Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlarrr nasılsınız bakalımm
wavycim gözün aydın allah analı babalı büyütsün yavrularını inan çok sevindim yanına gelecektik bugün ama trafik sebebi ile bebekli anneler gelemedi dolayısı ile bende gelemedim marry yarın gelecekmiş sanırım yanına keşke pazartesi salı gelseydi bende gelirdim ne yapalım kısmet umarım evine gelir görürüz bebekleri dirimmm korsan taksi tut yavrummmm heheheeeee
hymarry alıntıyı sil kısss
hymarryyy yavrum yarın gelcen mı:)))
kıslar hepinizi ayr ayrı öpüyorum allah hepinizden razı olsun. inanın öyle duygulandımki her telefonla mesajla.
bizim kızlr sabredemediler teyzeleri. yarenim 2 kilo cerenim 1800 gr doğdu. şu an küvezdelen solunum sıkıntıları var( kollarıma alamadım daha yavrularımı...
bana gelince spinal sezeryan oldum. sezeryan sırasında mesanemle ilgili literatüre geçecek bişeyle karşılaştılar. mesanem uzamış yukarım çıkıp rahmime yapışmış bebiişleri aldıktan sonra içerisi bir sürü dr ve cerrahla doldu. mesanemi rahimden kazıyıp normal yerine oturtmuşlar. anlayacağınız bir taşla 3 kuş vurdular. herkese spinali tavvsiye ederim mesane ameliyatım olmasa şu an ayhakta olursum kesin...
işte bizim hikayemiz bu canlaım...
pek sulu göz gördüm hepimiziiiii sıra kaswada canbebekte çekirgelerde sonra kevserde ağlatın hepimizi ağlatınnnnnnnnnnnn
hymarryyy yavrum yarın gelcen mı:)))
kıslar hepinizi ayr ayrı öpüyorum allah hepinizden razı olsun. inanın öyle duygulandımki her telefonla mesajla.
bizim kızlr sabredemediler teyzeleri. yarenim 2 kilo cerenim 1800 gr doğdu. şu an küvezdelen solunum sıkıntıları var( kollarıma alamadım daha yavrularımı...
bana gelince spinal sezeryan oldum. sezeryan sırasında mesanemle ilgili literatüre geçecek bişeyle karşılaştılar. mesanem uzamış yukarım çıkıp rahmime yapışmış bebiişleri aldıktan sonra içerisi bir sürü dr ve cerrahla doldu. mesanemi rahimden kazıyıp normal yerine oturtmuşlar. anlayacağınız bir taşla 3 kuş vurdular. herkese spinali tavvsiye ederim mesane ameliyatım olmasa şu an ayhakta olursum kesin...
işte bizim hikayemiz bu canlaım...