Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım cok sevindim...
RAbbim cok güzel bir hamileleik gecittirsin inş... :Saruboceq:
yaa arkadaşlar rahim yetmezliğinden doğum yapanların sitesinde dolaştım çok canım sıkıldı şuan öyle bir karamsarlık çöktü ki içime ve kasıklarım ağrıyor serklaj yaptırıpda ikizlerini kaybedenleri okudum bende serklaj yaptırdım birde kasılma bel ağrısı olursa kork diyorlar ne olur bana morel verin
Canım ben aşağı yukarı senin haftalardayken rahim ağzı yetmezliği yüzünden kaybettim ikizlerimi..Ama bende serklaj yoktu..Hiç ilaç da kullanmıyordum.Şu an yeniden hamileyim ve şu an kasılmaların nasıl hafifletildiğini araştırıyorum..Haftada 2 kez proluton depot iğne,günde 2-3 kez magnesium diasporal,prepar.nidilat gibi ilaçlar kullanmışlar doğuma dek ve 24 saat yatak istirahatı yapmışlar...20 li haftalarda celestone akciğer geliştirici iğne olmuşlar....bu gün dr a endol fitili sordum.suların azalmasına ve bebekte delik kalpli doğmaya sebep olduğu için sakıncalı olduğunu söyledi..ayrıca tractocil isimli ilacı da serum olarak almışlar hastanede..çok şiddetli durumlarda...
canım benim kasık ağrım stresten oldu şuanda sanki benim başımada tekrar gelecekmiş gibi hissettim ikiz olduğu için neyin normal olduğunu kavrayamıyorum
benimkiler de ikizdi zaten canım.....moralini yüksek tutmaya çalış,en ufak kasılma hissedersen dr una haber var..gerçi ben bebeklerimin hareketi sanıyordum 18 haftalıkken..karnım tümsek gibi tepe oluyordu...birden belim ve kasıklarım çok ağrımıştı..dr unu muhakkak bilgilendir ,seni rahatlatmasını iste ,gerekirse gevşetici şeyler önersin canım..
hymarryyy yavrum yarın gelcen mı:)))
kıslar hepinizi ayr ayrı öpüyorum allah hepinizden razı olsun. inanın öyle duygulandımki her telefonla mesajla.
bizim kızlr sabredemediler teyzeleri. yarenim 2 kilo cerenim 1800 gr doğdu. şu an küvezdelen solunum sıkıntıları var( kollarıma alamadım daha yavrularımı...
bana gelince spinal sezeryan oldum. sezeryan sırasında mesanemle ilgili literatüre geçecek bişeyle karşılaştılar. mesanem uzamış yukarım çıkıp rahmime yapışmış bebiişleri aldıktan sonra içerisi bir sürü dr ve cerrahla doldu. mesanemi rahimden kazıyıp normal yerine oturtmuşlar. anlayacağınız bir taşla 3 kuş vurdular. herkese spinali tavvsiye ederim mesane ameliyatım olmasa şu an ayhakta olursum kesin...
işte bizim hikayemiz bu canlaım...
sağolasın canım iyiyiz.... hamdolsun.... çünkü bu durumda en iyisi bu sanırsam... ağrılar hepimizde var güzelim.ağırlaştıkça artıyor..ben her sabah kasık ağrısıyla uyanıyorum..kazık gibi oluyorum yatakta. sonra açılıyor vücudum.......
el-muallim?kayra? ablalarım hoşgeldiniz..nasılsınız??
ben bugün bi tuhafım yaa..sanki bi ağrım var ama karnım mı kasığım mı gaz mı ne bu anlayamıyorum..kendimi dinlemek istemiyorum ama canım sıkıldı bu duruma azıcık..
sizde ne var ne yok?
canım benimde oluyor, kayramın dediği gibi ağırlaşıyolar artık, yat istirahat et azalacak... bir de su iç bol bol..
pazar günleri kimseler olmuyor canım, herkes kocişiyle falan haşır neşir, akşama biraz oluyor, yarınful tam kadro burda olur kaydirigubbakcemile5