlarda falan artık yürüyemez olmuş yani.Bu wavy nin de söylediği gibi kişiden kişiye değişir canım.O yüzden hep iyi şeyler düşünüp iyi şeyler yaşıycaaaz inşallah..
Şu iğneyi de sanırım doktor belli bir hafta sonrası hatırlatır gerek duyarsa canım.Olmadı ilerleyen zamanlarda biz bi sorar burda paylaşırııızz..

kandılınız mubarek ols tum dualar msakbul ols kızlar..........

Canım senin dekandilin mübarek olsun inşallahh..
Nasılsın,bulantıların var mıı?Bebişler nasıl?Eşin bu duruma ne dedi?Senin bir yavrun daha var dı demii?

günaydın kızlar kandilinz mübarek olsun.. Dün kontrolum vardı ciğer geliştirici iğneyi her ihtimaler karşı 28.haftada vurulcaz dr.um söyledi şuan bir sorun olmadığını gerektiğince istiratimi söyledi bebişerim gene önde gidiyolarmış haftalarına göre kzım 525 oğlum 640 gr.olmuş boylarıda 25-26 cm.32.haftaya gelsek hiç korkmayın diyor.

canım hymarı bıraz daha ıyıım evet benım 14 yasında bı oğluşum var............zaten esım ve oğlum asırı ıstıyolar ...bı iş yaptırmıyolar bana ...ınş guzel gıder canım ..............ınş rabbım korktuklarımızdan emın eyler...............

Canım senin de kandilin mübarek olsunn..
Ciğer geliştirici iğne ile ilgilili bilgin için teşekkürler.
Ne güzel yavruların öndeler maşallah.Benimkiler küçükler teyzesi yaa.Bir grafik gösterdi doktor.Ortalama-Ortalamanın alıt-Ortalamanın üstü çizgileri.Benim yavrular ortalamanın biraz altındalar.Dedim yiyeceklerimle ilgili bir eksilklikten mi,nedendir?Doktor "her insanın yetişkinlikte dahi boylarının-kilolarının-vücut yapılarının ve kilolarının birbirinden farklı olabildiğini aynı şeyin herhangi bir eksiklik belirtisi olmadan bebeklerin kalıcı fiziksel yapılarının da böyle olabileceğini" söyledi.Ne yapalım.Benim kızlar çıtır kızlar olcaklar herhalde.
Sağlıklarıyla ilgili bir problem olmasın da..

ne güzel canım yaaa,maşallah..
Keyfine bak,hiçbir şeyden korkma,hiç canını sıkma.
Olumsuz örnekler dinleme,okuma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…