Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şekersiniz 3 ünüz de güzellerim....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanMaşallah hiç yeni doğurmuş gibi değil.....fustuğum benim...
slm...yorgun ve depresifim kızlar be...EGELİi'den haber vereyim size..23 kasımda doğuma girecekmiş..o kadar ağırlaştım ki diyor oda :))) Bebişlerinin kiloları da çok güzel maşallahO da sürekli yatıyormuş Ben uyumak için çıkıyorum..öptüm hepinizi
kızlar geçen ay ayın 19 da adet oldum ben
bu ayda hesabıma göre 17 kasımda olmam gerek ama hiç bir belirti yok bende
artı son bir haftadır uyku hali yorgunluk mevcut ve artı göğüslerim acıyor
inş. adet olurum tabi yüzde birde olsa gebelik olanağı püfffffffffffff bu adetim olsun hemen
d.kontrole başlayacağım
kızlar merhaba moralim çok bozuk cuma günü bi anda paçalarımdan akarcasına kanamam geldi korku içinde doktora gittik ikizlerimizin kalp atışlarını gördük ama dr düşük tehlikesi dedi beynimden kaynar sular döküldü sanki. bide bende küçük bir miyom vardı oda yapabilirdedi. şimdi 12. hftya kdr sürekli yatıcam. cumada yine kontrol. nolur dua edin bebklerim beni bırakmasın , Allahım onları bize bağaşlasın..(
2010 temmuz annesi olmayasın yoksa sen de yerimseniben süprizzzzz
dırım görmedim tacını ben ama.canım ben şişlide oturuyorum.
merhaba kızlar ben geldim.....bu sabah erkenden kalktık
evi topla çamaşır yıka as..kuruyanları topla
anneme gidecez çocukların eşyasını hazırla
duş al ,sabah 8.45 de hymarry aradı bugün wavy gidecem dedi..
bende çocuklardan birini alıp giderim dedim ama eşim
kalsın ben bakarım dedi...ve ben çıktım hymarry evine
oradan atlayıp gittikk...hymaryciğim süper valla yarım saatte götürdü bizi hastaneye
sonra wavy yanına gittik....valla süsleniyordu yakakaladık onu
çok iyi gördük kendisini....kısçeleride çıksında evlerine gitsinler...
sonra çıktık yarım saatte eve geldik..daha doğrusu ben kayınvalideme gittim
kaynımın kız arekadaşı gerlecekmiş kahvaltıya...
kaynana ile çok resmiyidk bakamadı suratıma ki
ben hiç bakmadım ...kız geç geldi bende oraya gittim yattım uyudum kız geldi..
yedik içtik bıraktım herşeyi oturduk eve geldik....şimdi eşim filim izliyor
bitsin anneme gideceğiz ..malum yarın seyhate çıkıyor....
kaynımda giderim dedi..ben dedim bursaya giderken benide götürsene
tmm dedi heheheh kocişde daha yumuşak bakmaya başladı bu olaya hehehe
işte benden bu kaderrrrrrrrrrrrrrrr
slm...yorgun ve depresifim kızlar be...EGELİi'den haber vereyim size..23 kasımda doğuma girecekmiş..o kadar ağırlaştım ki diyor oda :))) Bebişlerinin kiloları da çok güzel maşallahO da sürekli yatıyormuş Ben uyumak için çıkıyorum..öptüm hepinizi
Dirim daha yeni gördüm acılmadı bende resim..
MasaALLAH yalnız bırakmadınız wavyi tebrik ederim sizi...
Ya bende bugun dısarı cıktım az kiyafet bakım die ama duramadım tansiyonum düştü duramadım cıktım dısarıya oturudum kaldım sonrada hemen eve gelmek zorunda kaldım :çok üzgünüm:
kızlar merhaba moralim çok bozuk cuma günü bi anda paçalarımdan akarcasına kanamam geldi korku içinde doktora gittik ikizlerimizin kalp atışlarını gördük ama dr düşük tehlikesi dedi beynimden kaynar sular döküldü sanki. bide bende küçük bir miyom vardı oda yapabilirdedi. şimdi 12. hftya kdr sürekli yatıcam. cumada yine kontrol. nolur dua edin bebklerim beni bırakmasın , Allahım onları bize bağaşlasın..(
çok isterdim cnm yeniden anne olmayı ama inan bana bu sıkıntıda beni çok üzer
ama olursada yapacak bişey yok ...asla aldırmam aslaa
Canım dikkat et hiç kalkma dirime katılıyorum ALLAH nasip ederse hersey olur...
kevserim saolasın canım verdiğin bilğiler için ama ben 2 hafdadır hiç cıkmıyodum ilk defa haatta eşime dedim sitede böyle bi arkadas var kaderiniz aynı desene dedi ama gercekten aynen sen gibi yürüyemiyorum doktor bunun için ilaç verir mi söylim mi ayranıda taşıcam ama artık cantamda