Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bide bize ne zman tarih vercekler şu zaman olur diee.kaçıncı haftada yani meraktan çatlıcam yaw
oh maşallah bide bana bi tarih verse.ben çok şiştim yaa bebeğin biri çok altta sanki karnım bacaklarımın arasında gibi hissediyorum
canım benim ikisinin de kafası aşağıda, acaip zonkluyo oturup kalkarken..
kızlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr????????????
herkes mi geçmişte yahu??
kimsenin sesi çıkmıyo..
egeli'yi çok merak ediyorum ben..naptı acaba..ramazan bayramından sonra geleceğini sölemişti kurban bayramı geldi o hala yok..numarasını bilen ya da haber alan var mı acaba??
bişi sorucam hani açılma varmı diee doktor bakıyorya.illa alttan mı bakması gerek acaba.ya ben çok çekiniyorum bu durumdan salı günü kontrolüm varda acaba bakar mı diee korkuyorum
kızlar merhaba topiğinizin sessiz takipçisi gizli misafiri olarakten hepinize öncelikle saglıklı hamilelikler kolay dogumlar diliyorum:)
wavy'nin doğum yaptıgını okudum hem çok sasırdım hem çok duygulandım
canım benım her ne kadar tanımasam da yakından haftasonunu atlatması ıcın dua edenlerdendım
ama görülen o ki bebişler annelerine kavusmakta ısrarcıymışlar
ne mutlu Allah hayırlı ugurlu etsin saglıklı hayırlı uzun ömur versın Yaren ile Ceren'e
benim de tebriklerimi iletin kızlar darısı bebişlerine kavusmayı bekleyen diger annelere olsun
ve tabi bizim gibi aday adaylarına da:))